Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamProblem0606

doradzi mi ktos? pomoze? tylko normalni ludzie....

Polecane posty

Gość mamProblem0606

ostatnio przez portal fotka.pl zapoznalam sie z takim chlopakiem... tzn on do mnie napisał pierwszy... wymienilismy sie nr telefonów i piszemy ze sobą... ja mam 19 lat on 22, no i tak jak myslalam chce sie spotkac... wszystko ładnie pieknie tylko ze ja sie po prostu boje,,,, jak na razie umowilismy sie w niedziele a ja juz mysle jak sie z tego wykręcić... a chodzi o to ze na tym portalu mam 2 zdjecia tylko twarzy,,, a jestem po prostu GRUBA. nie wiem jak on na to zaeraguje, szczerze zalezy mi na znajomosci z nim ale tez nie chce nie zrecznosci na spotkaniu.... nie wiem co zrobic ;(

Gość afghgjhvb
ja bylam kiedys na spotkaniu z chlopakiem, miał wpisane ze niby ponad 170, a jak go zobaczyałam, to 160, równy ze mną, a dwa male trole to za duzo:) masakra, zniechęcilam się głównie kłamstwem

Gość afghgjhvb
dodaj zdjecia na których wiadac twoja figure, jak nie skomentuje, to znaczy, ze ok, ze akceptuje

Gość kasian8idu43nr,ce
to pokaz mu fotke calej figury przed spotkaniem

Gość voda1111
moja koleżanka tak poznała swojego chłopaka ale na nk myślę że powinnaś się z nim spotkać bo jak tego nie zrobisz to możesz później żałować najlepiej umów się z nim w miejscu publicznym gdzie jest dużo ludzi bo może się okazać że jest jakimś zbokiem popytaj o niego znajomych może go znają na pewno wie że jesteś gruba mi się wydaje że chłopak musiał cię gdzieś zobaczyć w realu a potem na fotka.pl cię znalazł

Gość tania jania
wesz co, inaczej jest kiedy ludzie poznają się, od razu widzą i wpadają sobie w oko lub nie, sądzę, że źle robisz, wiem, że nie trzeba z poznanym w internecie facetem od razu rozmawiać o wadze czy nadwadze ale on się może poczuć oszukany a ty niezręcznie, ja zamieściłąbym pełną fotę, od razu będziesz wiedziała, czy jest zainteresowany spotkaniem i znajomością czy nie, unikniesz dyskomfortu, gdybyś trafiła na tępaka

Gość jełop:)
fajna jesteś, ja się z tobą umówię, jeśli on nie chce

Gość mamProblem0606
nie mam wlasnie odwagi dodac innich zdjec calej sylwetki... ale bede pewnie musiala to zrobic, i to raczej nie jest zaden zbok, a takze napewno mnie niegdzie nie widzial bo dzieli nas okolo 40km, napisal teraz ze chcialby byc tylko moj, wczesniej ze mam sliczne oczy i ze jak mnie zobaczyl to od razu go oczarowałam... Kurde on jest naprawde milutki a ja taka tępa :/

Gość jełop:)
a gdzie idziecie?

Gość mamProblem0606
do pizza hut bo tam są duże porcje

Gość mamProblem0606
19;22 jak zwykle podszyw, nie umówilismy sie nigdzie wstepnie, tylko na razie tak ogolnie ktorego dnia.