Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata.0.0

Wdałam sie w romans z żonatym i jestem w ciazy,a on...

Polecane posty

Gość nnnKK
natasha111 nigdy niemow nigdy kazdemu sie moze zdarzyc takie cos wiesz ze milosc rozum odbiera.co do reszty to zgadzam sie z tobom

Gość ja podobnie
Agatka a jak znosisz ciążę?? Uważam że dobrze zrobiłaś mówiąc jego żonie, zauważcie, że ona powiedziała, iż tamten jej obiecał, że to się JUŻ NIE POWTÓRZY A więc miał kochanki przed Agatą o których jego żona musiała wiedzieć Lepiej się rozstać dla niej z tym bydlakiem niż miałaby się zastanawiac codziennie czy jej ten kochany mężuś znowu się z kimś nie koorwi. Agata popełniła błąd, uwierzyła, faktycznie troche naiwna jest i powinna mieć światełko ostrzegawcze w głowie, bo ja sobie nie wyobrażam nawet z facetem w formalnej separacji się wiązać - dla mnie on nadal zonaty a od takich jak najdalej- no ale stało się Nie denerwuj się Agata za bardzo, musisz mysleć o dziecku, nerwy nie sa wskazane. A propos jego gróźb, zastanów się nad tym aby na jakiś czas zniknać z miejsca w którym on wie ze mieszkasz, przebywasz Nie wiadomo co mu strzeli do łba, może cię tylko pobić tak abys straciła dziecko, nic więcej nie musi robić żeby osiągnąć swoje - pozbyć się dziecka i zemścić za to że powiedziałaś żonie.

Gość lllilil
up

Gość no to gratuluję podejscia
i bardzo Ci tak dobrze:D Ja się tam cieszę:D

Gość ruchruchem
dajcie jej juz spokoj pacany

Gość I TAK MA BYC
BARDZO DOBRZE ZE POWIEDZIALAS JEGO ZONIE O WSZYSTKIM

Gość skansa
Ile jadu w waszych wypowiedziac!! Kochanki to potraficie oceniac...a biedny facet? taki biedny...ze hej...zastanowcie sie...do tanga trzeba dwojka i do zrobienia dzieciaka tez...Czemu jedna strona ma byc tylko obwiniana? A co z jego przysięgą ktora pewnie składał zonie?? Wybielony jest juz?? Obyscie sie nigdy nie znalazły w takiej sytuacji...a nigdy nie wiecie co was moze czekac... Tkwijcie w tym jadzie nietolerancji.Powodzenia.

Gość bo poloki to
jadowite zmije:P

Gość i to kazdy jeden,
włącznie z autorką, co udowodniła biegnąc z dobrą nowina do jego zony

Gość Moim skromnym zdaniem to
autorka jest tutaj ofiarą a gosciu jest winny bo gdyby nieklamal to niedoszlo by do tego

Gość leośś0
Troche hujowo ze w ciazy jestes:o

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak mozesz tak pisac przeciez dziecko to najwiekszy skarb!

Gość ijklkk
Dla mnie winny jest tylko ten facet. Oszukiwał równocześnie i żonę i kochankę i powinien teraz dostać za swoje. Jakby nie jego kłamstwa i puszczalstwo to nigdy by nie doszło do takiej sytuacji.

Gość hopsa lala
Przeczytałam cześć wpisów i pytam - Dlaczego zakladacie, ze żona tego faceta nie ma pojęcia o skokach męża? Zdradzanie i kochankę u boku nie tak łatwo ukryć. Sama Autorka pisała, ze facet odrzucał połączenia żony, pewnie do domu też się spóźniał, albo wychodził bardzo wcześnie.... Ciekawe jak długo Autorka tkwiła w tym układzie? I pytanie czemu się nie zabezpieczała skoro za seks się wzięła?

Gość hopsa lala
i bądźmy szczerzy...dziewczyna się skurwiła, bo mogła się zorientować co to za jeden. Przypuszczam, ze ich związek opierał się głównie na ruchaniu w jej domu, w hotelu, w akademiku, albo w samochodzie *wybrać właściwe :P). Na miasto, do znajomych, czy do rodziny pewnie jej nie zabierał, ani pewnie ona jego...żeby się nie wydało. To teraz ma. :P

Gość taaaa hopsa lala
ales ty madra.. buhahhaaaaaaaa kurwa mac az pozazdroscic inteligencji. idz sie jebac kurwo.

Gość autorko odezwij się
żyjesz?

Gość taaaa hopsa lala
od razu mogla sie zorienetowac...taaaaa jak koles gadal o separacji... wez ty hopsa lala daj dziewczynie spokoj bo takie kurwy jak Ty to zmiast solidarnosch okazac pokrzywdzonej mlodej kobiecie wolisz plus na nai...to swiazczy tylko o Tobie dziwko jebana...

Przestańcie na nią jechać :| Przecież w pierwszej kolejności chujem jest ON, który zdradzał swoją żonę i w dupie miał jej uczucia, był zdolny do tego, żeby powiedzieć, że jej już nie kocha i z czystym sumieniem się kochał z kimś innym i obiecywał, aż w końcu też zrobił w chuja. Ten koleś powinien dostać po dupie, ona powinna go wydać i go zostawić, żona też i powinien zostać sam za takie coś. A z dzieckiem to już wybór autorki. I proszę was, pomyślcie dwa razy. Nie zdradziłby żony z nią, to z kimś innym i to nie jest jej wina. Ona tej żony nie zna, więc o co chodzi. On się powinien o to martwić.

Gość co sie czepiacie
tej hopsa la kobieta prawde mowi bo na bank tak bylo, daje sie nawet pokroic;)

Gość do huraganica
pies nie wzmie jak suka nie da

Autorko jest dziwka, dawalas dupy zonatemu to teraz masz. Jak tak cie kochal to czemu sie nie rozwiodl. Nie dosc ze jestes dziwka to jeszcze jestes tak glupia ze az strach. Najlepiej pierdolnij sie w ten leb aby takie kretynki jak ty nie lazily po ziemi. Glupia szmato

Gość ...123...
Zmyslowa Scarlett gorszego pustego pustaka od ciebie to juz chyba nie ma:D:D:D:D

Gość joł joł ijee
Miłość jest ślepa.....

Gość namacalny2
wypierr..z tymi gliterami

Gość Michał+-
Zmyslowa Scarlett jestes tak zmyslowa ze zaraz puszcze pawia

Gość hopsa lala
Proszę mnie tu nie nazywać dziwką bo to nie ja sypiam z zajętymi facetami :P Do dziewczyny nic osbiście nie mam i nie bronię tego gnoja. Ale temat jest głównie o niej. Jakby założył go facet, który wpadł z kochanką też zostałby tu zjechany. Oceniam obiektywnie sytuację :classic_cool:. 1. Facet ma żonę i wiedziała o tym - zawsze jest ryzyko gdy wchodzi się w taki układ. 2. Powinna zapalić się jej czerwona lampka ostrzegawcza gdy: - facet mówił, że żona go nie rozumie...to takie banalne, wszyscy znają te bajery i nie wiem jak ktoś moze się jeszcze na nie łapać... - facet mówił, ze są z zoną w separacji, ale nadal razem mieszkają...też dziwne, ze jej do myślenia to nie dało. A jak jeszcze ruchał między czasie żone to już wogóle :O - facet miał zamiar sie rozwieść, ale nic nie robił w tym kierunku.. - facet nie pokazywał się z nią publicznie, nie przedstawiał znajomym itd Ja po tych kilku przykładach zorientowałabym się, ze cos jest nie tak i facet się mną bawi i sądzę, ze Dziewczyny piszące na tym forum też. Tylko kobieta typu "bluszcz" trzyma się chłopskich spodni, nie ważne jakich, ważne aby były.

Gość o9o0o9
autorka jest w porzadku,nie jej wina ze byla oszukiwana