Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaChcePączka

Nie zjem dzisiaj pączka :-/

Polecane posty

Gość JaChcePączka

Jestem troche podchorowiała dlatego nie poszlam do szkoły i siedze w domu, ale wczoraj mimo mojej choroby wyszlam na 3 godzinki z domu, mama sie wkurzyła i powiedziala ze szlaban daje mi dzisiaj na pączki :-(. Ona wlasnie teraz piecze,juz jedną ture upiekła, prezyszła do niej ciotka, zajadają się, ten zapach mnie to scisku żołądka doprowadza, ale niestyty tylko moje oczy i węch mogą sie podelektować, ja nie wytrzymam,wiecie jak to trudno to przeżyc jesli przed oczami ma sie sterte ciepłych pączusiów i kazdy sie będzie zajadał tylko NIE JA 😡 Mamam jest nieziemsko konsekwentrna i bezlitosna w swoich decyzjach i wiedziala bardzo dobrze co mnie najbardziej zaboli, własnie dzisiaj mam areszt na pączki, akurat w taki dzień, co innego gdyby w zwykły dzien zakaz jedzenia słoduczy , no ale przesadziła z tym zakazem dzisiaj 😭

Gość 67766
E tam, zapewne chociaż jednego uda ci sie pokryjomu wyniśc więc luzik, zakradnij sie po cichu i chyc z pączkiem do siebie uciekaj

Gość No to co,,,,
Z czym masz problema? idź do kuchni, wez sobie jednego , bezczelnie zacznij jesc , przeciez nikt ci w budzi go nie wyciągnie heehee :classic_cool:

Gość pffff
Haaahaa jaka patologia?? co ty tam wypisujesz??nie uzywaj slow jesli nie rozumiesz ich znaczenia!!! Co do autorki, ja ta byl sobie na legalu podeszla i ugryzla pare razy