Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Gdzie w Wawie są fajne dziewczyny? najlepiej piękne i dziewicze?

Polecane posty

Gość robert makulouwicz
sa ale na pewno nie dziewicze albo sa zajete

Gość anonimowodziś
we wszystkich lepszych klubach są piękne i niektóre fajne...dziewiczych tam jednak nie spotkasz

Gość aledżondro
u pani malinowskiej w doopie

Gość nastepny zakompleksiony
egzemplarz sami popaprańcy emocjonalni

Haha, Park :D To samo mogę powiedzieć o facetach tam. Lipton. Idź do jakiegoś Capitolu, jest bardziej sophisticated, to może i taką pannę tam spotkasz, ale na 99% przeruchaną już.

Szczerze to nie wiem, ale: Park, Remont, Medyk, Ferment to kluby studenckie, więc znajdziesz tam tylko niedorozwiniętych ciołków z PW oraz laski, które wyglądają tak samo i średnio. Capitol (kiedyś jeszcze był Cinammon) jest dla ludzi przy kasie albo przynajmniej takie pozory stwarza. Nie chadzam w żadne z tych miejsc, więc sorry Winnetou :)

Gość peedobeer
w przedszkolach :P

Gość anonimowodziś
Idź do Enklawy, Capitolu albo do któregoś z barów w okolicach nowego światu- Sense, Żurawia...

I za dużo ludzi było wczoraj w Parku... Prędzej spotkać ładną dziewczynę, niż przystojnego faceta ;)

Byłam, ale z grupą znajomych, więc było ok. Generalnie średnio mi się podobało, pierwszy raz tam byłam. Ludzie nie w moim typie, jednak i tak nikogo nie szukałam. Harlem, Under (bardzo fajne miejsce), Remont, Mirage....

Under to pierwszy klub w wawa jaki odwiedziłem :) ale teraz to nie to samo co 7 lat temu wtedy był na topie

Gość hfhfhjjkk
Mystery_-W takich klubach to same kurwy i szmaty.To to samo jak bys poszedł do burdelu,z tym że tam byś przynajmniej zarypał.A tak tylko kasa na wstęp ci poszła, a nawet za cycka sobie nie zlapałeś

Gość jaj jjesteemm
Ja jestem piekna jestem dziewicą i od miesiaca mieszkam w Wawie ,ale nie chce związku z facetem ,w ogole nie chce zwiazku chyba ze z kobietą :)

Harlem też bym skreśliła na twoim miejscu. Chyba, że chcesz się pośmiać z "selekcji". A ile masz lat, że szukasz laski w klubie? Teraz modna jest sympatia i fotka hahaha :D :classic_cool:

Koło hotelu Wiktorii jest coś fajnego (podobno). Wczoraj mieliśmy iść, ale zwyciężyło lenistwo i kilka minut drogi do Parku.

chodzilem do Parku bo były tam kiedys ładne dziewczyny, ale jest coraz gorzej :o bez urazy

jaj jjesteemm Ja jestem piekna jestem dziewicą i od miesiaca mieszkam w Wawie ,ale nie chce związku z facetem ,w ogole nie chce zwiazku chyba ze z kobietą " ja tez faceta bym nie dotknał :)

idę we wtorek do 70'. Jeszcze tam nie byłam, ale pewnie też będzie marnie :P Ale muszę sobie poprawić humor, więc...

Gość powedzmy sobie szczerze
W klubach studenckich jest jeden wielki koszmar :O Zahukane wieśniaczki albo niesmiale albo wrecz przeciwnie nachalne i wulgarne . Chyba sie przerzuce na małolaty