Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemniczka19

Wirtualna Miłość

Polecane posty

Cześć wam! :) Temat otwieram dla tych którzy przeżyli Wirtualna Miłość. Spotkaliście takie osoby które były dla was Najważniejsze, lub są Najważniejsze.. a Ona-On mieszkają na drugim końcu świata? Co o tym sadzicie, można zakochać się przez Internet? aby potem real się stal i trwał ? w Moim przypadku TAK!! :) P.S pozdrawiam tez bezsennych Marków :)

realia nieraz okazują się inne.... możesz się zauroczyć osobą która jest po 2-giej stronie ale to nie miłość

wyjątki istnieją .... o ile nie robi się sobie zbyt wielkich wyobrażeń o danej osobie i później się nie zawodzi ..... to opowiedz o tej twojej osobie:)

nawet mówiąc prawdę ... człowiek ma taką psychikę że wyobraża sobie daną osobę i może ją trochę podretuszować.... dopiero jak się z nim spotkasz pobędziesz w jego towarzystwie możesz do końca stwierdzić jaką jest osobą

Witam! Ja przeżywam taką miłośc, poznałam tę osobę na żywo. Jestem naprawdę szczęsliwa. Myślę, że najważniejsze jest aby nie wyobrażac sobie nie wiadomo jak tej drugiej osoby, w moim przypadku bardzo miło się zaskoczyłam. Ale mimo wszytsko myślę, że mój przypadek jest wyjątkowy.

Gość kyhugjh
autorko w temacie masz ze poznałaS PRZEZ INTERNET i w realu było ok ze to trwa w twoim wypadku a pózniej pod koniec cos zupełnie przeciwnego jak to w koncu jest?

aaa ....czytając to co napisałaś można pomyśleć inaczej

miałam na myśli, ze można poznać osobę przez internet.. dla mnie Odległość nie miała by znaczenia... jestem wytrwała..i myślę ze dałabym sobie rade............. jeszcze raz sorry za błędy..

Gość kyhugjh
autorko to w koncu jak jest naprawde

Gość kyhugjh
terri fajne nogi wstaw wiecej fotek :d

To jest bardzo świeże, poznaliśmy się 3 miesiące temu, i mozliwośc na spotkanie była po 2,5 miesiącach. Teraz znowu dzieli nas odległośc, ale codziennie są telefony kilkugodzinne. Czuje i wiem ze to jest to, dlatego wierze w tę miłośc :) A Ty autorko dlaczego urwałas kontakt? Uwazasz ze nie warto? Ze nie ma sensu?

Gość kyhugjh
ile masz lat?

Ponieważ okazało się ze ma Zone i dzieci.. oszukiwał mnie przez niecałe pól roku.. zaufałam... wysyłał zamiast swojego zdjęcie wysyłał swojego BRATA i stało się jak stało..