Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdfjdfhgsdf

Anja Rubik w VOGUE AUSTRALIA. Zdjęcia Marcin Tyszka.

Polecane posty

Gość Nie mamy ładniejszych Polek?
ciekawsze zycie? nie powiedziałabym.. wiele sesji ma po znajomosci..tyksza tez.. na siłe ją promują bo ludzie jak biorą gazete i ja widzą to mówia ale paskuda..znowu ona..o czyms to swiadczy.

Gość suzie max
macałeś ją na ulicy?

doktor budownictwa: Politechnika 15 lat temu: jak myslisz? do facetów w auli: dlaczego te modelki sa takie nijakie byle jakie? hihi nie wiemy żebys ocipiał na widok sukienki!:P:P:P:D juz dawno ludzie mówili co sądzą o tych waszych modelkach paskudach.. jak ten dotkor zyje dzis pewnie mowi o tej paskudzie:D

Nigdy nie myślałem, że nogi u kobiety mogą być za długie. Jednak mogą... Te sesje zdjęć zatytułowałbym: "Pajęczyca Tekla w natarciu"

Gość suzie max
powklejać swoje foty ! modelki się znalazły na kafe , albo załóżcie własną agencję i zatrudniajcie takie co wam się podobają , powodzenia życzę

tyle, że do sesji..powinni brac fotomoedelki..a nie paskudy z wybiegu. ta paskuda niech nosi kiecki na wybiegu. Aby ludzie ocipieli na widok sukienki i kupili kiecke. ale do sesji prosze brac piekne kobiety. polki. A mamy ich sporo.

Takie sa kanony mody,modelingu itd. Zamias sie cieszyc,ze ktos nas promuje na caly swiat,to narzekacie...

Gość suzie max
załóż agencję , inżynier

ja widziałam długie nogi..za długie..ale jakie piekne brat mojej babci ozenił sie z takimi nogami a jakie szczuplutkie nie chude:O fote mam kiedys publicznie sie pochwale:D bo jest czym precz z ta paskudą!! psuje wizerunek Polek!!!

"tak tylko piszecie, 99 proc zamieniłoby sięz nią na ciało , a spora część powinna zamienić się także na mózg" coś ci dolega chyba :D

agenecja która wybiera takie paskudy to nie angecja..powinni ja zamknac bo niespełnia wymogów rynku. aludzie chcha łądnych modelek, look pan doktor:D i nie tylko. Moim zdaniem tez swiadczy to o małym IQ tej agencji.

Gość suzie max
edzia ty też

Gość jaki ona ma rozmiar
buta? 42-3 :D:D:D

mozna brac kase za urode..ale urody rubik nie ma jest wieszakiem na wybiegu i niech tam zostanie. Do sesji i fotek prosze poszukac pieknych Polek. Miss vicemiss..byłe itp. aktorki, asystentki, na ulicy. Bo psujecie i zaniżacie nam opinie: pozdrawiamy piekne polki:)

Gość suzie max
jesteście grube i nieładne dlatego tak piszecie i tyle

Gość co za obrzydlistwo
nie dosc ze brzydka to i chuda nie szczupla a chuda 2 zdjecia mi sie spodobaly reszta okropienstwo zapadnieta twarz wystajace kosci rozdziawiona buzia jakby czekala az jej ptak narobi bez wyrazu bez elegancji bez klasy i czaru np Audrey Hepburn byla drobniutka i szczuplutka tez moze za chuda ale miala piekna twazryczke klase elegancje urok

Gość ale wypowiedzi
suzie - buahaha... co ty taka ciekawa innych ludzi , wklej swoja fote jak taka cwana jestes, ;] , kazdy moze sie wypowiedziec, z jaka by anja rubik nie byla i tak ma fajne ciekawe zycie i taka prawda...

Gość co za obrzydlistwo
i P.S> ja nosze 34 rozmiar nie jestem chuda tylko normalna bo jestem niska kobieta powyzej 170 cm powinna nosic 38 rozmiar zeby wygladac jak czlowiek

"Do sesji i fotek prosze poszukac pieknych Polek. Miss vicemiss..byłe itp. aktorki, asystentki, na ulicy." A to ty myslisz,ze ktos chodzi po ulicy i szuka dziewczyn do sesji? Zaczepia je i sie pyta,czy moze chca sobie zrobic pare zdjec? NIE!!! Ania Rubik juz od czasow nastoletnich zamierzala to robic, i nie siedziala w domu,i nie oczekiwala,ze ktos ja na ulicy zaczepi i zaproponuje prace! Rzucila wszystko,wyjechala z polski i ciezko pracowala na to,zeby ja ktos zauwazyl.

kazdy moze sie wypowiedziec, z jaka by anja rubik nie byla i tak ma fajne ciekawe zycie i taka prawda... --ciekawe? chyba 90% czasu spędza na robieniu loda...bo na każdej focie ma otwrate usta:O to chyba za te sesje..robi te lody..jest tak paskudna, że bez lodów by jej nie wzięli.

Gość suzie max
ja nie wypisuję że Anja jest paszczur ja tam bym się zamieniła

Gość Pola to skrot od Apoloni
na niektorych zdjeciach anja rubik wyglada super no ta sesja w australi mi sie nie podoba ale inne ... jak najbardziej choc nie ma ciekawej twarzy w drobnym makijazu za pociagla troche jak chlop :) aleeee jest jeszcze jedna modelka znana bo mowi sie o rubik jagciak frackowiak czy jakos tak :D i jeszcze ktos o pieknej urodzie taka jesienna , piekne brazowe ala kasztan wlosy no jak kiedys jej zdjecie widzialam no powalaly na kolana :) jedna tez z tych znanych ale nie wiem ktora :(

Gość Pola to skrot od Apoloni
ale ten jej Sasha mi sie podoba :P:D

szczerze nie rozumeim fenomenu Rubikona, ani to ladne ani super zgrabne (poprostu chude jak wszystkie modelki). A co do sesji, szalu nie ma, rozwalilo mnie zdjecia do austarliskiego vogue gdzie Anja stoi na jakims niby pojezdzie a slonce jej swieci z krocza. co autor zdjecia mial na mysli? jej cipa świeci przykladem? czy co?

Gość renatka777
powiedzcie lepiej ILE PĄCZKÓW JUŻ DZISIAJ WPIERRDOLIŁYŚCIE????? :D:D duupy jeszcze sie wam mieszczą w drzwiach???? żałosne pasztety:D:D

Gość ale wypowiedzi
nie mamy ladniejszych polek? - ja rozumiem nie kazdemu musi sie podobac , za takie miny to ona dostaje po 300 tysiecy albo wiecej wiec najwazniejsze chyba zeby sie podobalo tym co ja zatrudniaja z ostatecznego efektu itd. oczywsicie wiadomo ze jest duzo ladnych polek - ale co z tego jak nie sa znane nikt o nich nie slyszal, dlatego konkursy na "najpiekniejsza polke itd" sa dla mnie bzdurne .. i tyle , a anja rubik wiedziala co chce robic i to robi - to jest najwazniejsze ,

Gość ale wypowiedzi
jest duzo fajnych modelek polskich , tylko rubik jest po prostu na topie , najbardziej znana za granica itd. , na 3 miejscu na swiecie o ile dobrze pamietam.....

Gość asasasasf
Ludzie przecież ona w każdej sesji wygląda inaczej. Jest po prostu zajefajna. Tak to "cza umić" a nie stanąć i wydąć usta jak cała reszta. Sesja super. Tyszka górą.

Gość klocek23
najsss ... łądna ładna

Gość milky way09
na każdym zdjęciu wygląda jak by była co raz bardziej nachlana!