Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata.0.0

Wdałam sie w romans z żonatym i jestem w ciazy,a on...

Polecane posty

Gość Agata.0.0

kaze mi ja usunac bo nie chce zmarnowac swojego malzenstwa choc wczesniej mi obiecywal ze sie rozwiedzie.Chcial mi dac kase na usuniecie ale odmowilam,a na dodatek powiedzialam ze jego zona o wszystkim sie dowie.Zagrozil mi wtedy ze zle sie to moze dla mnie skonczyc.Boje sie teraz ze moze mi cos zrobic jak wyjawie prawde.A wyjawie ja na pewno.Zabawil sie mna,cierpie przez niego,wiec ja wszystko powiem i niech on tez cierpi,nie ujdzie mu to na sucho pomimo jego grozb.

Gość djjdjdff
a nie wiedzialas ze byl zonaty???

swoją drogą jesteś niezłą zdzirą, ale tak, powiedz, niech on też poniesie konsekwencje. Powiedz jak najszybciej. Powiedz że ci groził. Szkoda jego żony i szkoda że tobie nie było jej szkoda. To co się jej dzieje to przecież twoja wina.

Gość Agata.0.0
wiedzialam,ale mowil ze im sie nie uklada itd...nawet gdy bylismy razem to odrzucal jej polaczenia kiedy dzwonila,twierdzil ze jej nie kocha,a ja mu slepo wierzylam

Gość fru sry try
a nie pomyślałaś o tym że ona i tak cierpi kiedy ty i on się pieprzyliście? teraz zostaje ci urodzić bachora i chować samej wiedziałaś że ma żonę to trza było nie zadawać się z nim

Gość Agata.0.0
Nigdy bym w to nie weszla gdybym znala prawde,taka,ze miedzy nimi nie bylo az tak zle

Gość dfsgdssfasfasf
I dobrze Ci tak bo za pewne wiedziałaś że jest żonaty,ale nie teraz pretensje tylko do niego że Cie okłamał bo Ty naiwna w wszystko wierzyłaś. Żal mi tylko jego żony i dzieci jeśli ma i tego twojego dziecka. A tobie się takie coś należało-oduczysz się zabawiać z żonatymi!

Gość Agata.0.0
Mowil,ze jest nieszczesliwy,ze ona go nie rozumie,ze w ogole ze soba nie rozmawiaja,mowil caly czas o rozwodzie.Skad mialam wiedziec jak jest naprawde?

Gość ktos cos
Co po niej tak jezdzicie? a on to lepszy? Wazniejsze jest teraz dziecko,zeby nie bylo glupie po rodzicach

Gość zcfdwd
jestes szmata ale za to jak cie tez potraktowal powiedz wsyztsko zonie, biedna powinna o tym wiedziec i oczywiscie bydlaka o alimenty pozywaj i zbieraj takze paragony za wyprawke by żądać zwrotu polowy kasy za nia

Gość Agata.0.0
zcfdwd Nie nazywaj mnie szmata,ja nie wiedzialam jaka jest prawda,mowil ze ma zamiar sie rozwiezc.Mowil ze zona go nie kocha.Nigdy bym nie chciala rozbic kochajacego sie malzenstwa

Gość zcfdwd
Agata a myslisz ze jak zonate dupki zwabiaja do siebie glupie nastolatki? tylko takimi pierdolami jacy to biedni w zwiazku

Mowil,ze jest nieszczesliwy,ze ona go nie rozumie,ze w ogole ze soba nie rozmawiaja,mowil caly czas o rozwodzie aleś ty głupia 🖐️ przecież to podręcznikowa gadka...

Gość zcfdwd
malenka to trzeba bylo mu powiedziec by wrocil do ciebie jak sie rozwiedzie

Gość dfsgdssfasfasf
Agata.0.0 Głupia jesteś i tyle na ten temat!!To że jedna osoba coś mówi nie oznacza że jest tak w rzeczywistości.Ale z ciebie naiwne dziecko-ile masz lat??Penie jakieś 18??

Gość Agata.0.0
Jak zaczelismy sie spotykac to powiedzial ze bedzie sie rozwodzic,mowil ze sa w separacji,choc nadal razem mieszkaja.Nie dal mi nigdy powodu abym myslala inaczej.

Gość oj no to
zawsze tak pierdola te chuje glupie :-O

Gość stasia 9090
Masz racje nie usuwaj ciąży wiedział co robi,chciał sie zabawić mógł iść do burdelu a nie mydlić Tobie oczu,a tak urodziśz dziecko bedziesz szcześliwą mamą ,bedziesz miała alimenty na dziecko i na siebie do pełnoletności dziecka ,wiecej nikogo nie bedzie robił skoku w bok.NIE ULEGAJ JESTEŚ NA PRAWIE,BĄZ DLA NIEGO MIŁA ON SIE POGUBIŁ -ALE SIE WYPROSTUJE.

Gość zcfdwd
jak facet mowi ze jest zonaty i zamierza sie rozwiesc to powinna ci sie zapalic lampeczka i w tej chwili trzeba powiedziec : kochany pokazesz papierek rozwodowy i wtedy mozemy sie spotykac

Gość Agata.0.0
mam 21 lat.Owszem...bylam glupia i Ślepa!:( Zakochalam sie:(

Gość zcfdwd
stasia nie pierdziel glupot alimentow na siebie nie dostanie

Gość justyna19
jak mozna wogole wdawac sie w romans z zonatymi ? nie lepiej ci bylo poczekac az sie rozwiedzie, skoro mu bylo tak zle w swoim malzenstwie? SZKODA DZIECKA! JEST TAKIE NIEWINNE...

Gość brombka222
a ja bym usunela ta ciaze, to dziecko nieczemu niewinne ze bedzie bez ojca , bez odpowiedniej rodziny,skazany na wytykanie palcami,nie wiem w jakim jestes wieku i jaki jest twoj status zawodowy, jezeli to ci nie pokrzyzuje zycia i dasz rade to mozesz urodzic ale konsekwencje poniesiesz przez cale zycie ty i dziecko a jezeli ma ci zniszczyc zycie to usun- na dziecko zawsze jest czas z kims odpowiedzialnym i kochanym.a ze chlop cie omotal to wierze, to klamliwe skur...le są i omotac potrafia idealnie.Zona natomiast jak sie dowie to najwyzej go wywali a on skoro tak zareagowal to bedzie z toba z litosci albo tym bardziej bedzie sie mscil na tobie...nie warte to takiego cierpienia was wszystkich

Gość dsgghfghfjykjyr123
Nie trzeba być geniuszem żeby się domyśleć że on tak gada żeby Cie przelecieć. To przecież prawda stara jak świat. Świadomie wybrałaś zajętego faceta do czego nie miałaś prawa. Koniecznie powiedz jego żonie ma prawo wiedzieć jakiego skurwiela ma za męza. Bo on pewnie jak Ciebie odstawi poszuka innej, ale będzie bardziej uważał...

Gość zero szacunku dla Ciebie
Faceci zawsze mówią że im się nie układa. Wiedziałaś, że ma żonę (może dzieci) więc jak mogłaś odebrać im szczęście. Właśnie przez takie jak Ty są rozwody i cierpiące dzieci. Ja swojego nie puściłam, kiedy przyszła pewnego razu do mnie Pani taka jak Ty, powiedziałam jej że zdradę mu wybaczę i rozwodu nie dam bo nie dopuszczę żeby moje dzieci wychowywały sie bez ojca. Bo o ile mężem jest beznadziejnym o tyle ojcem wspaniałym ale niech nim będzie dla swoich dzieci. On też nie chciał się rozstawać. Płaci alimenty nie interesuje mnie to, kontaktu ze sobą nie mają. A między nami stosunki są poprawne. Ja poświęciłam sie dzieciom a męża mam tylko na papierku. Ale on jak ja go totalnie olewam stara się podwójnie...

Gość dsgghfghfjykjyr123
brombka222 Ty jesteś nienormalna. Wytykać palcami to Ciebie trzeba jak to ma być argument do usunięcia dziecka to gratuluje

Gość justyna19
Jakie usuwanie? nie usuwaj!! Jak mozna zabic taka niewinna istotke!!! Zobaczysz kiedy przyjdzie na swiat, odmieni cale twoje zycie, przy takim malym cudownym dziecku zawsze ci ktos pomoze. Jeszcze bedziesz bogu dziekowala ze takie szczescie cie spotkalo. http://www.youtube.com/watch?v=eqFYWWI-jAc RADZE TO OBEJRZEC I DOKLADNIE WYSLUCHAC DO KONCA I WCZUJ SIE JAKBY TO TWOJ DZIDZIUS DO CIEBIE MOWIL !!!! CZEKAM CO TY NA TO?

no i po co mu pieprzyć małżeństwo, facet pewnie miał jakiś kryzys w małżeństwie, ma już kobietkę której ślubował życie w szczęściu i nieszczęściu, tobie nic nie ślubował, dziwie się że mino że sobie spieprzyłaś życie to i jemu chcesz, dawałaś dupy więc wiedziałaś że możesz wpaść, a teraz pewnie ''za co ja będę żyła'', tak będziesz żyła z moich podatków

Gość dsgghfghfjykjyr123
Ludzie ciąża to naturalna i oczywista konsekwencja seksu bez zabezpieczenia. Czemu pozwalacie sobie na szachowanie życiem? Tak trudno kupić gumkę? Tabletki spirale... Dla cwaniaków co twierdzą że guma może pęknąć dodam tabletki 72h po.

Gość stasia 9090
zcfdwd -dostanie alimenty na siebie ,bo nie bedzie pracować a musi rzyć i wychowywać dziecko!!!!!!!!!!! ,wiem co pisze bo mam z takimi problemami do czynienia.Malo tego dziecko gdy wejdzie w nałóg -alkocholizm ,narkotyki ,i napisze w pozwie że to ze wzgledu na rozpad wiezi rodzinnej /rozwód rodzicow /alimenty nie kończysz płacić z ddniem ukończenia twojego dziecka 26lat,a do końca życia jak nie bedzie chciał pracować,Poczytaj na forach nowe tajne przepisy.