Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Gdzie w Wawie są fajne dziewczyny? najlepiej piękne i dziewicze?

Polecane posty

Nie byłam w 70. Nawet nie słyszałam opinii o tym miejscu. W sumie to w wawie brakuje fajnego miejsca.

powedzmy sobie szczerze W klubach studenckich jest jeden wielki koszmar Zahukane wieśniaczki albo niesmiale albo wrecz przeciwnie nachalne i wulgarne . Chyba sie przerzuce na małolaty" tylko gdzie te małolaty wyrwac?

W gimnazjum! A Desperados ma coś wspólnego z radiem Eska, więc dla mnie jest skreślony, chociaż słyszałam same pozytywne opinie, ale to od osób właśnie pokroju "wieś tańczy i śpiewa".

tak, małolata wiec szansa ze dziewica, to by było to tylko gdzie ich szukac?

Gość powedzmy sobie szczerze
jak jestes przystojny to tam gdzie krecą sie małolaty albo pod szkołami :D kiedys czekalem na kumpla i same do mnie zagadaly , dwie z liceum ;) i/lub fotka.pl itepe , ale trafic na piękną młodą dziewice ? Ciezko , jeszcze takiej nie spotkalem

Gość ciekawe czy się
Faith Hope Glory Każdy kto ma czelność nazywania mnie nienormalnym niech wejdzie na ten topic w ktorym właśnie teraz piszę TU WSZYSCY KTÓRZY NIE CHCĄ PRZECIĘTNIACTWA SĄ NAZYWANI NIENORMALNYMI. JESTEŚ AMBITNY TO JESTEŚ NIENORMALNY

Gość powedzmy sobie szczerze
mystery - to tym bardziej masz szanse , sam mam 25 a wyglądam jak gnojek :D w moim wieku przestalem szukac ,bo albo sa niezle jebnięte i chca leciec pod ołtarz albo są brzydkie albo po ilus tam związkach , nudziary ktore interesuje tylko kasa kasa i jeszcze raz kasa i klopoty z szefem

powedzmy sobie szczerze mystery - to tym bardziej masz szanse , sam mam 25 a wyglądam jak gnojek w moim wieku przestalem szukac ,bo albo sa niezle j**nięte i chca leciec pod ołtarz albo są brzydkie albo po ilus tam związkach , nudziary ktore interesuje tylko kasa kasa i jeszcze raz kasa i klopoty z szefem" no własnie, ale chyba sa jakies wyjatki

brakuje mi jednak takiej ciepłej kobietki obok w łózku, zwlaszcza dzisiaj chyba wiosna idzie

Gość jestem lepszy niz wy
Mystery to palant sory :) niby jestes przystojny i nie umiesz sobie znalezc jakiejs ladnej ? Gimnazjalistki lecą na przystojnych... ''brakuje mi jednak takiej ciepłej kobietki obok w łózku, zwlaszcza dzisiaj' tylko sie nie popłacz

Gość jestem lepszy niz wy
włacz redtube albo Xvideos zaoszczędzisz :)

Gość pojebbbbbb
chciałbym przeprowadzic do warszawy tylko czy znajdę tam jakąs prace po postudiach?

Gość polskie kluby to dno dna
Mystery_ tyle tych klubów i wszystkie do dupy

Gość polskie kluby to dno dna
chciałbym przeprowadzic do warszawy tylko czy znajdę tam jakąs prace po postudiach? Jak jesteś niezły to znajdziesz