p159 0 Napisano Marzec 2, 2011 Witam.Mam problem z moim brzuchem...Otóż jest on dość duży i w dodatku są "boczki". W maju wyjezdzam ze znajomymi za granicę i chciałabym trochę schudnąć...Jakie ćwiczenia i jaką diete zastosować aby byly widoczne efekty?Dodam że zaczęłam ćwiczyć na steperze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p159 0 Napisano Marzec 2, 2011 Ma ktoś może jakiś pomysł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość disel Napisano Marzec 2, 2011 poczytaj na necie 6 weidera.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
my_sex_is_a_killer 0 Napisano Marzec 2, 2011 6 weidera modelujesz brzuch, a nie chudniesz... odradzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p159 0 Napisano Marzec 2, 2011 no właśnie. Najpierw musze schudnąć a poźniej zabiore sie za modelowanie.Więc co na schudnięcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
my_sex_is_a_killer 0 Napisano Marzec 2, 2011 No tego to ja już Ci nie powiem. Moze bieganie? Słyszałam, ze twister jest dobry ale nie miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p159 0 Napisano Marzec 2, 2011 Robie steper,brzuszki,skłony,rowerek.I niestety tylko raz w tygodniu bierznia:( ale od przyszlego tygodnia zaczynam bieganie..A co z jedzeniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p159 0 Napisano Marzec 2, 2011 Moze jest jakas specjalna dieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hcwd Napisano Marzec 2, 2011 specjalna dieta to ograniczenie tluszczy i cukrow... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p159 0 Napisano Marzec 2, 2011 Cukry odpadły już dwa miesiące temu...Nie słodze niczego.I dalej nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hcwd Napisano Marzec 2, 2011 to zmniejsc ilosc weglowodanow i wyeliminuj wszystkie tluszcze, a cukry moze dalej spozywasz tylko np w postaci fruktozy - przykladowo banany sa bardzo kaloryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milutkaa111 0 Napisano Marzec 2, 2011 moze cwicz jakis fitness??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p159 0 Napisano Marzec 2, 2011 Pieczywa prawie wogole nie jem...Jem dużo owoców i marchewki a glod zaspokajam wodą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smakoszek Napisano Marzec 2, 2011 a moze dieta dukan? jest bardzo dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach