Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytałam przed chwilą

Dlaczego faceci tak szybko dziadzieją? :O

Polecane posty

Gość AnyaRybyk19999
Renatka3000 pochodzenie spoleczne nie ma tu nic do rzeczy a ty bys sie zdziwila bo ja z nizin nie pochodze. moj stary mimo iz jest tetrykiem to ciezko zapierdalal i jest porzadnym czlowiekiem ktory nawet nie pali. a ty skoro tak oceniasz ludzi to jestes kurwa druga jennifer co wszystkich od biedakow i patologii wyzywa. skad ty wiesz jak jestem wychowana? mam prawo ponarzekac na to co mnie wkurza a skoro takie cos jak ty odrazu osadza ze to plebejskie korzenie to ci jedynie wspolczuje i gwarantuje ze niestety ty zapewne hrabiowskich czy krolewskich korzeni rowniez nie posiadasz

Gość andrrrr
andrrr a jak się nazywa stara zrzędliwa baba --- stara jędza :D haha jasne, 45 urodziny były już 2 razy :O 🖐️

Gość slodka cytrynka
no prosze.to wymienilismy juz wzajemne zlosliwosci :-) milego wieczoru zycze;-)

a odnośnie bab-moja mama jak przekwitała to był horror pomijam tu klopoty zdrowotne ale ona była naprawde pokręcona, humory na maksa ;] Teraz już przeminęlo to ale rodzice mają po 56lat i szczerze mowiąc dostrzegam że obydwoje starzeją się tata straaszna maruda a mama ma ciagle jakies problemy ;]

Gość Antyfeminista!
AnyaRybyk19999 Zamknij się femino! Wy baby chciałybyście całe życie imprezować jak kurwy i zero w was moralności i odpowiedzialności! I jak wy chcecie być matkami???

"gwarantuje ze niestety ty zapewne hrabiowskich czy krolewskich korzeni rowniez nie posiadasz" jasne, że nie ,ale czytając te twoje wypociny miałam obraz typowej rodzinki w mieszkaniu z wielkiej płyty :O ja w towarzystwie rodziców widzę zupełnie przyzwoite osoby, zarówno kobiety jak i mężczyźni, żaden tetryk nie siedzi z opuszczoną kwintą, chyba,że robią to w zaciszu własnego domu w co wątpię ,bo większość dobrze znam

zapomniałam dodać (co do typowej rodzinki) - tata tetryk , a mamusia kurwa z fagasem albo i dwoma na boku :D nie jest tak?? sama nie wiem co gorsze.. starzejący się facet czy starzejąca się kobieta która dostaje wścieku pochwy?

Gość coconutt1
a ja myślę, a raczej mam nadzieję , że dzisiejsi np. 30 latkowie będą inni ;) co wy na to? myślę ,że będzie mniej tetryków

Gość slodka cytrynka
dobra cos jeszcze wam napisze, nie smiejcie sie, gdzies wyczytalam ze pary powinny sie dobierac w taki sposob, zeby to wlasnie kobieta byla starsza od mezczyzny...poniewaz z wiekiem kobiety nabieraja temperamentu a mezczyzni go traca.... nie wiem ile w tym prawdy :-O sorki za ortografie ;-) ;-) ;-)

jasne, w teorii wszystko jest banalne, zaraz wychodzę na łowy i będę się dobierać tylko z takimi 6 lat młodszymi, oczywiście uprzednio poproszę o dowód , bo ciężko mi powiedzieć czy ktoś jest ode mnie 2 lata starszy czy 4 lata młodszy , ze starszymi nawet nie będę zaczynać rozmowy, bo może się jeszcze zauroczę ,a po co sobie życie komplikować , trzeba dobrać się wiekiem co do miesiąca 🖐️

Gość do AnyaRybyk19999
do AnyaRybyk19999 brawo dziewczyno:D:D:D:D:D:D swietnie piszesz:D:D:D

zawsze mnie zadziwiały te tematy o starszych kobietach.. babka starsza o 10 lat - no problem! coś ty, idealnie! facet starszy o 10 lat : coś ty ! będziesz miała starego dziada blee jak tu koło takiego się położyć ! przecież to samo może pomyśleć facet mając przed sobą wizję za 20 lat : on 45 lat idzie, a tu w łóżku baba 55 lat.. no sorry ,ale nie wszystkie będziecie wyglądać jak grażyna wolszczak :O

Gość do AnyaRybyk19999
Renatka zamknij pizde AnyaRybyk dobrze prawi:D Anya a co studiujesz ze masz doczynienia z tetrykami? pozdrawiam Cie dobrze prawisz:D

no właśnie to jest ten wasz nizinny poziom :D a młodszego partnera pewnie,że każda by chciała :D tak samo jak facet młodą partnerkę także nie rozumiem dlaczego ich wyzywacie skoro same nie jesteście lepsze ;)

do AnyaRybyk19999 --a co ty się tak ekscytujesz w ogóle tym co ona prawi :D czyżby jakiś tetryk kopnął w zadek ? :D

Gość do AnyaRybyk19999
renataka idz spac p izdo:P

Gość andrrrr
coś mi się wydaję ,że wy z tych co tak namiętnie się wpatrują w polskie "komedie" romantyczne typu "ciacho" czy testosteron czy co tam jeszcze :D

Gość oferm na logoucie
debilka nie tylko twój, pełno takich niezależnie od wieku :O

AnyaRybyk19999 - świetnie opisane, jest dużo prawdy w tym, co napisałaś. Brawo.

Gość Zaciekawiony chłopak!
Powiedzcie dziewczyny czego wy w takim razie oczekujecie od swoich chłopaków? Co mają robić? Gdzie wychodzić? W kółko jęczycie, ale nie napiszecie o co wam chodzi!

Gość Major Oklahoma
Ano niestety dziadziejemy, ale na szczęście w dużym stopniu możemy temu przeciwdziałać, a to zasługa sprawą naszych pięknych lubych, które swą uroczą naturą i charakterem ujmują na lat i zmarszczek, aż oniemalże w oczach czerstwiejemy, bo kobieta to zawsze przytuli, pocieszy i dobrym słowem wesprze...o matko ja was kocham moje Drogie Polskie Panie, dzięki Wam, oświetlacie mi mroki dnia codziennego, to dzięki Wam chcę rano wstawać i przeżyć kolejny niepowtarzalny dzień, i pomyśleć jeszcze, że niczego nie oczekujecie w zamian, jesteście po prostu wspaniałymi istotami

Gość Major Oklahoma
slodka cytrynka co Ty mówisz? przecież teraz, jak i od wielu wielu lat, hołduje się związkom, w których facet jest starszy i to czasami znacznie więcej niż 10 lat, zapytajcie byle jakiej młodej dziewczyny ( tak 20-25) lat z kim chciałaby być...odpowie: dojrzały niezależny etc. etc. etc. (wymagania, wymagania, wymagania bleee....ale nic nie dać od siebie, ale to nie ważne, nie o to mi teraz chodzi) no i tak z "parę" latek starszy

Gość Major Oklahoma
nie wiem, ale mam nadzieję, że nie Ty :) oh, to tego waszego "tetryka" wiekowo sporo mi brakuje, ale jak słucham moich ukochanych rodaczek, to ta mroczna część mojej natury zaczyna się we mnie budzić z letargu

Gość Major Oklahoma
ulżyjcie sobie podszywki a swoją drogą tak Was to zabolało...macie jakieś kompleksy, problemy...możemy porozmawiać, to Wam powinno pomóc

Gość true offferma
a ja mam 22 i lubię takich od 36 lat wzwyż :D

Gość Major Oklahoma
22-25 chce 30...hm, jakby na to nie patrzeć to jednak jest to różnica 8-5 lat, a cytrynka pisała, że kobita powinna być starsza...jak? przecież facet dłużej zachowuje czynność seksualną, a myślicie, że dlaczego chodzą podstarzali mężowie, na młode kurtyzany...?

Gość no i co terazz
mloda 22-25 chce faceta do wieku 30 lat a nie starego zuzytego kutafona-- to prawda ;) chociaż mam 22 lata i od 2 lat jestem zakochana do szaleństwa w teraz 36 latku ;) cóż ja na to poradzę ...

Gość Major Oklahoma
jeśli lubisz takich starszych to nie ma w tym nic złego i nikt Ci tego nie zabroni, chodzi mi tylko, o to że nie ma sensu szukanie jakiegoś wzorcowego związku w kontekście różnicy wieku

Gość ooo raaaaanyyy:D
AnyaRybyk19999- pierwszy raz chyba tak szczerze się pośmiałam na kafe:D powinnaś zacząc pisac jakiś artykułu satyryczne:)