Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinazpieknego wrocka

czy dobrze sie zachowałam? doradźcie, plis!

Polecane posty

Gość paulinazpieknego wrocka

Słuchajcie, mam dylemat. Otóż kilka dni temu umawiałam sie z moim dobrym kumplem że pójdziemy na zakupy . Nie ustalilismy konkretnego dnia, mielismy sie zdzwonic. Podswiadomie czekałam na jego telefon , nie odezwal sie, w koncu ja wczoraj wieczorem wysłałam esa, co z naszymi zakupami. Odpisal mi dzis rano, że " dzis to nie na rady", zdzwiłam sie bo ani nie było mowy o dzisiaj i napisałam mu to, ale poczułam sie dziwnie. On odpisal, że może jutro po 18 bądź we wtorek po 16. Tonem jakby mi wyznczał terminy i robił łaske. Odpisalam wiec, aby nie robił mi łaski bo to jest przykre dla mnie- zasadniczo i konkretnie. koles sie nie odzywa, a ja sie zastanawiam czy za ostro nie zareagowałam, no ale naprawde poczólam sie tak, jakbym dopraszała się czegoś u niego. A wy co o tym sądzcie? jakieś porady?

Gość czarna ochidea.
ile masz lat- 13 ? koles pewnie zrozumial ze chcesz dzisiaj isc -zrozumial zle ale w sumie co z tego? to jakas obraza? a ze ci napisal kiedy moze to tez nic dziwnego nie widze....pewnie ma jakas szkole/prace/zajecia/zobowiazania itp, po prostu napisal ci kiedy moze i tyle

Gość Donek 53 (wulgarny)
z każdym zdaniem pogrążasz się coraz bardziej dziewczyno :O jesli ci na nim zalezy - szybko go przeproś :O

Gość WróżbitaMaciejjjj
Chciałaś żeby kupił Ci jeansy i zabrał na lody?