Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata.0.0

Wdałam sie w romans z żonatym i jestem w ciazy,a on...

Polecane posty

Gość SysioooLinaaa:)
Niektóre kobiety zamiast myśleć, ze chcą się ruchać z byle kim są jeszcze z rozumem! Normalna dziewczyna z zasadami nawet gdyby kochałą to by pogoniła bo mogła przewidzieć, jak to się skończy!

Gość do trzymaj wszystkie-----
trzymaj wszystkie- nie wymyslaj glupot nie trzeba cnote to slubu trzymac tylko trzeba myslec!!! to na prawde nie boli!!!

Zgadzam się z bazienką, przede wszystkim skubany mężulo miał zobowiązania i to on powinien beknąć za to co się stało. Laska naiwna, lekcję życia już dostała i drugi raz zapewne nie popełni tego błędu.

Nastepna zraniona. Było myśleć po prostu - odejdź od żony i dopiero nowy związek buduj. Zgodziłas się na podchody i sobie nagrabiłas. Nie wchodzi sie w związki z kims kto nie zakończył poprzedniego definitywnie. Prosta zasada. Jakby bylo im tak zle to by dawno rozwód wziął i wyprowadził sie. Nie naiwność a głupota wręcz...

Gość olosiie
Kobiety, jestem w długoetnim , szczęśiwym zwiazku i nigdy nie zdradzilabym ani nie wybaczyla zdrady ani nie rozwalala komukolwiek rodziny. Ale kazdy moze sie zakochać i tą miloscia byc zaslepiony. Facet nawkrecal jej bajki o separacji juz trwajacej, o braku milosci etc a ona to łyknela. Jest wiele naiwnych kobiet, ale nie obrzucajmy autorki blotem bo wina tu jest przede wszystkim tego zakichanego dupka, ktory rozwala swoje mazenstwo i zycie autorce. Nie popadajmy w paranoję, bo w tym kraju to juz naprawde tylko kobieta jest kurwa i dziwka, a facet co????? Przeciez to on zdradzil swoja ZONE, jest dupkiem, chamem i kretynem, ktory nie potrafi poniesc konsekwencji swojego czynu -ciaża. Zebyscie mnie zle nie zrozumialy- nie pochwalam zachowania autorki,bo inna koieta nie uwierzylaby w te bajki, majac na uwadze historie kobiet, ktorym dokladnie takie bujdy wkręcali niewierni żonaci faceci, ale nie wieszajmy psów na niej,bo stalo się i już, poza tym jest w ciazy, a kobiety ciężarnej nie nalezy tak traktować:) On zachowal sie podle, ona nierozsadnie i naiwnie. to pewne. Ale po co kopac lezacego?

Gość lux in tenebris
A czy on i jego zona, maja dziecko, dzieci?

Gość do olosiie
ale po co ma z tym biec do zony????? rozgrzeszenia szuka czy co? czy chce by zona jej alimenty placila??? obydwoje warci siebie i kochanka i kochanek- szkoda zony nie uwazasz ze nie powinna sie o tym od kochanki dowiedziec??? na pewno sie dowie ale moze nie kochanka powinna jej to mowic

Gość świat nie wierzył łzą
kobiety kiedy wy się zaczniecie szanować???? czy tak bardzo wam odpowiada bycie ta druga? to moze do krajow muzulmanskich powinnyscie jechac tam kolesie maja po kilka zon kochanek i nikt nikogo nie krzywdzi , a ten do woli uzywa kazdej

Gość do olosiie
nie jestem zdradzona:)) ale wiesz nie rozumiem takich kobiet jak autorka, ale moze jakas ciemna masa jestem moze trzeba budowac swoje szczescie na cudzym nieszczczesciu???

Gość niestety...........
stało się i trzeba jakoś z tym żyć... Autorko wyciągnij wnioski na przyszłość i staraj się więcej nie popełniać takich błędów. Co do istoty sprawy: jesteś straszona itd. - zbieraj wszystkie dowody, weź te pieniądze na tą niby aborcję i wyjedź gdzieś może do rodziny lub gdziekolwiek indziej gdzie Cię ten idiota nie znajdzie. Bez stresu i nerwów doczekaj do rozwiązania - dobro dziecka jest teraz najważniejsze! Po porodzie podaj go o alimenty i ustalenie ojcostwa. Następnie weź wszystkie zebrane dowody i załóż mu sprawę o nakłanianie do przestępstwa (aborcja u nas w Polsce jest zabroniona), szantaż i groźby! Beknie za wszystko! Niedość, że straci kupę kasy to i rodzina się dowie co z niego za skurwiel! Teraz mówienie komukolwiek o sytuacji, a zwłaszcza żonie tylko Tobie przysporzy dodatkowych problemów , a i faktycznie nie wiadomo czy jego groźby nie zostaną bez pokrycia... Ty teraz spokojnie donoś ciążę, a po porodzie kiedy będzie już po fakcie - załatwisz go i to na cacy :) Myśl przede wszystkim o dziecku, ale i o sobie! Powodzenia

Gość załatwi go?
niestety...- znam historię z zycia mojej kolezanki. romans z zonatym starszym, imponowal jej bo przeciez miala fantazje ulanska jaka faceci w naszym wieku nie mieli:/ wiedziala ze ma zone i 3 dzieci on wkrecil jej ze sa w seperacji ze wezmie rozwod. tlumaczylam jej , on potrzebuje twojego mlodego ciala chce miec reprezentatywna kochanke- nie wierzyla wpadla i ? najpierw tysiace telefonow jego, wszystko robil by poronila, urodzila zasadzila go o alimenty wyplaca regularnie. jego zona nadal nic nie wie zeyje ndala z nia a kochanke olal, alimenty placi ale dziecko 3 letnie ma w glebokiej d... a tu dziecko pyta mamo a gdzie jest tata???

Gość tak tak to wlasnie ja
Idz do jego zony,powiedz o wszystkim a jak nie bedzie chciala uwierzyc to pokaz smsy od niego

Gość kiedyś kochankaaaa
ja tez kiedys slepo iwerzylam ze on mnie kocha, ze z nia sie nie dogaduje, ze jej nie kocha, ona nawet sie wyprowadzila od niego i co? a to ze wrocil do niej nei bede pisac o sobie powiem ci co bym zrobila na twoim miejscu za te wsyzkie klamstwa jak to cie kocha i beidze z toba poweidzialabym o wsyztkim żonie-wiadomo biedna nie winna ale inaczej sie nie zemscisz na nim dlaczego ty masz ponosic kare wez kase niby na aborce i kup wyprawke podaj go za ojca dziecka podaj o alimenty tak cie kochal a teraz cie straszy i co -beidzesz milczec i sama wychowyac dziecko? a on za chwile znjadzie sobie znowu mloda dup.e do bzykania ktorej beidze opowaidał to co tobie nie pozwol na to

Gość opryskliwiiii
zrob tak,zemscij sie i nie oszczedzaj jego zony,ciebie tez nikt nie oszczedzal

Gość O0OIU
NA STOS Z TOBA ZA TO ZE RODZINE ROZWALILAS

Gość Samanta76
Nie licz na to, że ktoś ci będzie współczuł!!! Trzeba było nie rozwalać mu małżeństwa. Dla mnie jesteś suką, teraz radź sobie sama. Bardzo dobrze, że cię zostawił!!!

Gość Bartoszmma
Samanta76 suka to ty jestes glupia pizdo,kurwa facet sie nia zabawil,a wczesniej wyznawal milosc.Mysl! rusz troche tym tepym mozgiem:D

Idz i powiedz jego zonie,ona musi wiedziec z kim zyje nawet gdyby to mialo byc dla niej bardzo bolesne

I skonczcie ludzie jechac po dziewczynie bo sami jestescie zalosni,o tym padalcu to nikt nie wspomni jak sie zachowal,najezdzacie tylko na nia a to on jest wszystkiemu winien.

Gość jestem.taka.zona.
Agata i co postanowilas? ja Cie probuje zrozumiec, sama jestem w takiej sytuacji tylko ze ja jestem ZONA ;) moj maz mial romans tez z mloda dziewczyna (21 lat) ja sama mam 25 lat trwalo to pol roku, a ja dowiedzialam sie o tym prawie po2 latach! tak sie dobrze maskowal, oczywiscie byl sex ze mna, wyznania milosci, wycieczki itp i tamtej wmawial ze nie mieszkamy nawet razem, ze sie nie kochamy itp wiem to wszytko od niej niestety taki schemat jest "typowy" u zonatych, bo co maja innego powiedziec? moj maz ma juz dziecko na swiecie, maly ma prawie rok a ja dowiedzialam sie wszystkiego niedawno i to przypadkiem, kiedy przezywalismy najlepsze chwile naszego zycia na Twoim miejscu powiedzialabym o wszystkim zonie, zazadala pozniejcalimentow i zniknela z ich zycia postaw sie troche w sytuacje zony, co ona bedzie czula,to jej maz ktoremu slubowala przed Bogiem a on jej

Gość jestem.taka.zona.
dodamze z tego co wiem od niej maz nie widzial nigdy swojego syna na oczy, sampowiedzial mi ze ma go w du... co nie swiadczy o nim dobrze no ale to jego wybor, dzis nie jestesmy razem ja szukam mieszkania

Gość nie badz glupia
i usun ta ciaze poki jeszcze nie jest za pozno..

Gość Boze dziewczyny
wspolczuje :-( co za chuje dziady :-O i wspoluczuje tej mlodej autorce, ze tak wpadla i tej ostaniej kobiecie, ktora jest zona...tragedia :-( jak tu komus zaufac :-( ja poznalam niedawno faceta, nie jest zonaty ale od 14 lat w zwiazku. naopowiadal mi te same bajki...dzieki Bogu nie uwirzylam mu, a potem przez przypadek dowiedzialam sie ze sypial ze swoja partnerka...bo sie zapytalam wprost..znalam go ledwie pare tygodni i dzieki Boku szybko ucieklam ...nigdy to sie dobrze nie konczy

Gość Boze dziewczyny
a tez mi opowiadal jaki on nieszczesliwy...taaaa...dobrze ze dalam sie omotac, bo dla mnie jest nie logiczne byc z kims i byc nieszczesliwym.

Gość Alicja..;;
ja bym usunela na twoim miejscu

Gość kurwaaaaaaaaa
chlopy to ciule i tyyle mam do powiedzenia

Gość Boze dziewczyny
dobrze ze nie dalam sie omotac mialo byc.

Gość Do Agatki ]
Agatko,to nie Twoja wina ,tylko jego.O nic sie nie martw,urodzisz dzidziusia i bedzie wszystko dobrze,on Ci bedzie musial placic na to dziecko.I koniecznie powiedz jego zonie o tym wszystkim,przeciez ona predzej czy pozniej i tak by sie dowiedziala.

Gość niemamnickasy
w zyciu nie usuwaj ciązy, idz i powiedz wszystko jego zonie niech on tez cierpi, w koncu moim zdaniem zawinił o wiele bardziej niż Ty!! nawet suie nad tym nie zastanawiaj