Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubbermaid

Ktory wozek wybrac z trzech ponizszych?

Polecane posty

Gość pierwszy sprawdzi sie
najlepiej

Wiesz, calkiem prawdopodobne :P bo to bialy bullterier jest, wiec pewnie i za niego dostalabym zaraz baty. :D Niektorzy mnie tu doslowinie porazaja, wiecie czym... Niemniej jednak dziekuje w imieniu synka za mile slowa. :)

Gość rubbermaid
Kto jeszcze? Kto jeszcze? Prosze sie wypowiadac! :)

Gość xxb
Pierwszy nie chce mi się wyświetlić, więc powiem, że biały ładniejszy od czarnego. Z jednej strony może szybciej się brudzić, ale czarny w lato szybciej się nagrzeje..

Gość rubbermaid
A dlaczego sie nie chce wyswietlic? Patrzac na link powinno byc raczej wszystko w porzadku. Moze link sie u ciebie rozbil. Moze trzeba wykasowac gdzies niepotrzebna spacje. Kto jeszcze? :)

wybrałabym zdecydownie 2 wózek, ten model zaczyna byc bardzo modny na wyspach, własnie biały z czarnym stelazem, widać, że porządny, a jasny kolor przy gondoli nie ma mozliwości się szybko zabrudzić,

Mam ten fotelik Espiro i jest super ! załuje ze odrazu dziecku nie kupilam. MA specjalna wkladke dla mniejszych dzieci a potem jak dziecko jest wieksze to sie ja wyjmuje.Polecam

Gość rubbermaid
A czy ten fotelik nie jest zbyt gleboki dla noworodka? Jak sadzisz bazujac na doswiadczeniu?

Gość rubbermaid
Ten drugi wozek jest na wyspach? Naprawde? Nawet nie przypuszczlam, bo to polski wozek. :)

wlasnie ta wkladka jest super i napewno nie bedzie za gleboki.gdybym wiedziala i widziala wczesniej ten fotelik , to bym dziecko wozila od urodzenia a maly w nim jedzi od 3 msc zycia.

Gość rubbermaid
Dziekuje. :) Czy ktos jeszcze sie wypowie?

Gość Patixxx
Ja bym wybrala nr 2. Bardzo ladny jest :)

Gość mamaaaa
mnie sie podoba 1 i 2. Autorko masz swietny gust

Gość do 3.14159265
o matko.....blehhhh, ale masz bachora szpetnego:O

Gość kakkaalicjakkaka
Mi sie podoba ten pierwszy bo jasny w srodku. Ten 2 to malo praktyczne bo szybko sie brudzi. Fotelik tez super. Wyglada na bardzo wygodny

Gość rubbermaid
Ten 3 tez jest jasny w srodku, tylko takie zdjecie akurat znalazlam. Od frontu wyglada mniej wiecej tak : http://bejbi.eu/sklep/images/Vesper%20-%20el-072%20-%20gon%20-%20600.jpg Dzieki za komentarze. :) Zapraszam kolejne osoby! Im wiecej opinii, tym latwiej bedzie mi podjac decyzje.

Gość .....................ludde
chyba 2, ale 1 i 3 tez niczego sobie ten ciemny fotelik bardziej pasuje stylistycznie do tapicerek wozkow, ale tak na prawde to oba tak samo ladne

Gość blabla bla
ludde, to co wkleila autorka to fotelik dla starszego dziecka,nie montowany na stelazu wozka...wiec o czym ty bredzisz?

nie chodzi o to, że akurat ten wózek jest na wyspach, napisałam modny model na wyspach biały z czarnym stelażem, jakiekolwiek linki do brytyjskich sklepów z wózkami roją się teraz od białych wózków i gwiazdach ich reklamujących:)

niby jak ma się szybko brudzić gondolka dla dziecka które nie ma możlwości go pobrudzić, gondolki uzywa się tylko przez pierwsze 6 miesięcy, a mama musiałaby być naprawdę niechlujna by taki wózek zabrudzić

Gość .....................ludde
blabla bla, to jest fotekik od noworodka do 25 kilo. wiem ze sie go nie montuje na stelazu. napisalam ze pasuje stylistycznie do reszty wybranich produktow i tyle, a nie ze ma tworzyc jakikolwiek system. czytaj ze zrozumieniam