Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o wózki -szczere odpow

pytanie o wózki - szczere odpowiedzi

Polecane posty

powiedzcie mi czy wy wszystkie macie wózki po 300 tys zł, spacerówki po 800zł, foteliki po 1000zł? czy tylko się przechwalacie? bo ja mam wózek głęboki za 600 zł , spacerówkę kupiłam za 300zł , fotelik 0+ za 200zł, a 9+ za400zł i dobrze mi z tym, ale jak czytam kafe to same tu bogaczki dla których 3 tys na wózek to standard... i jeszcze pytanie jeśli macie takie drogie te wózki to kto wam na to robi skoro wy na kafe przesiadujecie?

Ja mam wozek 3w1 za 450E (czyli u nas prawie z najnizszej polki :P) ... i wcale sie z tym nie ukrywam :D Zreszta sluzy nam juz 2 lata bez zarzutu, wiec zakup uwazam za baaardzo udany :)

Gość ja mam za 1400
3 w 1 gondola spacerówka i fotelik i 2 dziecko będzie w nim jeździło. Tzn w gondoli i foteliku bo spacerówka się rozleciała. Planuję kpić nową tak do 350 zł.

Gość szczere pytanie szczera
odpowiedź : wózek kosztował 750 zł- używany w idealnym stanie, spacerówka (mała, do samochodu )200 zł fotelik 0-13 hauck zero plus, kupiłam za 199 zł na promocji fotelik 9+ maxi cosi 600 zł, ale nam posłuży, bo mała jest bardzo mała, więc myślę, że spokojnie starczy na 3,5-4 lata. pracuje mąż, poza tym ja prowadzę małą działalność gospodarczą (, mamy z tego pieniądze starczające na normalne życie w 4 osobowej rodzinie- może bez szaleństw, ale też nie muszę się specjalnie liczyć z kasą. im ktoś krócej ma kasę, tym bardziej ją rozwala- ja nie wątpię w to,że one naprawdę tyle wydają na wózki i inne pierdoły, ale nuworysze mają to do siebie :o

Gość misia1111111111111111111111
ja mam za 1000zł gondola i spacerówka. jestem bardzo zadowolona,świetnie nim się jezdzi i wogóle.teraz mam zamiar sprzedać i ciągle jest w idealnym stanie

super, że są normalne mamy bo naprawdę zaczęłam się zastanawiać kto kupuje te tanie wózki:) ja osobiście nie wierze, że jakiś wózek który kosztuje 3 tys zł jest wart tej ceny, też na brak pieniędzy nie narzekam, skąpa nie jestem ale naprawdę dla mnie to kasa wbłoto

dokładnie kasa w błoto

Gość mama krystiana
Ja za wózek swojego syna dałam ponad 3000 zł , ale nie szczycę się tym . Skąd miałam na to pieniądze ? Pracowałam do dnia porodu .

Gość ja mam wozek za 3 tysiace
i nie jest to moim zdaniem jakas ogromna suma. Sa wozki i po 5 i po 6 tysiecy. Ja ze swojego jestem zadowolona, ale nie uwazam by wozek w tej cenie byl luksusem:D Luksusowy to dla mnie wozek za 9 tysiecy

Gość anna noowa
ja mam drogi wozek, ale kupilam uzywany. byl jeszcze na gwarancji i stara wlascicielka wymienila niektore czesci. nowy taki kosztuje ok 4-5 tys zl, mieszkam za granica, sa troche inne realia. i teraz do rzeczy: przylecialam do Polski z dzieckiem jakis czas temu, no i z wozkiem ;) moja siostra jak wziela malego na sapcer i zobaczyla jak lekki i skretny jest wozek - mozna go skrecic jednym palcem autentycznie, byla w szoku. pozytywnym, bo ona na swoja gondole naciskac musiala, zeby skrecila... jest to wozek 2 w 1, siedzonko pasujace do niego to maxi cosi, koszt ok 500 zl dodatkowo. jestem bardzo zadowlona. nowy tez bym kupila. kto na to robi? ja i maz. teraz pisze z pracy.

Gość mama krystiana
noo normalnie pracowałam,bo dla mnie ciąża to nie choroba! :D Ale też nie sądzę żeby to był jakiś specjalny luksus.

a kto zarobil na wozek? Ja i maz oczywiscie:D Mamy dwie rece, nogi, glowe na karku, jestesmy zdrowi wiec nikt na nas nie musi robic:D

ja też pracowałam do dnia porodu, nie szokuje mnie samochód za 50 tysięcy bo sama mam auto dużo droższe(jak się pewnie domyślasz nie z zasiłku), ale uważam , ze 3 tys za wózek to już przesada, a wy no cóż...........szkoda , że za tą waszą kasę kultury sobie kupić nie możecie

do tej przemądrzałej. nie chodzę po zasiłki bo nie mam takiej potrzeby i nie krytykuję nikogo że ktoś kupuje wózki za 3-4tyś. kup sobie nawet za 5 tyś nic mi do tego po prostu ja bym nie kupiła takiego drogiego a swoje zdanie mogę mieć.

a szczególnie ty "do autorki...." na poziomie kulturalnym to mojemu rocznemu dziecku nie dorastasz

ja kultury sobie kupowac nie musze:) za to ty autorko powinnas byc mniej wscibska i nie zagladac ludziom do portfela:P- to tez swiadczy o kulturze

nie mam słów> brawo następna mega kulturalna, ja samochód mam za soje zarobiona ale jak tobie alfons takie drogie prezenty daje to musisz być bardzo pracowita

misia1111111111111111111111 nie ma się co produkować, są ludzie i taborety

znów właścicielka błysnęła. myliłam się brak co niektórym nie tylko kultury ale i rozumu, jak dobrze, że macie te wózki za 3 tys:)

Gość polska zieloną wyspą
jaki wspaniały budujący wątek. Kafeteria powinna posłużyć w kampanii wyborczej PO. Ten dział jest dowodem na cud gospodarczy, jaki obiecywała nam platforma

ja do portfela nikomu nie zaglądam, zadałam pytanie czy wszystkie panie mają takie drogie sprzęty czy są panie z tańszymi, nie pytałam konkretnej osoby ile zapłaciła za wózek-to by było wścibskie, a ja jestem ciekawa

tobie autorko takze brak kultury:) Dlaczego interesuja cie finanse obcych ludzi? By skrytykowac to, ze ktos wydaje swoje pieniadze na cos na co ty bys nie wydala?

hmm... ale pytasz kto na to robi. Troche nieladnie:)

zgłoszę to tuskowi:P jak będzie zainteresowany to zaprosimy was do współpracy:)

ale gdzie ja skrytykowałam ludzi którzy mają drogie wózki?

Ja mam wózek 3w1 za 2000zł. Jestem z niego zadowolona i nie zamierzam kupować innej lekkiej spacerówki, bo ten się super prowadzi. Z fotelika korzystamy jeszcze tego 0-13kg i pewnie jeszcze z pół roku w nim pojeździ. Potem zamierzam kupić fotelik kiddy guardian pro za 1000 zł. Myślę że nie są to duże ceny jeśli spojrzeć na to, że wózek mam zamiar mieć dopóki mała nie zacznie chodzić i nie kupie nastepnego, a fotelik choć drogi posłuży do 12 lat.

"super, że są normalne mamy bo naprawdę zaczęłam się zastanawiać kto kupuje te tanie wózki" Moze tutaj troszke obrazasz dajac do zrozumienia, ze normalne sa tylko te, ktore maja wozki tanie? Tak sugeruje przynajmniej twoja wypowiedz

a mnie tez stac na wozek za 3 tys.ale dlamnie to glupota tyle placic,sa fajne wozki nawet za 700 zl. kurcze a slyszalam ze w polsce taka bieda,a tu co niektorym sie niezle powodzi...

nadinterpretacja. szukałaś dziury w całym i znalazłaś. ja już naprawdę chce zakończyć kłótnie bo nie o to mi chodziło kiedy zakładałam ten temat. dziękuję za wypowiedzi bez agresji :)