Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaaa

faceci mają chyba talent w rzucaniu słów na wiatr

Polecane posty

Gość zawiedzionaaa

aż mnie boli w sercu:O:O chyba znowu trafiłam na jakiegoś debila, i to drugi raz... potraficie zasypywać obietnicami i czułymi słówkami a tu chujnia.. czuję się jakbym podwójnie straciła wiarę i nadzieję, umiecie tylko kłamać i nie wywiązywać się z obietnic:O

Gość zawiedzionaaa
co ja mam myśleć o tym jak facet coś mi obiecuje a potem nic z tego nie wychodzi...???

Gość mozesz spytac.
masz sie przyzwyczaic. a potem robic to samo.

Gość Zgrywus :)
A prawdy są zawsze dwie ;) Mógłbym się do tego odnieść, gdybym znał relację z obu stron 'barykady' ;)

Gość glupolek matolek
Oni nie rozumieją wagi słów.

'Oni nie rozumieją wagi słów." Zgadza się, dla nas bardziej czyny się liczą. Czym są słowa, gdy w grę może wchodzić błąd życiowy niosący za sobą znacznie poważniejsze konsekwencje? Ale nie znam sprawy- zaznaczam.

Gość glupolek matolek
Dla mnie też liczą sie czyny, dlatego nie rozumiem po co durne deklaracje, których wcale nigdy nie chciałam. Po co beztroskie, nic nie znaczące kocham cię :O i tak dalej

Skoro trafiasz na takich, kieruj się rozumem a nie emocjami. Kochać to można za coś, a takie rzucone od tak, nic nie znaczy. Mylone jest to często z zauroczeniem.

Gość glupolek matolek
Napisałam, ż enie wiem po co, ale wiem po co. - by grac na emocjach. Nie cierpię tego typu zachowań. Im wiecej pustych słów tym niższe moje mniemanie o takim męzczyźnie

No właśnie, tylko żeby to prawidłowo ocenić (daną sytuację), trzeba by znać tą drugą prawdę. Jak zaznaczyłem są zawsze dwie... A co do generalizowania (z tym talentem), to radzę powstrzymać emocję. :)

Niestety, trzeba zyć z tym faktem i tłumaczyc sobie, ze facet jest niczym innym jak upierdliwą naroślą wokół ptaka :-)

"Niestety, trzeba zyć z tym faktem i tłumaczyc sobie, ze facet jest niczym innym jak upierdliwą naroślą wokół ptaka" A ta "moja" upiera się że jest inaczej i przetłumacz jej że się myli :P :D Ech zrozum człowieku kobietę :P

najbardziej wartościowi są zazwyczaj ci faceci, którzy najmniej słodzą ;)

"najbardziej wartościowi są zazwyczaj ci faceci, którzy najmniej słodzą " Dobrze że nie napisałaś że ci co najwięcej "pieprzą" bo i takie coś też gdzieś tu wyczytałem :D

Zgrywus, nie mam w zwyczaju bezmyślnie używać słowa "pieprzyć" bo wiem że obecnie to się kojarzy tylko z jednym ;)

Zgrywus :) buahahahahaahahahaha, no fakt... tez gdzies ktos mi dojechał, ze tacy są fałszywi itd. słodzic nikt nikomu nie kaze, nie znacie normalnego zycia jak słodzic czy pieprzyc? buehehe słodzi sie herbate, pieprzy się pomidorka :D a kobiete sie kocha i tyle :) wszystko teraz ma rece i nozki :D

Pomijając już to pieprzenie i słodzenie ;) Odpowiem wam na ta generalizację anegdotą: "Choć nie znam Autora tych słów. Pewien indiański chłopiec zapytał kiedyś dziadka: - Co sądzisz o sytuacji na świecie? Dziadek odpowiedział: - Czuję się tak, jakby w moim sercu toczyły walkę dwa wilki. Jeden jest pełen złości i nienawiści. Drugiego przepełnia miłość, przebaczenie i pokój. - Który zwycięży? - chciał wiedzieć chłopiec. - Ten, którego karmię - odrzekł na to dziadek. Ps To taki "psztyczek " w Waszą stronę.

'a kobiete sie kocha i tyle " Mnie nie trzeba tego uświadamiać :)

BRAVO Nie czytuję :P

Idę sobie torbe do konca spakowac, bo dostane skurczy i wszystko w zębach bede musiała dzwigać :/ do pozniej !!!

czy pakowanie torby to to samo co rodzic?? buehehehe... początek kwietnia mi przypada, ale przy takich tematach na kafe, cos mi sie wydaje ze nadejdzie to szybciej, dlatego w razie czego wole miec juz wszystko popakowane i zostawione w aucie. :-) a gdzie gratulacje buehehe

faceci rzucajacy slowa na wiatr dzielą się na dwie grupy: ci którzy mowią ze kochają, a to zapewnienie jest warte...kazdy wie ile, jesli to tylko słowa. Są też tacy, którzy w sytuacjach kiedy trzeba podjać decyzję ostateczną - zakończyc zwiazek mowią - "dobrze wyprowadzam się", a za chwile przytulają. To jest dopiero straszne, niekonsewentne-nie wiadomo na czym się stoi... ech, a podobno to kobiety sa skomplikowane

Gość zawiedzionaaa
zbyt pochopnie założyłam temat .. już nie będę świrować :classic_cool: