Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz_zaniedbywany

Z jaką czestotliwością kochac się jest najzdrowiej ???

Polecane posty

Gość maz_zaniedbywany

Jak często sexx uprawiacie? Pytam, bo wydaje mi się, że z uwagi na zbyt rzadkie uprawianie seexu mam pewne dolegliwości?

Gość olka24
ja też;-)

Gość zawsze robię .....
a co ma seks do zdrowia? Życie w ogóle nie jest zdrowe, więc o czym ty mówimy?

Gość olka24
jednak ma , jeżeli kobieta ma potrzeby seksualne , anie są zaspokojone ma... bóle podbrzusza ( zap. gin.)

Gość olka24
a poza tym brak seksu powoduje frustracje , złośc , pewna nerwowośc..

a co ma seks do zdrowia ?" Ma i to bardzo dużo :) Z medycznego punktu widzenia pierwszym powodem, by uprawiać seks jest jego działanie przeciwbólowe. Podczas orgazmu z mózgu uwalniane są oksytocyny, a te z kolei powodują uwalnianie endorfin, które są dla ciała naturalnymi lekami.

Gość no nie przesadzajmy
jeszcze trochę i okaże się, że to panaceum na wszystko:) Jak ktoś ma potrzebę to się seksi. A tak w ogóle to mocno przereklamowana sprawa. Wydaje się wam, że "nie sparowani" wciąż chorują na wszystko?

jeszcze trochę i okaże się, że to panaceum na wszystko" no może nie na wszystko :) ale na pewno na wiele :)

Gość pinczer blady z czekolady
lek na to zeby chlop odkurzyl w domu. . .

Gość maz_zaniedbywany
Cholera - piszecie o wszystkim tylko nie w temacie - pytam się serio - jak często się kochacie na tydzień - nie wiem na miesiąc?

Gość arachia;
osiem razy po dwa razy cztery razy raz po raz...;) najlepiej codziennie ale w zwiazkach z dłuuuuuugim stażem często to chyba za dużo... ale przynajmniej raz na tydzień to chyba by dobrze było

Gość olka24
raz na kilka miesięcy.... serio..

Gość gwoli wyjasnienia...
jak ktos zadaje takie pytania jak ty...to na pewno nie jest zdrowy. wszystkich chcesz czesac jednym grzebieniem? ile ty masz lat? to zalezy od temperamentu, od wieku, od potrzeb i pewnie od wielu jeszcze innych czynnikow, czy jak ktos ci tu napisze 3 razy w tygodniu to od dzis bedzie to monopol na twoje szczescie i twoje zdrowie? ludzie sa dziwaczni!

Z jaką czestotliwością? Mogłoby być ciekawie w częstotliwościach rezonansowych ludzi, czyli ok.7Hz na siedząco i 11Hz na stojąco, ale to chyba się nie da.

Mogłoby być ciekawie w częstotliwościach rezonansowych ludzi, czyli ok.7Hz na siedząco i 11Hz na stojąco, ale to chyba się nie da. a jesli partnerzy zaintonują piesn z vibrato ? Brum tez cala obolala jakas jestem :)

mogą sie wesprzec kamertonem aby nadac odbowiednie drgania cialom

chyba nie chcialabym sie wspierac Bajorem w sytuacji intymnej :) jak o nim pomysle to mam przed oczami nerona z polskiej tragikomedii quo vadis i mi sie odechciewa wszystkiego

jak o nim pomysle to mam przed oczami nerona z polskiej tragikomedii quo vadis i mi sie odechciewa wszystkiego" :D:D:D on sie chyba wszystkim z ta rolą kojarzy :)

Bajorem jak ktoś lubi. Było jak byk napisane. Jak ma być technicznie, a nie artystycznie, to metronom. Pozostaje odkryć tą częstotliwość magiczną.

on sie chyba wszystkim z ta rolą kojarzy Mi się kojarzy, z ocierającym się o groteskę, nadużywaniem vibrato.

kolejny kadr z polskich arcydziel to wielkie stopy ali farrell vel zosieńki biegnace z łopotem niczym stado bawołów po desece

Czizas, mam uzasadnione przeświadczenie, że z premedytacją próbujesz zawoalować Autorowi tą częstotliwość.

Ale przynajmniej w "kfofatis " Madzia Mielcarz była fajna :P

Magda Mielcarz nawet w worze na smieci bylaby fajna :) Czizas, mam uzasadnione przeświadczenie, że z premedytacją próbujesz zawoalować Autorowi tą częstotliwość. znaczy czestotliwosc drgan jaka ala nadaje desce swymi stopami? ja bym sie bala ze takie drgania moga spowodowac rozszczepienie atomu :D

Magda Mielcarz nawet w worze na smieci bylaby fajna" 100% racja

"Z jaką czestotliwością kochac się jest najzdrowiej ???" Przecież taki jest temat wypracowania, a nie staccatto bosych stopek Ali.