Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dandys_1984

Dylemat pewnego faceta :)

Polecane posty

Gość Dandys_1984

Cześć Mam pewien dylemat. Chodzi o problem stary jak świat, a mianowicie brak kobiety.:) Mam już 26 lat (zbliżam się już do 27 :) ) Mam dość ciekawą, a przede wszystkim perspektywiczną pracę. Na zarobki również nie narzekam. Przystojniakiem nie jestem ale myślę, że nie straszę wyglądem:). Znajomi - mam wiele niektórych nawet śmiało mogę określić jako przyjaciele. Wszyscy są jednak albo małżeństwami albo są już zaręczeni no i jakoś tak wyszło, że tylko ja zostałem sam. W związku z powyższym spotykamy się raczej na spotkaniach kameralnych w wąskim gronie z reguły w domu rzadko gdzieś wychodząc. W pracy również obracam się generalnie wokół mężczyzn. Gdzie spotkać tą jedyną księżniczkę ? :) Nie będę ukrywał, iż doskwiera mi trochę brak kobiety tymczasem wokół wszyscy zajęci i ciężko w ogóle ujrzeć kogoś kto odpowiadałby mi pod względem fizycznym. Dodam, iż ponad pół roku temu rozstałem się z dziewczyną, z którą spędziłem trochę czasu i powiedzmy, że miałem jakieś plany. Niestety nie wyszło nam. Pozdrawiam mając świadomość, że na tym forum tematów i dylematów takich jak mój jest tysiące. :) P.S. Nick to tylko nick i nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości. :)

Gość Lux deLux
"Mam tak samo jak Ty.... " Szczególnie, że moja praca (również ciekawa) ale niestety nie obliguje do poznania mężczyzn , obracam się w kręgu samych kobiet... Znajomi... Hmmm mężczyźni to albo faceci moich koleżanek albo żonaci... Skąd jesteś Dandysie?

Ksiezniczke powiadasz ? Nigdzie. Ostatnia sie wkrotce wydaje w Wielkiej Brytanii. Myslalem jednak ze szukasz kobiety, nie ksiezniczki. Kobiet jest wiecej, jak sie rozejrzysz to nawet sa niedaleko.

Księżniczki są jeszcze w krajach skandynawskich, więc nie wszystko stracone!

A moze google ? # Jak znaleść tą jedyną - Forum dyskusyjne w INTERIA.PL - darmowe ... Liczba postów: 20 - Liczba autorów: 7 - Ostatni post: 3 Maj 2010 Jak znaleść tą jedyną. napisany: Pią Mar 5, 2010 (10:09) ... Możesz spotkać swoją panią a możesz nie spotkać nigdy. ... forum.interia.pl Przyjaźń, miłość i seks Związki - Kopia Więcej wyników z dyskusji # gdzie spotkać tą jedyną? Zapytaj.com.pl - Masz Pytanie? My mamy ... Liczba postów: 5 - Liczba autorów: 4 - Ostatni post: 3 Gru 2010 Ile kosztuje? Jak długo? Dlaczego? Skąd się bierze? Zapytaj.com.pl pomoże znaleźć odpowiedzi na każde Twoje pytanie. zapytaj.com.pl/Category/.../2,7716510,gdzie_spotkac_ta_jedyna.html - Kopia Więcej wyników z dyskusji # Gdzie ja spotkac? Forum dyskusyjne Forum młodzieżowe Zapraszamy Liczba postów: 18 - Liczba autorów: 12 - Ostatni post: 8 Sty 2010 Gdzie spotkac ta jedyna? .. Chodzi mi o normalna dziewczyne a nie jakas pusta imprezowiczke ;/ jestem niesmialy wiec nie wiem jak i gdzie ... m-forum.pl/gdzie-ja-spotkac-t52493s500.html - Kopia Więcej wyników z dyskusji # spotkać tą jedyną - strona zadania - Wyznacz sobie cel i go ... spotkać tą jedyną. 2 użytkowników chce to zrobić. 0 użytkowników już to zrobiło. 4 osoby trzymają kciuki ... chciałbym w końcu spotkać tę jedyną dziewczynę. ... zrobie.to/zadanie,6215,spotkac_ta_jedyna - Kopia # ta jedyna porady na tipy.pl Porady powiązane z ta jedyna - lość porad 2 . Ciekawe porady nie tylko ... Dowiedz się gdzie spotkać nowych ludzi i gdzie szukać miłości. czytaj więcej ... www.tipy.pl/tag18132,ta-jedyna.html - Kopia

Gość Lux deLux
Czepiacie się ja też szukam księcia ... ale księcia dla mnie, w oczach innych może to być zwykły niepozorny facet, dla mnie musi być wyjątkowy

Gość taka nie inna
Właśnie, ja też mam 26 lat, jestem kobietą i mam dokładnie taki sam problem. Śmieszą mnie ludzie którzy twierdzą że w tym wieku, nikogo wartościowego poznać nie można. Co za bzdury! Ludzie schodzą się i rozchodzą. Ja też zawsze obracałam się w środowisku, kobiet, szkoła średnia ekonomik, na studiach same dziewczyny. Teraz w pracy są faceci ale wiadomo albo pozajmowani albo nie mój typ. Mam też koleżankę z podobnym dylematem, i obie jesteśmy atrakcyjne. Nie ma po prostu gdzie poznać mężczyzny

Ok, racja, czepiamy się. Jednak w moim osobistym odczuciu sam zwrot "księżniczka" jest na tyle infantylny, że świadczy o niedojrzałości autora. Irytujące...

Gość Dandys_1984
Księżniczką będzie tylko dla mnie. :) Ta z Wielkiej Brytanii zdecydowanie jest zbyt sędziwa. :) Lux deLux - jestem z południowej części kraju. :) A Ty ? :)

Gość Dandys_1984
Fajnie jeśli Cię irytuje mój styl pisania i ten temat to nikt nie zmusza Cie do udzielania się i pouczania innych. :) Pozdrawiam

> "Mam też koleżankę z podobnym dylematem, i obie jesteśmy atrakcyjne. Nie ma po prostu gdzie poznać mężczyzny". Ten problem jest juz rozpracowany. Szkoda mi czasu na kopiowanie tego co jest wszedzie w googlach itp. Moge odzalowac minute zeby wam powiedziec gdzie jest blad choc i tak raczej nie zrozumiesz ani nie zastosujesz rady. Kobieta - mając do wyboru porządnego stabilnego faceta i faceta sexy - NIGDY nie wybierze tego porzadnego. Wyjasni ze on jest NUDNY. Natomiast facet sexy NIE WYBIERZE kobiety, bo po co ? One same sie do niego pchaja i on ma codzien nową, to po co ma sie wiazac. I w ten sposob na kuli ziemskiej z kilkoma miliardami facetow kobieta czyje sie jak na męskiej Saharze. ALE I TAK NIE ZMIENI SWOJEGO POSTEPOWANIA. Moje gratulacje.

Gość Lux deLux
Dandys ja jestem z południowej częsci mazowieckiego ;) Ja Cię doskonale rozumiem, bo sama wiem jak to jest... Większość osób wprost nie może uwierzyć jak to się dzieje, że nikogo nie poznaje, ale to jest tak jak napisała koleżanka wyżej, albo pozajmowani, albo nie mój typ ( czyt. nie mój książe... troche humoru ważniaki) albo po prostu najzwyczajniej w świecie nie mam styczności z mężczyznami ... A Ty Dandysie, jak to jest u Ciebie? Jaka musi być Twoja księżniczka?

Gość Lux deLux
"Kobieta - mając do wyboru porządnego stabilnego faceta i faceta sexy - NIGDY nie wybierze tego porzadnego. Wyjasni ze on jest NUDNY." I u się mylisz... nie można kategoryzować Ja włsśnie potrzebuję takiego mężczyzny możecie się śmiać

Wszystko zależy od definicji słowa, a wiadomo, ile osób tyle interpretacji. Zatem Lux deLux co dla Ciebie znaczy porządny?

Gość Dandys_1984
Wiadomo, że pierwszym kryterium jest wygląd. Niestety taka prawda i kobieta podobnie oceniają mężczyzn tylko, że one używają magicznego zwrotu "jest/nie jest w moim typie". Cechy charakteru - wierność, czułość... długo można pisać. Generalnie kobiecość. :) Miło, że ktoś w ogóle się odezwał. Zapraszam wszystkich do dyskusji. :)

Gość taka nie inna
RealZiomek - ja Ci powiem jak jest w moim przypadku. Jestem typem dziewczyny która nie lubi tłumów. Nie chodzę do klubów, pubów, i tam gdzie jest tłok. Mam swoje pasje i je rozwiajam jednak robię to samotnie. Trudno jest kogoś poznać jeśli nie wychodzi się do ludzi. A co do mężczyzn to jest tak, że w dzisiejszych czasach oni nie próbują poznać kobiety. Im zależy tylko na jednym, na przygodzie i na powierzchownej znajomości. Nie chcą odkrywać wnętrza. I tu leży problem.

Gość Lux deLux
Wszystko zależy od definicji słowa, a wiadomo, ile osób tyle interpretacji. Zatem Lux deLux co dla Ciebie znaczy porządny? Dla mnie oznacza to, że facet jest: szczery, szanuje kobiety i potrafi zachować się w stosunku do nich z klasą jak dżentelmen, ma pracę którą lubi i potrafi czerpać z niej przyjemność, która daje mu satysfakcje finansową , nie jestem materialistką ale to świadczy o tym, że facet jest zaradny życiowo i szczęśliwy i wiele innych

Gość Dandys_1984
No i jeszcze żeby była młodsza. Tak 2-3 no może 4 lata. :) Może po uczelniach trzeba się pokręcić i poznać jakąś miła, wolną studentkę. Ech wszystko jakieś to jakieś ideały, a życie i tak sprowadza ciągle na ziemię.

Gość Dandys_1984
I jeszcze jedno pytanie. Czy wierzycie w przeznaczenie ? W to, że miłość przychodzi znienacka i nie trzeba jej szukać i nic robić ?

Gość Lux deLux
Dansysie zaciekawiłeś mnie swoją osobą ;) Chciałabym dowiedzieć sięo Tobie czegoś więcej, jeśli chcesz porozmawiać to zostaw jakiś namiar na siebie :)

Gość Lux deLux
Hehe ta wiara w przeznaczenie trzyma mnie przy życiu ;p bo ja nie umiem " szukać" ;/ ;p

Gość erferfwet
dandys skad jestes? jestem samotna studentka 5 roku :)

Gość Dandys_1984
Zostawcie maila to Wam napiszę z jakiego miasta południowej Polski jestem. :)

Gość Lux deLux
magnolia_magnolka(małpa)wp.pl Czekam na wiadomość ;)

Gość Dandys_1984
Odezwę się. :) Ciekaw jestem czy mona kogoś poznać przypadkiem w swoim mieście. Po prostu na kogoś wpaść. :) Z kolei inni uważają, że jak się gdzieś wychodzi z nastawieniem "a może kogoś spotkam" to raczej nic z tego nie będzie. W życiu wszystko dzieje się ponoć w najmniej spodziewanym momencie...:)

Mnie otaczają sami mężczyźni a też nie mogę znaleźć swojego 'księcia'. Może za bardzo mi spowszednieli ;) Tobie radziłabym wychodzić częściej na miasto (sama powinnam sie do tego zastosować :P) i szukać wśród cudownych, wspaniałych, najkochańszych na świecie studentek :)

Gość Dandys_1984
Coraz więcej studentek. :) entkastudentka* na jakiej Uczelni studiuje ? :)