Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyta Cybulska

Czy 155 to b. niski wzrost ? Podobaja wam sie takie dziewczyny ?

Polecane posty

Gość a 180 maja faceci
a nie kobiety, wolałbym taka 150 niz babochłopa powyzej 175 :D

Gość Tyle to mają dzieci, a nie
Ale co do wagi to uważam, że niepotrzebnie ci dokuczają. Można być bardziej ubitym i mieć cięższe koście i wyglądać szczuplej niż ktoś kto mniej waży.

Gość malutkannnnnn
Zależy, bo widziałam pary - chłopak ok. 2 m a dziewczyna 1,6 m i z daleka myślałam, że to ojciec z córką :P. Nie raz chciałabym być niższa ok. 164 cm, a nie raz wyższa ok. 175, ale mam 170 ;). Każdy wzrost ma swój urok./

Gość hej hej hej mmmmmmmmm
posuwalem raz pulchna babke. Powiem wam za zadna rewelacja. Chociaz ciasna byla. Wole takie 155 cm ale szczuple niz 170 ale grube

Gość No właśnie...,
Waga jak dla mnie prawidłowa, ale kurdupelek z ciebie. Masz tyle wzrostu co 12 latka.

Gość 25253
Co wy piperzycie? Są kobiety, które mają 150, są takie które mają 180, a nawet ponad, więc nie piszcie, że tyle mają dzieci, a tyle faceci!

Gość przy 155cm 50kg to jest
super waga. ja mam 158cm i 53 kg i uwazam ze mam super figure. ksztaltny tyłek, biust, itp. gruba nie jestem :-) niekktórym sie wydaje, że 180cm/70kg, 170cm/60kg, 160cm/50kg i tak dalej to jest jedna budowa ciała. A prawda jest taka, że im niższa osoba, tym waga inaczej się rozklada. Stad wskaźnik BMI ma wzrost podniesiony do kwadratu! Myślcie ;/

Gość do a 180 maja faceci
Bo sam jesteś kurduplem i nie chcesz wyższej od siebie. Dla faceta co ma 180 cm to 175 u kobiety nie jest problemem.

Gość malutkannnnnn
"Jedni wola niskie, inni wysokie. Jedni szczupłe, inni pulchniejsze. I tyle. Ja mam kompleksy z powodu mojego wzrostu b. często i sama bym chciala miec choćby kilka cm wiecej ale co ja za to moge" Facet najpierw spojrzy na twarz a na końcu weźmie pod uwagę wzrost :P. Co się pienicie, jak jesteście brzydkie, to wzrost wam nie pomoże.

Gość 25253
No ale prawda jest taka, że na figurę chyba też patrzy, a niskie dziewczyny jednak dość często mają krótkie nogi i szerokie biodra, co jest bardzo nieproporcjonalne.

Gość Zyta Cybulska
Mi się moja figura podoba, kości moze mi nie widac, ale proorcjonalna jestem. Mam kolezanke co ma 170 a szerokie biodra i uda a w ramionach waska i maly biust, wiec nie ma reguły.

Gość 25253
Reguły może nie ma, ale bardzo dużo niskich kobiet makrótki, niezgrabne nogi. Jeżeli ty do nich nie należysz, to masz szczęście. :)

Gość Zyta Cybulska
Wysokie kobiety też moga mmieć niezgrabne nogi.

Gość hej hej hej mmmmmmmmm
jeszcze gorzej jak laska ma zajebiste haluksy. to dopiero jest obrzydliwe

Gość ona ma
50 kg

Gość ta niedobra pupaa
50kg i szczupła? Jakim cudem? Ja mam tyle przy 163 cm i jestem na diecie, bo mam wałki tłuszczu gdzieniegdzie:/ Ja nie narzekam na brak powodzenia. Wysocy często twierdzą, że wolą małe, drobne kobietki. to chyba masz zero mięśni....Ja mam 153 i przy wadze 50 kg wszyscy mi mówią, że wyglądam b. szczupło. Tyle że jeżdzę sporo konno, a to cos w rodzaju siłowni....

156/49kg, nie narzekam, zaczęłam ćwiczyć, żeby trochę podnieść formę ale ogólnie z ciała jestem zadowolona:) a poza tym uwielbiam ciuchy z dziecięcego h&m, duże dziewczyny nie mają szans tam się zaopatrywać:D

Gość Ruda Kocica Pusia
Takie dziewczyny mają mniejsze powodzenie.

Gość dobrze że siebie akceptujesz
ale nie pisz że jesteś szczupla bo masz 5 kg nadwagi! Ale grunt to dobre samopoczucie. Jak ktoś lubi kurduplowate sześciany to ok :)

Gość kijanka12345
ja mam 160 cm, waże ok 55 kg i też wyglądam dobrze, nie wygladam na wychodzoną, ani mi tłuszcz sie nie wylewa. Co do krótkich nog.. uważam, że ich nie mam. Spodnie jeśli chodzi o długość muszę kupować /32 bo te które mają rozmiar /30 są za krótkie o kilka cm i głupio wyglądają. A jesli chodzi o wzrost, nie chciałabym mieć wiecej. Mogę i szpilki założyc, mam większy wybór w ubraniach 34 i 36. A i miałam tez faceta 1,95 i było nam bardzo fajnie. Teraz mam męża o wzroście 1,75cm i jest chyba najbardziej odpowiednia różnica 'o głowę' wyższy :).

Gość kijanka12345
oho, to zaraz ja usłysze że jestem tłusta :), mimo że mam wymiary 85/63/87. Dziewczyna ma BMI w wysokości 1,55 m x1,55 m = 2,4025 ; 50:2,4025 = 20,81 i jest to najbardziej odpowiednie BMI. Chyba jesteście nie poważne te co macie 170 cm i ważycie po 49 kg. anokreksja nie jest fajna. pewnie sie odchudzacie cały czas bo nie macie powodzenia. Myślicie że facet to pies i na kości leci?

Gość Moim zdaniem każda kobieta
w przedziale zdrowej normy może być powszechnie uważana za atrakcyjną. Moja przyjaciółka ma 158 cm wzrostu i nigdy nie przeszłoby mi przez myśl, że wygląda jak dziecko. Co do wysokich facetów - niektórzy lubią dziewczyny, które mieszczą się im pod pachą, inni nie schylają się po takie, żeby nie czuć się jak z własną córką. Reguły brak.

Gość agoollea
Przestańcie z tym, że się wygląda jak dziecko :D Czy kobieta z pofarbowanymi włosami, umalowana, z pokaźnym tyłkiem (jako że biodra się już rozwinęły wszakże) w życiu nie będzie wyglądać jak dziecko

Gość gość
agollea przestan bredzic babo . bo kobieta to tylko biodra wg ciebie ?? pozatym wielkie biodra sa aseksualne.

Gość gość
Ja mam 175 cm i ważę 54 kg ;D

Gość gośćia :)
ja mam 169 cm i 56 kg wagi i..................... jestem perfect ! :) dobrze mi z tym nie chciała bym byc nizsza dlugie nogi to podstawa

tak, tak idiotko, bo kobieta chociazby 170 nie moze szpilek zalozyc, a nie ciuchow w rozmiarze 34/36 :D bujaj dalej w oblokach kurd*plu

Gość agoollea
gość bez swojego nicka co piszę że brędzę Ty masz biodra takie jak miałaś przed miesiączką? Wcięcia nie masz?