Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara upa

czy jest ktos kto mieszka sam w mieszkaniu i sie boi w nocy ?

Polecane posty

witaminy z grupy b + solarium nie zaszkodzi, ale na taką schizofrenie może być za mało. Duchy są i jeśli coś czułas to pewnie tak było, ale żywi + duchy jakos razem sobie radzą od wieków. Nie ty jedyna czujesz ich obecność. Twój paniczny strach przed duchami zniknie gdy będziesz miała po tamtej stronie kogos ze swoich bliskich. A kota możesz wziąć, raczej nie zginie, co najwyżej kupę zostawi, a przy sprzątaniu głupie mysli giną.

Ja się boję tylko jak jestem sama, zapalam wtedy wszystkie światła a z pokoju wychodzę jeśli już koniecznie muszę :D Bardziej niż duchów boję się opętania:O Odkąd obejrzałam Paranormal Activity często myślę, że np. w moim mieszkaniu może się czaić demon albo jeśli będę popełniać złe czyny to mnie opęta...najgorsze jest to, że jest to możliwe, przynajmniej ja wierzę że niestety istnieją złe siły

Ja opetania sie nie boje. Juz bardziej przeraza mnie moja tesciowa, ktora w kazdym bolu glowy widzi szatanska dzialalnosc i zwabila mnie podstepem do egzorcysty, bo stwierdzila, ze na pewno jestem opetana, bo czytam HPottera i slucham rocka ;D

DearMissJC-a czemu zamiscilas swoje zdjecie.Ludzie na ogol tutaj mnie zamiszczaja swoich zdjec(oprocz jennifer8787).

Gość ja mieszkam sam w niemczech
i to w tureckiej dzielnicy...gdzie sami zmazancy i murzyni

Mialam juz swoje zdjecie dwa lata temu i rok temu ;P Czasem mam kaprys, to zamieszcze zdjecie, a czasem cytat z jakiejs piosenki.. Zadajesz mi zbyt trudne pytania. :P

Ja gdybym nie obejrzała tego filmu to pewnie też nie bałabym się opętania, ale głupia dałam się namówić...nigdy żaden horror mnie tak nie wystraszył i żaden nie zostawił po sobie śladu na tak długo

DearMissJC- wie ze jest ladna i zamieszcza zdjecie, bo chce zebysmy ja podziwiali.No to podziwiajmy i patrzmy, bo jest na co!;0

Gość Aleksandraa211
Jak sie boisz to lepiej nie włączał polsatu teraz

dzieki stara upa ;) Hakuna_matata Nie boj sie, wiekszosc opetan ktore sie niby zdarzaja, tak naprawde nie sa opetaniami. Gadalam z tym ksiedzem i ponad 3/4 osob ktore sie zglasza z jakimis zaburzeniami, tak naprawde potrzebuje leczenia psychiatrycznego, a nie egzorcyzmow. W XXIw egozrcyzmy staly sie niejako modne (sama widzisz, ile filmow na ich podstawie powstaje). Musialabys miec megapecha, zeby Cie cos opetalo ;)

Jakie podziwiali.. Chciałam tylko, żebyście w te zimne, szare dni poczuli wakacyjny klimat! :D

Tak wiem, opętania to rzadkie przypadki ale staram się unikać rzeczy, które mogłyby do tego prowadzić;) Lepiej dmuchać na zimne :D A mieliście w swoim życiu jakieś dziwne zdarzenia, które można by przypisać działalności ducha?

O tak. Bardzo zlosliwy duch sprawil, ze to wlasnie ta kobieta ma zostac moja tesciowa :/ ;P.

ja nie lubię ciemności .... ale strachu jako tako nie odczuwam

Mieć taką teściową...współczuję :O Moja przyszła na razie przynajmniej wydaje się super babeczką ;)

stara upa dlatego mam dwie lampki ... w takiej sytuacji jak ty zawsze jestem ubezpieczona :D

Moja tez sie wydawala spoko ;/ I wszyscy bez wyjatku patrzyli na mnie jak na downa, kiedy sie dziwilam, ze oni cos do niej maja.. :P Ok, spadam. Referat czeka ;( ;P Dobranoc wszystkim ;)!

Gość Dawidos1338
Ja mam tak samo :((((