Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kllementynka

Czy Euphorbium Nam pomoże ????????????? ZAŁAMANA jestem

Polecane posty

Gość Kllementynka

Mój Igor (2,5 roku) jak już dostanie kataru to na pewno nie trwa on 7dni, a raczej 14. Tyle, że te końcowe 4dni to już pikuś, ale tym razem jest inaczej. Katar trwa już właśnie 14dni i nadal jest go dużo. Żadnych innych objawów nie zauważyłam, mały radosny, je normalnie, żadnej gorączki czy kaszlu. Katar jest raz żółty, raz zielonkawy, raz przeżroczysty. Psikam go stinemarem (czy jakoś tak :P) i 3 dni stosowaliśmy nasivin, ale du-pa :o efekty marne, a wiem, że dłużej nie można podawać nasivin'u Dzwoniłam do pediatry i powiedziała, że nawet mam do przychodni nie przychodzić, nawet z katarem mnie nie zapiszą (tyle chorych maluchów) powiedziala też, że na katar nawet zielony i tak antybiotyku nie przepisze i mam kupić euphorbium i podawać 3x dziennie. Kupiłam i już zaaplikowałam Igorowi.... Czy on pomoze? Nie znam tego leku. Macie z nim jakieś doświadczenia?

Gość minuminu
u nas się sprawdza, ale nie przy zielonych gilach... używałam go w ciąży i teraz psikam synkowi jak coś tam się przypta lub pociąga noskiem. To jest produkt homeopatyczny.

Gość Kllementynka
maści też używamy, ale z marnym skutkiem :(

ten psikacz jest naprawdę bardzo dobry :) u małego męczyłam się z katarem bez skutku a jak tylko go zaczełam podawać to po dosłownie 4 dawkach zero kataru :)

Gość feeefee
do dup-y

Gość sysia sylwia
a można podać dziecku 6-cio miesięcznemu...

Gość sysia sylwia
Ponawiam pytanie Mogę to podać dziecku, które ma pół roku??

Możesz. Mi lekarka to poleciła, jak mała miała 3 miesiące. Nie miała wtedy kataru, tylko zielone gluty jej sie robiły. Psikałam tym i przeszło.

Gość dfisdfbiodfbosdnosdfjnsf
możesz podać półrocznemu niemowlęciu

Gość sysia sylwia
a jak często dziewczyny? 2, 3 razy dziennie ?? Jeden "psik" :D ?

Nie używaj za dużo kropli do nosa, bo to podrażnia śluzówkę i w efekcie prowadzi do wydłużenia trwania kataru. Nos trzeba często oczyszczać, kilka razy dziennie najlepiej wodą morską w aerozolu. Super działa i dzięki wypłukiwaniu wydzieliny pozbywasz się kataru. Dobrze jest też wyjść z dzieckiem na dwór, koniecznie z chusteczkami bo się ładnie nos oczyszcza na wietrze. A krople zostaw na wieczór, jak nie będzie mógł zasnąć. Wietrz często pomieszczenie. U nas się to super sprawdza.

Polecam syrop z cebuli z czosnkiem i miodem U nas bardzo pomaga na katar i na kaszel Poza tym homeopatyczne granulki Dagomed na katar

Gość Hulaj duszaa
euphorbium jest super

Gość Acu acu
euphorbium to badziew tak samo jak viburcol, cocculine i inne homeopatyczne bzdety !

Gość zielonooka meduza ...
u nas się sprawdza stosujemy łącznie razem ze sterimarem i maścią majerankową jak tylko katar się pojawi i u nas katar nie trwa dłużej niż 5-6 dni i katar nigdy nam się nie przekształcił w zielony czy żółty

Gość helio33
my też dostaliśmy kiedyś Euphorbium S gdy synek męczył się z katarem 3 tygodnie. Prawdopodobnie było to od zębów, ale EUPHORBIUM bardzo pomógł, synek mógł spokojnie spać, katarek zmniejszał się aż minął zupełnie. Polecam jak najbardziej.

Gość gość
mam małe pytanko czy mogę go zastosować miesiecznemu dziecku na sapkę ?

Gość gość
mucofluid- zapisał mi pediatra