Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnaaaa

tesciowa :/

Polecane posty

Gość onnaaaa
Słuchajcie, właśnie odebrałam tel od teściowej - wściekłej po wizycie syna :P I ona się pyta czy to prawda że nie chcę znać jej rodziny. Więc grzecznie jej odpowiedziałam że nie, tylko ja nie robię gościny. Więc ona dlaczego? ja: że nie mam pieniędzy i spokojnym tonem (starałąm się :)) że nie robię gościny i już. Ze cały weekend stałam przy garach -> też jej rodzina i jestem zmęczona. Więc ona że mi pożyczy, ja jej że na imprezy nie będziemy się zadłużać. Ona prawie z płaczem że już zaprosiła i co robić? Ja jej, że nie wiem, ale ja gości nie zapraszałam :) Więc ona odłożyła słuchawkę. No dumna jestem z siebie :) :) Ciekawe co z tego wyniknie.... Dzięki za rady - niektóre bezcenne :P

Gość ehhh co ja sie mam...
i Ty sie na to godzisz? powiedz nie i juz. Stracilas prace to po pierwsze a po drugie nie masz zamiaru stac przy garach bo ona zaprosila gosci. Jezeli chce sie z nimi spotkac to niech ich zapris do siebie. Badz stanowcza...a niech sie obrazi, spokoj bedzie

Gość vdfgdfh
Bardzo ładnie i kulturalnie to załatwiłaś. O swoich potrzebach należy mówić wprost, ale w miarę grzecznie. Myślę, że więcej taka sytuacja się nie powtórzy :).

Ja pinkolę! To ona Ci pożyczy... Powinna dać! I to z nawiązką za poprzednie spędy... A swoją drogą, rodzinka też niezła... Jakby tak teściowa mi zakomunikowała, że jest obiad u tej i tej osoby, to bym się zdziwiła przede wszystkim, dlaczego ta osoba mnie nie zaprasza tylko teściowa? Nawet bym się obraziła, że mnie przez osoby trzecie zapraszają i nigdzie bym nie poszła :P Ale chamska rodzinka... Dobrze, że tak się udało z teściową, bo coś mi wygląda, że za miękka jesteś do nich...

Gość ulka.kulka
super! udało ci się. cieszę się bardzo :) oby więcej nie robiła takich przypałów :)

Gość jedendwatrzy123
Ja bym ich przyjęła ostatni raz.Zrobiłabym herbatę i przeprosiła .ze cukier się skończył.

NIE WIESZ co zrobic udaj chora, gosciny nie bedzie, najlepsze wyjscie,a jak nie to powiedz tesciowej by ci podpisala pozyczke bo nie masz kasy na te gosciny,heee rafinowana tesciowa ci trafila,udaj chora, by ona kolo ciebie skakala, uzbroj sie w stalowe nerwy,udaj glupia wyjdziesz na tym lepiej, ona niech ma wszystko na glowie,a najlpeijej maz to zrobi z tymi goscinami pozadek,hee grunt to rodzinke sie ma:-P