Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmartwionaa200

POTWIERDZENIE CIĄZY :)

Polecane posty

proponuję koleżance wyżej skorzystać ze słownika języka polskiego i zapoznaniem się ze znaczeniem słowa "matka polka" :) Nie chcę zaśmiecać wątku autorki kłótniami na ten temat, więc napiszę raz jeszcze powodzenia i oczywiście moje gratulacje w związku z zajściem w ciążę! :)

Behehe matki Polki taaaa. Na pewno WSZYSTKIE. Nie trzeba być matką, żeby wiedzieć, co szkodzi w ciąży. Zmartwiona - nie musisz mi się z niczego tłumaczyć i nie chcę wiedzieć, jak rzucasz palenie, tylko rozwalają mnie takie argumenty, jakie podajesz. No ale, jak pisałam, to nie moje dziecko. Coś wiem o rzucaniu zgubnych przyzwyczajeń i wierz mi: da się dosłownie z godziny na godzinę.

Nareszcie jakiś pozytywny temat na tym dziale:) Nie chciało mi się czytać tych 2 stron, przeczytałam pierwszy post i gratuluję:) Pamiętam swoją radość i pierwsze usg i bijące serduszko:)

Rzucanie idzie mi dobrze ;D Dzisiaj wypaliłam tylko 1 papierosa i wcale mnie nie ciągnie do nich. Robie to dla mojego maluszka nie dla Siebie bo siebie moge truć ale nie mojego skarba. A po 2 nie wiedziałam, ze bedziecie tak na mnie najezdzac.. Przeciez wiem ze lepiej rzucic ale napisalam tylko, ze slyszalam ze nie mozna z dnia na dzien bo to zaszkodzi dziecku za duzy szok. A jak bede rzucac stopniowo tak jak teraz to nic sie nie stanie. I wlasnie tak robie i idzie mi b.dobrze.

dziekuje bylo ciezko od 6 papierosów zeszłam do pól dziennie i tak rzucilam ;) JESTEM Z SIEBIE DUMNA!! bylam dzisiaj na badaniach prenatalnych

Gość długo ci to zajęło...
musisz "bardzo" kochać swoje dziecko.

No to świetnie mało kobiet robi tak jak ty że rzucają palenie w czasie ciąży i w ogóle rewelacyjnie że ci się udało.... fantastycznie słyszeć że można rzucić palenie jak się chce.. jak po badaniach?

estem dokladnie w 11 tyg i 6 dn ciązy Maluszek ma 5,2cm. Chodzi mi o to czy wszystko jest wporzadku: Akcja serca 165ud/min Przeziernośc karkowa (NT) 0,8mm Łozysko: tylna sciana nisko pepowina: 3 naczynia. Wszystko inne jest w normie. Czy moj dzidzius ma odpowiednia wielkosc jak na 11 tydz ciazy i czy akcja serca jest prawidłowa oraz czy łozysko jest dobrze ulozone? O co chodzi ze jest nisko?? Dziekuje dziewczyny :) Da sie trzeba miec ta silna wole i kochac swoje dzieciatko!!

oj zazdroszczę ci twojego stanu tez bym bardzo chciała lecz na razie nie mogę.. nie powiem ci jak to jest z wynikami.. ale jak rozmawiałaś z lekarzem i nic złego ci nie powiedział widział wyniki to wszystko powinno być w porządku;]

nie ma za co i zobaczysz ze wszystko z maleństwem będzie dobrze a to twoje pierwsze?

a no to świetnie ;] bedzie dobrze wszystko się ułoży a czy jest to długo oczekiwana ciąża?

to rewelacyjnie... zazdroszczę wam przyszłym mamą eh.. macie dobrze będziecie nosić największy dar pod swoim serduszkiem.. napisz jak już będziesz wiedziała o swoim maleństwu coś więcej:d