Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemniczka19

Wirtualna Miłość

Polecane posty

Gość swiat wirtualny
nie ma to jak inteligencja podszywów

Gość kochajac kogos
Gubi sie gdy sie przestaje wierzyc.Milość sama w sobie jest czyms pozytywnym .Owszem moze nawet zabić jeśli niewłaściwie jej użyjemy .

człowiek sie po prostu czasem gubi i nawet nie to ze juz nie wierzy przestaje tylko patrzec przez te rozowe okulary i bywa ze jest juz za pozno by znow je włozyc

Gość kochajac kogos
Wszystko przezywamy tak jak umiemy .Żyjemy tak bo nie potrafimy inaczej na ta chwile i to nas tłumaczy.Gdy pojawiaja sie watpliwosci chcemy miec tylko jakaś pewność że nie jestesmy idiotami.Warto zaszczepić wtedy choc odrobinę optymizmu i juz swiat wcale nie jest taki zły i pojawiajasię kolory .

Gość malaaaaa weroniczkaaaaa
Drogie Panie,a co myślicie o tym,czy to ma sens?! Poznałam go na facebooku.Mieszka na innym kontynencie,jest ode mnie młodszy o 3 lata.Ja od września bez faceta,z którym byłam 5 lat,zostawił mnie,strasznie przeżywałam,ale nie ukrywam,że czułam się wypalona w tym związku,tak naprawdę nigdy nie zaznałam prawdziwej miłości ze strony byłego.No i koło grudnia poznałam JEGO.Na facebooku.Od grudnia rozmawiamy dzień w dzień.Skype,kamerka,mikrofon,czasami on do mnie zadzwoni na tel.(gdy np.jestem cały dzień na uczelni i nie mamy kontaktu poprzez sieć).Nie ukrywam,że coś mnie ''uderzyło'' od razu,gdy go zobaczyłam na fejsie,poczułam coś dziwnego(heh,jak to dziecinnie brzmi :S),pierwsza rozmowa - idealna! Wreszcie poczułam,że ktoś mnie rozumie!I troszczy się o mnie.Bo może to śmiesznie brzmi,troska przez net,przez suche rozmowy,ale jednak znaczą dla mnie więcej,niż cokolwiek innego.|I tak - czuję,że jest mi cholernie bliski,chciałabym z nim być i mimo,że obok tysiące chłopaków,to ja chcę tylko jego!Wreszcie ktoś mnie rozumie,wspiera,martwi się o mnie,troszczy.Mogę na niego czekać nawet wieki,byle z nim być.Wiem,że to brzmi komicznie,pewnie sama bym patrzyła na to z przymrużeniem oka,gdyby jakaś inna dziewczyna pisała coś takiego,ale to jest silniejsze ode mnie...Powiedzcie mi,czy taki związek ma sens?Czy warto czekać?Bo tak naprawdę,to nie wiem kiedy się zobaczymy,pewnie nieprędko.Nie mam pracy,jestem na etapie poszukiwań,rozmów kwalifikacyjnych,więc na razie krucho z kasą,żeby sobie pozwolić na taki wyjazd,ale ja mogę czekać nawet rok na to 1sze spotkanie.Tylko czy warto?A jak było u Was z pierwszym spotkaniem?Po jakim czasie?

Gość jak by to powiedzieć
malaaaaa czy ma to sens? nie wiem to czysta ruletka,znam osoby które poznaly się na necie udalo są i sa razem/ale ja mam za sobą taki związek na odległość niby ledwie 100km a jednak nie wyszło:( praca,studia,brak czasu i życie nas pzrerosło :(

Firefox jestem Kochanie jestem juz przepraszam ze mnie nie bylo ale bylam zajeta, praca sutdiami... i jak tam u Ciebie jak wam sie uklada odezwal sie?? OPOWIADAJ:*

Gość Justynka20
Cześć Dziewczyny! Ja się zakochałam przez internet aż do teraz tak wiec już wam pisze od czego się zaczęło. To się zaczęło 2009 roku. Kiedyś wchodziłam na portal www.kurnik.pl i tam są gry, i zaczęłam grac w grę makao, i pojawił się taki nick czyli Mój obecny już narzeczony :) i tak gra za gra graliśmy rozmawialiśmy na czacie, potem 1 dzień, 2 dzień jakoś czasu to trawalo... mniej więcej z 2 miesiące. Gdy dopiero przeszliśmy na GG potem wymiana fotek bardzo mi się spodobał wysoki brunet... jednym słowem szukałam takiego.. Cudowny charakter , zabawny, . I Ja po jakimś czasie poprosiłam o jego Numer GG, i przeszliśmy na GG rozmawialiśmy codziennie kończyliśmy czasami o 4 rano rozmowy do samego rana na tyłku i przy komputerze! aż trudno uwierzyć ze tak długo pisaliśmy i mieliśmy zawsze o czym.. pisaliśmy tak na GG ponad już 4 miesiące... i wtedy obudziło się we mnie uczucie, myślałam o Nim pisaliśmy nocami SMSY .. Ja byłam i jestem za granica , On w Polsce ( siedział) zaczęłam o Nim częściej myśleć, tęsknić... te rozmowy jego były takie cieple.. potem przeszliśmy na SKYPE...i kamerki..... to już całkiem odpływałam przy jego glosie... :)) aż w końcu nie wytrzymałam i mu powiedziałam... Michał muszę coś Ci powiedzieć.. On odpowiedział ze On mi tez ma coś do powiedzenia... wtedy Ja byłam odważna i powiedziałam mu ze to może głupio, dziwnie zabrzmi ale się chyba w Tobie ' zakochałam' i On mi to samo wtedy powiedział... aż ściskało w środku takie to było uczucie cudowne....i już wtedy nic nam nie pozostawało.. pisaliśmy ponad ROK wyobraźcie PRAWIE ROK MIJAŁ.. od tego gdy rozmawiamy w dzień w dzień w noc w noc, czasami aż się na studia nie szlo bo szliśmy spać o 5 rano.. a wstawaliśmy 14 godzina.. i tak do wakacji pisaliśmy, rozmawialiśmy już o Nas o naszych planach.. aż w końcu był Mój czas do Polski, to były wakacje, On powiedział ze przyjdzie do Mojego miasta w Polsce i się spotkamy.. Ja się oczywiście zgodziłam!! wręcz nie mogłam się Jego doczekać!!! gdy już nadchodził dzień czekania, gdy siedziałam na peronie czekając na Niego bilo mi serce jak dzwon.... i gdy widziałam nadjeżdżający jego Pociąg z Białegostoku... łzy mi się pojawiły bo wiedziałam ze to ON ze to Mój Michał na którego czekałam ROK, było ciężko czasami ale wytrwaliśmy... i gdy już zobaczyłam go z torba, rzucił ja i podbiegł do mnie wziął na ręce i powiedział' Moja Kochana Justysienka w końcu jesteś w końcu Cie mogę przytulic' łzy się lały.... nie mogliśmy się przestać patrzeć na siebie.. Tak wiec Ja dziękuje Bogu ogromnie za Wszystko za cierpliwość która dala nam przez rok na odległość..i Dziękuję Bogu ze trafiłam własnie na Niego bo rożnych mężczyzn spotykałam w życiu... i ten był i jest i będzie do Końca mojego życia ze mną. :))) I we wrześniu 2010 roku przyjechał do mnie do ANGLII. Mieszkamy razem On pracuje Ja tez, :) Niedługo mija 21 września 3 lata jak jesteśmy już razem... tak wiec dziewczęta które to przezywają życzę wam dużo cierpliwości i zrozumienia.. bo wiem jak to jest żyć z komputerem i literkami na odległość. :) 🌼

Gość Bacia42
Tak faceci na sympati to w 99 procentach poszukiwacze przygod i zyjacy juz w roznych zwiazkach ale kobiety ktore tam sa tez nie grzesza moralnoscia. Znam wiele kobiet ktore na pierwszej Kawie wskakuja do lozka facetowi bo ma kase fure i jest ubrany a dopiero potem placza ze je oszukal ha ha. Ale potem dalej robia to samo .takie jest zycie.

Gość do Bacia42
Ja rowniez mam podobne doswiadczenia do twoich. Przez taka jedna zdzire rozsypalo sie moje malzenstwo. Nie wiem co moj "maz" w niej widzi. Owinela sobie go wokol palca, mimo ze nie ma stalej pracy, nie ma rozwodu, posiada bujna przeszlosc, ma wredny charakter... Moze jest atrakcyjna fizycznie, ale ma rowniez plynna moralnosc i brak wyrzutow sumienia, gdy laduje sie w buciorach w czyjes zycie. Ku przestrodze innych kobiet: ma nick joas4 i grasuje na portalu fotka.pl.

Gość ohyda, ohyda
kurde, ale na tej fotce sa paskudy: lara1981.fotka.pl. Mysla, ze jak sie rozneglizuja, to beda mialy przy sobie wianuszek adoratorow i posuwaczy. Zal.pl 🖐️

Bacia.. współczuję ci.. ta baba to zdzira ok.. ale moja droga między Bogiem, a prawdą, jakby Twój mąż nie miał charakteru łajdaka nie zainteresowałby się inną kobietą.. NIe logowałby się na tych żałosnych portalach... NIe bronię tej panienki broń Boże ale chce jedynie zauważyć,że wina lezy też po jego stronie..

Gość Bacia42
Tąk dokładnie pani kierownik prawa moralna przykładna mama ktora za scianą pokoju gdzie spi dziecko uprawia seks z źonatym męzczyzną.a jak ją złapałam i mojego męźa to do policji tłumaczyła źe to malarz.bo za usługi mój mąź odrabia w jej chałupie.

Gość Bacia42
Czytalam juz to dawno ale dzieki. Faceci daja sie wkrecac bo mysla tylko o jednym. A laski z portali tez sa naiwne i tylko na gg lub przez telefon sa twarde . Mowia szukaja tylko wolnych i tylko milosci ha ha. A potem jest kawa i laska ma mokro miedzy nogami i juz ich nic nie interesuje tylko rozlozyc nogi.

Gość Facio123
Macie racje we wszystkim co tu piszecie . Ja jestem wolnym facetem i bylem na tym portalu i znam go bardzo dobrze i tak samo jak faceci takze kobiety sa tam zle i szukaja tylko przygod a nie stalych zwiazkow.

Gość Facio123
Prawie wszystkie te Kobitki na Sympati sa bardzo skrzywdzone przez los i bylych partnerow tak jak ta owa Benitka i wspolczuje Baci42 ze jest pewnie kolejna ofiara tej pseudo Kobiety. . Kiedys tez taka poznalem ktora byla Biedna i Skrzywdzona a potem jej kolesie do mnie wypisywali kim jest I bym na nia uwazal bo szuka sponsora i spotyka sie codziennie z facetami. Inna kategoria to kobieta szukajaca Tatusia dla 4 dzieci . Powiem tak nie polecam tego portalu szkoda czasu .

Gość Moja skromna refleksja...
Takich "biednych i skrzywdzonych" kobiet na tego typu portalach jest na pęczki. Co ciekawe, niemal każda udaje zagubioną, której los nie szczędzi zmartwień, cały czas ma pod górkę, nikt jej nie rozumie... A później z grzecznej dziewczynki wyłania się diablica, manipulantka i hipokrytka po całości. Nawet nie ma sumienia, aby zdjąć przed samą sobą maskę obłudy i kłamstwa. Nie wiem skąd się to bierze, ale te kobiety raczej nie są normalne. Ich psychika to jedno wielkie nieporozumienie, nie wydaje mi się, aby były zdrowe na umyśle. Dlatego lepiej ich unikać, bo co bardziej wrażliwe dusze mogą dostać olbrzymią chłostę.

Gość Bacia42
Moja mala refleksja jest trafiona w sam srodek sedna sprawy.. Benitka tez pokrzywdzon przez zycie samotnie wychowujaca Coreczke ktorej stara sie zapewnic wszystko oprocz matczynej milosci i kanonow dobrego wychowania. Lepiej rzucic sie w wir szukania mezczyzn na portalach internetowych. Na wlasne zyczenie jest rozwodka i zdaje sobie sprawy ze rozbila nastepna rodzine w pelni swiadomie dzialajac z premedytacja i wyrachowaniem. Gdyby miala godnosc honor i klase kobiety nie lapala by zonatego mezczyzne i zaciagala do swojego lozka. Tak kochanka to droga dziwka ktora potrafi wykorzystac do granic mozliwosci.

Gość Facio123
Dokladnie Bacia masz racje. Ale taka kobieta leci na kase autko i inne dobra. Jak go wykorzysta i zobaczy ze juz skarbiec pusty kopnie go w du.... I tyle bedzie mial z tej przygody.Szanujaca sie Kobieta przez duze K nigdy nie pojdzie do lozka z zonatym facetem bo jej honor i duma na to nie pozwoli by sie z kims dzielic .Ale ta Benitka to zwykla Pani na literke K i nie ma co sie dziwic . Bacia powinnas podac ja do sadu i rzadac wysokiego odszkodowania za moralne i seksualne znecanie sie nad Toba oraz za niszczenie istniejacej komórki rodzinnej. Napewno ja stac skoro pracuje na kierowniczym stanowisku.

Gość Bacia42
Fundacje naleźało by załoźyc dla takich ktore uwodzą źonatych męźczyzn aby srodki z tej fundacji byly przeznaczone na terapie odwykową z seksocholizmu i obłudy.bo zdrowa osoba nie kradnie cudzych męźow.tylko nie wiem czy odniosła by skutek taka terapia bo jezeli w genach ma sie kurestwo i łajdactwo to nic nie pomoze.skoro nie ma sie grama wstydu przed społeczeństwem i litosci nad własnym dzieckiem .to swiety Boze nie pomoze z gowna cacka sie nie zrobi.

Gość Facio123
Masz racje Bacia swieta racje a ten Duze Dziecko to jakis debil niech sobie sam zalozy fundacje idiotow. Moze kiedys tez doswiadczy takich rzeczy to zrozumie temat. Kobieta zdradzona jest gorsza od diabla i tak jest w kazdym przypadku a Duze dziecko nie ma o Tym pojecia.

Gość pobudzony
takie co sypiają z mężami innych kobiet, będąc tego świadome powinny być publicznie na stosach palone, albo powinny mieć wypalone znamięna czole. Jestem facetem i nigdy nie rozumiałem zdraady bo sam nigdy nie zdradziłem, ale w momencie kiedy słuyszę o takich osobach to mi nie dobrze z ztego wszystkiego, a ta cała Benita to się powinna zakopać pod ziemię albo zmienić swoje postępowanie bo to świństwo co robi innym ludiom

Byłam zdradzona przez swojego męża i nawet na myśl mi nie przyszło aby wypisywać na internecie takie rzeczy, to świadczy o mojej kulturze !I co myślisz Bacia , że pisząc takie głupoty zniszczysz ich zawiązek czy raczej umocnisz?Chyba bardziej zniechęcisz do samej siebie takimi oszczerstwami.Po prostu nie możesz pogodzić się z tym ,że jest z inną a nie z Tobą.Powinniście rozstać się w zgodzie bo chyba nie ma sensu na ratowanie czegoś co się już dawno wypaliło.Czasami ludzie do siebie nie pasują i trzeba zrobić krok do przodu aby to zmienić a nie stać w miejscu i się męczyć.Pomyśl o tym i przyznasz mi rację za jakiś czas.

Gość Bacia42
Wiera ale Twój mąż sie przyznawał a ją mojego brzydko mówiąc z tylka od niej zciągłam to policja jak przyjechała to idiotka przed blok złajdaczona wyszła udając anielice.A policja zna wersję że to malarz pokojowy u niej jest i ma remont szkoda że nie kominiarz z wyciorem komin czyści-całe osiedle do mnie pisze o tej cudzołożnicy na nk-mój święty mąż jak na sprawie usłyszy odczyty to może nie będzie wirtualna tylko przyzna sie że ma kochankę a że taka to już problem jego i benitki z mokra muszęlką i może wtedy znajdzie miarę na ta miłość bo teraz nie umie'a wirtualna stanie przed sądem jako winna rozpadowi mojego małżeństwa wtedy będzie realna'a jak usłyszy nagrania rozmów moje z mężem to dowie sie kim jest w jego oczach.

Gość Bacia42
Wiera to na rozwodzie miałas super trzeba było tylko zdjęcia tych cichodajek dołączyć i po jednej sprawie koniec małżeństwa-ją tylko czekam aż będzie pierwsza sprawa

Gość Bacia42
Oj próżna osoba nie znasz do końca prawdy!!!!!!!!!!! Moja wyprowadzka z bytomia z rzekomo obiecanego dla mnie mieszkania okazało się wierutnym kłamstwem,kochanka mojego męża poprzednia zaznaczam potwierdziła w zeznaniach że mieszkanie było zaproponowane dla niej,i tym samym podpisanie rozdzielności majątkowej o którą mój mąż zabiegał tak bardzo,miał w tym swój cel!!!i ta jego dobroć miłość w tym okresie była bardzo zasadna. Więc to tyle z mojej strony.A skoro znasz tak doskonale sytuację to wiesz,że to nie pierwsza zdrada mojego męża tylko już 3 w jego życiu.może opowie Ci co zrobił w 1992 w 1999 mam nadzieję ,że przyzna się do swoich wybryków. A ja stawałam się zamiennikiem k,kiedy zawieszał konto na portalu randkowym sympatia. A Mariusz tak istnieje,tylko mądra osóbko trzeba znać cała prawdę i wiedzieć szczegóły żeby pisać o tak intymnych sprawach mojego małżeństwa. I ujawnij się obłudna Benito Kazibut,która jesteś mistrzynią kamuflarzu,kłamstwa,i nierządu. Tak jak mówiłam sąd orzeknie sprawiedliwość odnośnie twojej osoby,bo któs kto sypia z żonatym mężczyzną cudzołoży jest nierządnicą. I gdybyś po dwóch spotkaniach nie otworzyła drzwi swojej sypialni stało by się inaczej.Nie chce tutaj ujawniać treści wiadomości co proponowałaś mojemu mężowi,bo już bardziej ośmieszyć się nie da takiej wyuzdanej osoby. I zajmij się wychowaniem dziecka.bo urodzić nie jest sztuką.a raczej wychować i stworzyć pełną rodzinę,a nie patologię w twoim wydaniu. Szlachetna pani kierownik mops ma doświadczenie w zsciąganiu należności finansowych,ale też potrafi dla siebie samej czerpać korzyści materialne i zaspokoić swoje potrzeby seksualne z żonatym mężczyzną. Kobieta która ma dumę honor i klasę nie prowadzi trybu zyciu nierządnica,tylko to robią kobiety,a taki ktoś tylko może szuukać przygód z żonatymi ,bo wolni nawet nie spojrzą i nie skusi ich swoimi propozycjami. Każda inna osoba postąpiła by inaczej,ale tu egzemplarz po trupach do celu,bez względu na ranienie innych,nie mówią jakie piętno spada na jej najbliższych. I morał z tego taki,że jeżeli nie zna się prawdy o małżeństwie nie należy absolutnie pisać opinii,tak nieuzasadnionych. Kompromitacja to ja winnam nazwać.tego kto pozwolił sobie napisać. Ja posiadam potwierdzenie,dowody,więc nie mam nic do ukrycia. A obłudna pani kierownik,ukrywa się i podszywa pod innych użytkowników. Nie dość,że wirtualna.tchórzliwa,to jeszcze obciążona genetycznie...............