Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegraniec seksualny

Prawiczek 23 lata. Mam już iść do agencji towarzyskiej?

Polecane posty

Gość IMO13691
Po dziesiątej jest: czas na psychotropy, potem konik herbatka i spać.

Gość IMO13691
Ty też będziesz sam. Dlaczego? Bo Twoja wróżka nie wróżyła Ci za piekne oczy, tylko za GOTÓWKĘ. Jedynie możesz liczyć na Renatę Prawicką, ale ona córki Ci nie da.

Gość EMO laight
Faith Hope Glory jedno zasadnicze pytanie: skąd wiesz, że akurat w 2012? Wtedy to już będzie koniec świata, sprężaj się do 2011.

Gość EMO laight
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie.

Gość IMO13691
Za 1,5 to nawet trypla nie załapiesz, bo do tego potrzebny jest stosunek.

Gość EMO laight
offerma kurwa to kurwa - czy w agencji czy w domu. Nie nazywajmy dawania dupy sponsoringiem.

Gość IMO13691
Kurwa to kurwa, ale ważne są też okoliczności toważyszące temu "procederowi".

Gość EMO laight
Tsa. Jeśli zrobi to z miłą, dorabiającą sobie studentką pospolitką to będzie oczyszczony z zarzutów, a jeżeli broń Boże zboczy do agencji to co? Chłosta?

Gość toja4
hm.chyba cos nie tak z tym gosciem ,co bedzie mial za poltora roku kobiete.mysle ze on sie zgrywa,bo czy facetmoze takie bzdury pisac? e,chyba nie.wiem,ze rozni sa faceci ,ale ten ,albo ma cos z glowa ,albo udaje....pozdrawiam

Gość IMO13691
EMO, nie o to chodzi. Do agencji idzie się jak na targi mięsa. Robisz swoje z zegarkiem w ręku, a jak się przedłuża to dwumetrowy bramkarz zaczyna zza dzrzwi jape wydzierać. Z panienką "dorabiającą" jest luzik - niemal jak z dziewczyną, tyle że taniej i bez emocjonalnego bagażu.

Czekaj na ta jedyna, zrobisz to z jakas za pieniadze i za przeproszeniem w du*** ci sie od tego poprzewraca. Facet nie ma takich problemow jak dziewczyna - z blona dziewicza nie mow na 1 randce ze jestes prawiczkiem i wszystko Facet masz 23 lata! tyle pieknych chwil jeszcze przed soba :)

Gość IMO13691
Eh, ci idealiści. :)

Wy jestescie nienormalni! Jesli facet dalej tego nie zrobil to znaczy ze jest wrazliwy a wy z jakimis studentkami dajacymi dupy za 5 zloty wyjezdzacie :/

Gość IMO13691
@oneloveismyself "Bzdury" :D:D:D:D:D:D

Gość IMO13691
Wiara, w Twoich ustach brzmi to jak komplement.

Gość IMO13691
Co uważam za bzdurę? Twoje śmieszne, oderwane od rzeczywistości, idealistyczne brednie.

Widać że niektorzy tutaj z własnej woli chcą być sami. I niech nie marudzą potem. Bo ja chcę mieć dziewczynę i będę ją miał a jak ktoś nie chce to nie będzie miał

Gość IMO13691
Pomijając ględzenie wiary milczeniem. "Czekaj na ta jedyna" - tak więc jest to klasyczny "argument" w tego typu dyskusjach. Nie muszę chyba dodawać, że z dupy wzięty.

z dupy wziete to ty masz argumenty. nie pomijaj milczeniem czegos jesli podejmujesz sie tematu. nie podoba ci sie tego tematu dyskusja? do widzenia :) nie sadze aby kazdemu przeznaczona byla tylko 1 osoba. "czekaj na ta jedyna" bylo raczej apelem - NIE IDZ DO BURDELU. JKesli chcesz sie w kazdej wypowiedzi doszukiwac 2 dnma to powodzenia na marnotrawienie czasu. Autorowi tematu zycze powodzenia ;)

Gość 5noj540j5t04
ja prawiczkiem co prwda nie jestem ,ale moje zycie osobiste to jedna wielka katastrofa. nie wiem co ze mna nie tak, bo nawet nie moge sobie zarzucic ze zle wygladam. naokolo widze i slysze ze nawet wiezniowie, debile bez szkoly, niepelnosprawni w tym z porazeniem mozgowym, karly, kazdy sobie kogos znajduje, ja nie mam szczescia. ponoc jestem po prostu 'za spokojny'. :( mam 26 lat