Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloneindec

Co sądzicie o ciuchach z tzw.lumpeków??

Polecane posty

Gość aloneindec

Zastanawiam się, co inni sądzą na temat zakupów w tzw. lumpeksach. A może podzielicie się zdjęciami swoich najnowszych "zdobyczy"?:>>:)) Chętnie powymieniam się ciuchami bądź odkupię niedrogo.

Gość katarynka.wr
Moim zdaniem - świetna opcja, często kupuję ciuchy w second-handach. I mnóstwo tego typu sklepów teraz powstaje. W swojej dzielnicy mam 8 takich punktów, gdzie często bywam i sprawdzam czy jakieś "perełki" nie wiszą na wieszakach :D Często też szukam w necie jakichś okazji i nawet parę razu coś zamówiłam - nigdy nie żałowałam ;] teraz nawet natknęłam się na stronę, gdzie (oprócz innych rzeczy) mnóstwo dziewczyn (i facetów też) sprzedaje swoje ciuszki - i myślę, że to też jest dobra opcja. Zastanawiam się, czy synkowi kurtki nie kupić - http://bit.ly/esvpzd - co sądzicie? I tak z tego szybko wyrośnie, a na końcówkę zimy będzie jak znalazł... Jeszcze ponoć mrozy mają przyjść...

Gość aloneindec
fajnie ^^ ja mam swoje dla ulubione szmateksy;d jestem w nich prawie, co tydzień i zawsze upoluję coś fajnego za niską cenę;p

Gość a co to za maseczka
bardzo lubie , zawsze cos fajnego znajde poza tym jakos tych ciuchow mimo ze uzywane a nie rzadko nowe przewyzsza to co mamy w PL

Gość GorsetZRybichOsci
Ja sama nie noszę tych ubrań (nie znajduję nic na siebie, ja noszę się dziwnie jak na polskie standardy - sama szyję częst o ubrania w sensie) ale często kupuję aby pociąc na ubranka dla lalek i misiów, bo wychodzi mi taniej :) Mieszkałam w małej miejscowości i było 4zł za kilogram. Jak poszłam w Warszawie pierwszy raz, to pani za thisrt sprany i używany chciała 17zł (!!) ;/ albo 70zł/kg Na ebayu taniej wychodzą nowe ubrania. Może zna ktoś tanie second handy w Wawie? :)

Na Grójeckiej są takie, gdzie w którymś tam dniu jest po kilka zł za kilogram, tak że jak się komuś poszczęści to może znaleźć coś oryginalnego i za grosze :)