Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefanek1111

kompletny brak ochoty na seks

Polecane posty

Gość stefanek1111

Moja dziewczyna ma 18 lat. Współżyjemy ze sobą od półtora roku. Jestem jej pierwszym partnerem. Problemy zaczęły się od odczuwania bólu podczas stosunku, raz bolało bardziej, raz mniej. Ogólnie moja dziewczyna nie lubiła długo. Nie było wtedy problemów z częstotliwością i ochotą na seks. Poszła do ginekologa, okazało się, że ma skrętocośtam ( dokładnie nie pamiętam) Pani kazała brać jej jakieś witaminy. Brała i oczywiście nic nie pomogło. Dokładnie rok temu zaczęła brać tabletki antykoncepcyjne, brała jej pół roku. Przestała brać ponieważ zrobiła się strasznie nerwowa w stosunku do każdego i strasznie spadła jej ochota na seks. Tragedia zaczęła się gdy je odstawiła. Od tamtej pory( wakacje 2010) nie miała chyba ani razu prawdziwej ochoty się kochać. Okres co miesiąc wyprzedzał się zawsze o kilka dni. Gdy już dochodziło do jakiegoś zbliżenia z jej łaski, trwało to maksymalnie 5 minut ze względu na ból i szybkie wysychanie. O co w tym wszystkim chodzi? Gdzie szukać pomocy?

hmmm.... moze powinna porozmawiac z ginekologiem o tych tabletkach?? a co ty masz zrobic??? przede wszystkim ja wspierac:):) nie wywierac na niej presji... a jezeli chcesz sie do niej zblizyc to moze dluzsza gra wstepna?? wiecej czulosci??? a co do bolu to moze zel intymny?? bardzo ten zel pomaga:)

Gość stefanek1111
dłuższa gra czy żel nie ma znaczenia, nie ma znaczenia nawet żaden nastrój itd. Nic! wspieram ją jak mogę, ale ona nie widzi problemu ponieważ ona tego nie potrzebuje:]

Gość stefanek1111
czy potrafi ktoś doradzić?

no jakby mnie bolalo to tez bym sie nie pchala:P dziewczyna jest mloda,musi jeszcze dojrzec,wiem po sobie.prawdziwy sex zaczyna sie po 25-ym roku zycia no i podstawa-jesli nie jest rozgrzana i mokra,a wargi sromowe pelne krwi i cieple,to nawet nie probuj wchodzic,bo wtedy bol masz murowany

Gość stefanek1111
Czy Wy ludzie umiecie czytać ze zrozumieniem? Na początku jest strasznie mokra i mimo to boli i szybko wysycha!

Gość peedobeer
jak to jest mokra?? wrzuciłeś ją do wanny?? :P

Gość stefanek1111
co za matoły!!

Gość peedobeer
sprawdź, może gdzieś jest nieszczelna, skoro cała jest mokra :P

Gość juz jest topik
stefanek1111 matol to jest ty !!!!!!!!!

Gość stefanek1111
nie potraficie podjąć dyskusji na ten temat i piszecie głupoty, więc jesteście matołami!

Gość asfg
teraz to pewnie doszedl lęk przed ew niechciana ciążą.Blokuje sie psychicznie.Albo w ten sposób wykręca sie od seksu,lęk przed ciążą potrafi nieźle zablokować.

Gość naatlakaaa
Jeśli jest tak jak piszesz i podnieca się normalnie, ale dosyć szybko ma dość, to prawdopodobnie chodzi o psychikę. Facetom ciężko to zrozumieć, ale u nas kobiet ogromne znaczenie podczas zbliżeń ma komfort psychiczny, bądź też jego brak. Wiem, że to brzmi mało optymistycznie, ale wszystko zależy od Ciebie i niestety, ale musisz sie teraz mocno postarać. Staraj się obsypywać ją czułościami, ale nie napieraj na zbliżenia. Ona musi czuć, że jak jesteś czuły i kochany, to nie dlatego, że dążysz tylko do jednego. Staraj się pieścić ją do momentu aż sama zechce przejąć inicjatywę. Nie rób wielkiego halo jak ją boli, tylko może wtedy zaproponuj masaż albo inne pieszczoty. Staraj się po prostu rozbudzać ją drobnymi kroczkami. JAk siedzicie gdzieś razem, to niech będzie zawsze dużo kontaktu między Wami, ale bez podstekstów seksualnych. Przytulaj ją, głaszcz, miziaj po szyi, dotykajcie się dłońmi. Na mnie to wszystko działa. Mam ochotę na swojego czułego i wrażliwego na moje potrzeby chłopaka non stop.