Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pytajaca

mozna sprawdzic czy ma mnie w kontaktach na gg??

Polecane posty

Gość taka jedna pytajaca

hej! czy jest jakis sposob zeby sprawdzic czy ktos ma mnie na liscie kontaktow na gadu?

Jak będzie dostępny, spróbuj wysłać plik. Jeśli się da, to powinnaś być na liście, a jak Cię nie ma, to pojawi się o tym komunikat. Kilka lat temu działo, teraz nie mam GG, więc nie wiem czy coś się nie zmieniło...

Gość huhuhuuuuuu:D
można , poszukaj w necie są pragramiki:D

Gość taka jedna pytajaca
a zna ktos nazwe takiego programu?

Gość ja tez chce wiedziec
up

Gość nataszaaa92
jak masz go w kontaktach zapisanego to tam jest taka miniaturka z boku albo miejsce na nia (szary luddzik) kliknij w to. jak Ci sie wyswietli cos tam ze dbamy o bezpieczenstwo naszych uzytkownuikow i profio uzytkownika moga widziec tylko jego znajomi to znaczy ze Cie nie ma w znajomych. a jak Ci sie to nie wyswitli to byc moze ma Cie wkontaktach( lub ma ustawione w usatawieniach ze ma profil ogolny czy cos takiego, choc nie ejstem pewna czy cos takiego jest taka opcja chyba bardziej prawdopodone jest to ze ma cie na liscie)

Można np tak że wchodzisz na http://www.gg.pl/ logujesz się na swój numer i po lewej stronie masz listę kontaktów, klikasz na tą osobę i jeśli ona ma Cie też na liście to Ci się pokażą różne informacje, jeśli nie ma pokaże Ci się "Dbamy o prywatność naszych użytkowników. Dlatego też profil ******* widoczny jest tylko jego znajomym"

Gość świadek z ciemnej strony mocy
nataszaaa92 i MałaBlondynka maja rację, a do tego Natasza dokładnie Ci opisała w co i jak kliknąć. :)

To chyba zależy od gg też bo ja na liście mogę kliknąć na osoby jakich nie mam, widzę awatara itp. Widzę też status jak ktoś sobie nie zablokował że tylko dla znajomych... a właśnie na stronie gg można zobaczyć też stare statusy znajomych, z tym że właśnie TYLKO ZNAJOMYCH i po tym widzę że ktoś mnie już nie ma. U znajomych mam całą listę statusów u kogoś kto mnie nie ma brak tej funkcji

Miało być że mogę kliknąć na osoby jakie mnie nie mają :P No właśnie to chyba zależy co kto sobie ustawił czy prywatnie całkiem czy dla wszystkich... a starych statusów chyba nie da się ustawić bo nawet jak już ktoś mnie doda do znajomych to i tak statusy/opisy widzę tylko od daty gdy mnie dodał