Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość One by One...

Kisok Ruchu, doradzcie, prosze...;)

Polecane posty

Gość One by One...

Witam Was:) Kochani,. mieszkam w dużym miesicie...na moim osiedlu(mega duze osiedle) stoi kiosk do sprzedaży typu "ruch" ale jest on prywatny...kiosk stoi obok przystanku i obwodnicy którą w ciepłe dni przechadzaja sie tłumy ludzi(z psami, z dziecmi, pary itp) KIosk stoi dobe kilka lat, moze ze 20...pierwszy własciciel dawał ciała, bo albo zamykał przed czasem albo otwierał po czasie...albo wiecznie go nie było... Potem był drugi włascisiel-ta sama historia... Jak myslicie, kupiec ten kiosk? Facet chce 6,5 tysiaca(mysle, ze cena do negocjacji)...potem płaciłabym grun do spółdzielni 200zł...no i tam prad... Zastanawiam sie...nie mam pracy, w handlu doswiadczenie od 17 lat...znam sie na tym...kiosk mam pod blokiem... Mój maż nawet nie chce o ty słyszeć (sam ma prace, dobrze płatna na czas nieokreslony) wiecznie sie ze mna o to kłoci... Jakie jest Wasze zdanie? Ludzie na osiedlu mnie znaja, myslicie, ze nie miałabym Klientów? Nie wiem, co robic...i jeszcze jedno...kto da bezrobotnemu kredyt? Tak 20 tysiecy? Chyba, ze na firme, ktoś da... Ech..., sama nie wiem, co robic...

Gość One by One...
ja Was przeszam za te literowki...tak to jest, jak sie szybko pisze;)