Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hortexx

Dlaczego kobiety zdradzane przez męża często same zostają kochankami?

Polecane posty

Gość 0101
"To jest zapewne prawo akcji i reakcji" tyle, ze jako jedyny gatunek zostaliśmy wyposazeni w rozum o nieograniczonych wręcz mozliwosciach. no ale chyba zaczne myslec, ze jednak nie wszyscy ...

Gość IMO13691
Bo do tanga trzeba dwojga. Ale nie zauważyłe aby ktokolwiek usprawiedliwiał tutaj tych mężczyzn, a Ty?

Gość hortexx
nie odpisujcie jej ok ? nie rozumie chyba o co mi chodziło więc niech już zmyka

Gość IMO13691
To ja może poruszę wątek cycków 0101.

Gość hortexx
wyobraź sobie ,że masz męża którego bardzo kochasz, a on z nudów ma kochankę na boku ot tak ,bo zdarzyła się okazja, baardzo to przeżywasz, a później znajdujesz sobie faceta który ma żonę, dzieci, swoją rodzinę tak jak ty miałaś .. wiesz jak bardzo to będzie bolało jego żonę i jaką świnią jest ten facet- taką samą jak twój były mąż , nie myślisz o tym?

Gość malinowy soczek
Ok, jak sobie zyczysz, nie bede juz "zasmiecac" twojego topiku, Hortexx. Zalozylas go tylko po to, aby uslyszec to chcialas uslyszec. Inne zdanie jest dla ciebie nie do przyjecia. Umiejetnosc dyskusji sie klania:) A swoja droga twoj facet musial ci niezle dokopac. Wspolczuje. Ale win tylko jego, a nie inna kobiete. To podstawa zrozumienia mechanizmow zdrady i jej skutkow.

Gość IMO13691
Hortex zastosuj się do swojego apelu. 0101 - cycki.

Gość 0101
no wiesz, IMO, ja tu wyrózniam się intelektem do tego stopnia, ze juz mnie podszywy zauwazyly, a Ty dalej na poziomie moich cyckow! prawdziwy testosteron z Ciebie! ;-)

Gość IMO13691
Wolisz intelektualiste, czy dobrego ogiera?

Gość 0101
wolę inteligentnego męzczynę, który mnie intryguje i intelektualnie stymuluje (w końcu techniki mozna nauczyć, a wszystko zaczyna się od mózgu) :)

Gość jaaaaaaaaaaaasne
A mnie wqrwiają takie uogólnienia! Dlaczego niby WIĘKSZOŚĆ zdradzonych żon ma zdradzać? Większość zdradzonych żon to porządne kobiety a nie dzifki! Dlatego między innymi zostały zdradzone: porządne czyli nudne. Nie mierz więc wszystkich swoją miarą, autorko. A swoją drogą jesteś godna swego męża: oboje nic nie warte puszczadła :(

Gość hortexx
nie mówiłam ,że wszystkie, znam kilka takich przypadków i nie potrafię zrozumieć

Gość 0101
a gdzie Ty wyczytałaś, ze autorka jest "puszczadło"?

Gość IMO13691
0101 - wolałem czasy, gdy latałas za mną z pianą na ustach. Teraz nie ma ani emocji ani cycków. Nasz zwiazek się wypalił. sorry.

Gość malinowy-po części masz
rację,ale to tylko wierzch góry,podświadoma krzywda daje powód do nieuświadomionej zemsty,nawet wet za zdradę po czasie choć możesz już nie być z mężem długo ale poniżone ego kiedyś musi odreagować nawet długo po.....i to nie mój wymysł ale czysta teoria w psychologii nawet badana kiedyś,także jakby nie było wszyscy dostają po głowie,niewinni też!

Gość IMO13691
jaaaaaaaaaaaasne "(...) porządne czyli nudne.(...)" O kurwa! Ale lachon pojechał z koksem. Aż mi tchu zabrakło.

Gość hortexx
malinowy-po części masz -- o tego typu wyjaśnienia mi chodziło

Gość 0101
he he, IMO, to było dobre :D zaś co do czasów sprzed około kilku dni, to nie martw się, kobiecy cykl hormonalny jest płynny, może jeszcze trafisz na mój gorszy dzień ;-)

Gość hellocassie
bo boją się kolejnego zranienia i wolą żyć tak jak on na wszelki wypadek

Gość hortexx
ale chodzi o takie które chciałyby z tym facetem być normalnie w związku- nie tak z doskoku

Gość malinowy-po części masz
a faceci tylko mamią się złudzeniami,jeśli kobieta która kocha jest zdradzona to to się odezwie -nawet po wielu latach jeśli małzeństwo dalej trwa też, choćby we flircie z kolegą-te "najbardziej porządne" jak to nazywacie,nic nie uchodzi bezkarnie,"tylko zmienia właściciela" hahaha,tak na niepoważnie....

Gość IMO13691
0101 - a na co mi laska, która "ciekawa" robi sie tylko gdy hormony buzują? Pare dni interesujących i reszta miesiąca "PORZĄDNA". :p

Gość 0101
a Ty już mi obiecujesz jakąś wyłączność, IMO? Ze mam rozumieć iż przez resztę miesiaca nie wchodzi w grę inna para cycków?? :P

Gość IMO13691
Ja jestem MORALNYM człekiem! A jesli Twoja para cycków będzie wystarczająco "NIEPORZĄDNA", to nie widzę powodu dla którego miałbym zajmować się innymi cyckami. Wiem, wiem - archaiczne, nie pasujące do dzisiejszych czasów myślenie...

Gość 0101
IMO, życie to jedno, kafeteryjne cycki drugie. Chyba nie pomyślałeś, ze zamierzam się tutaj swoimi pochwalić, tym bardziej, ze są one w mało chwalonym współcześnie (chociaz sądząc po niedoborach np w Victoria's Secret szeroko rozpowszechnionym) rozmiarze 75B :)

Gość IMO13691
A Ty z kolei błędnie przyjmujesz, że 75B cokolwiek mi mówi. :D

Gość 0101
to taki cycek, który mieci się w dwoch złożonych poziomo dłoniach ;-)