Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Troenna

FANTAZJE, o których NIGDY nikomu byście nie powiedzieli...

Polecane posty

Gość fantazja jest po to,żeby ją
he..... na co dzień mam dość dużą styczność z autobusami;) o toalecie w autobusie pisałam ale szczerze nie polecam choć było dość fascynująco-bo bardzo blisko;) Facecika tylko troszkę noga bolała:D szczerze to oczy miałam do okoła głowy ,żeby nikt nie widział co się dzieje w autobusie na parkingu;) był pusty bo akurat ludziska poszli jeść:D

Dobre, uwielbiam jak facet nie może się oprzeć, chociaż nie powinien. :D

a co do uwodzenia.......... jak patrzę mojego kierownika to mam ochotę go zgwałcić.......choć w ogóle nie jest w moim typie i nawet go nie lubię...

Super, ja chciałam kiedyś swojego namówić na toaletę podczas prelekcji, ale niestety się nie udało. Chciałabym kiedyś w przebieralni albo w pubowym wc...

ostatnio mój facet zaproponował mi "numerek" w pomieszczeniu gdzie mamy ksero:D kręci się tak dużo ludzi... więc było by szzzzyyybko;)

Gość hyde park***
fantazje z klerykami ma na pewno sporo kobiet widac po ilosci postow na topiku Seks z ksiedzem :) mialam takie 2 kolezanki w liceum, ktore zwodzily naszego katechete To bylo dosc obrzydliwe, tym bardziej, ze bylo widac zaczal wpadac w sidla tych modliszek, im sie odobalo ze sie tak slini

Gość a która lubi anal?
zwłaszcza bez gumki z wytryskiem w odbycie?

Gość majeczkamajeeeczkaa
Chciałabym zostać skrępowana (ręce do poręczy łóżka) zasłonięte oczy - jeden kuca przy mnie, wsadza mi kutasa w usta, a drugi chłoszcze mnie penisem po twarzy a potem zalewają mnie spermą i tak zostawiają

Gość odbrązawiacz posągów
ja marzę o zerżnięciu swojej uczennicy. zostaje po lekcji, ja zamykam drzwi na klucz, rzucam ją na biurko i pieprzę do upadłego. a potem porywam i uciekamy gdzieś daleko, daleko... nie mogę nie myśleć o niej. po prostu szału dostaję już.

Gość donek 53 (wulgarny)
ja ostatnio zrealizowałem jedną ze swoich fantazji - poszedłem z moją do ubikacji i tam - jak się wysiusiała przy mnie (rumieniła się) kazałem jej rozchylić nogi i podtarłem cipkę, potem odwróciła się, wypięła, popieściłem, poczekałem aż się zacznie moczyć i..... wsadziłem jej

odbrązawiacz posągów - jesteś nauczycielem? A jak wygląda Wasze codzienne życie seksualne? Daleki od fantazji? Ja na przykład zauważyłam, że wbrew pozorom mój facet jest bardziej konserwatywny. Boi się w miejscu publicznym, seksu w ogóle też coraz mniej... :/

Gość Woda z biedronki:)
Mi się marzy żeby uwieść jakiegoś starszego mezczyzne :P A dokładniej np. szefa. Powiedzmy ze wchodzę do gabinetu szefa pod nieobecność jego..jestem ubrana tylko w futro, pod nim seksowna czerwona bielizna, szpilki. Siedze w jego fotelu i pije lampkę wina. On wchodzi a ja zaczynam kręcić sie wokół niego i czarować aż w końcu uprawiamy sex na jego biurku, a potem on zaprasza mnie na kolację i spedzamy upojną noc w jego sypialni :P hihihi

tak, jestem. życie seksualne mam w normie, raczej nie narzekam (chociaż zawsze może być lepiej). to ona tak na mnie działa, budzi pierwotne instynkty, bardzo silne i bardzo mroczne

a mi się jeszcze marzy taki trójkąt: mój Pan i dwie jego niewolnice: ja i pewna brunetka o ciemnej karnacji (znam taką w realu i bardzo jest apetyczna seksualnie)

Gość Woda z biedronki:)
Ja kiedyś waliłam konia chłopakowi na tyle autobusu :O troche to zalosne jak teraz o tym mysle.......

Troenna ja też miałam bardzo konserwatywnego faceta, próbowałam go zachęcić do przekraczania pewnych granic, jednak nie udało się, facet stwierdził że jestem zboczona i związek się rozpadł. chociaż w innych aspektach życia dobrze dogadywaliśmy się

Gość donek 53 (wulgarny)
gdybym był wolny i zamożny :D to też pobzykałbym się z dwiema dziewczętami o orientalnej urodzie - posuwałbym od tylca Azjatkę a ona pieściłaby w tym czasie Mulatkę, a potem Murzynka rozłożyła by nóżki i Azjatka wsuwała końcówkę mojego kutasa w czarne wargi sromowe, potem dociska mi pupę gdy ją rżnę, a na koniec obie ssą mi i zlizują spermę z mojego kutasa i sobie nawzajem z ust :)

chciałbym mieć ją tylko dla siebie, rozkochać i obić gębę każdemu, który by na nią spojrzał. i całymi dniami pieścić i rżnąć ją i znów pieścić i mieć ciągle przy sobie cholera, dobrze, że kończy szkołę w tym roku. kolejnego bym nie zniósł

Gość jakjfalkf;a
a ja nie mam jakis wyjątkowych fantazji, bardzo wstydliwych, wlasciwie to wszystko oparte o romantyzm, przystojny, męski i czuly mężczyzna o szlachetnej krwi, najlepiej zamożny, moglbyby byc wlascicielem jakiegos zamku nad Loarą. Chciałabym się z nim kochac gdzieś na wzgórzu, w ładnej scenerii, pod gołym niebiem, w nocy i wtrakcie aktu spadające gwiazdy, w lecie jest taki okres (chyba sierpien), ze mozna obserwowac przelatujące meteoryty. Chcialabym zeby on byl na mnie a ja zebym mogla widziec te lecące gwiazdy... w sumie najwazniejsze dla mnie zeby byl bardzo czuly i zebym zapomniala o calym swiece, zebym czula sie doslowanie jak w niebie.....pewnie pisze tak, bo jestem dziewica. Pewnie i tak nigdy nie zaznam seksu. Rozbeczalam sie....wszystko jest takie okropne.

jakjfalkf;a - oczywiście, że zaznasz. Szybciej niż się spodziewasz. Nie martw się, kiedyś też tak myślałam. Kochani, ja już muszę lecieć, będę jutro, mam nadzieję, że temat się rozwinie. Życzę Wam owocnej realizacji dzisiejszonocnych fantazji. ;)

Gość tyyyyy odbrazawiaaczz
ty sie chyba w niej zakochales :D

Byłam na nartach w ferie i jakoś nie pomyślałam o stoku narciarskim. Polecam w gondoli :) Czas przejazdu w sam raz :)

Gość która z was lubi anal?
przyznawać się

Gość master XXXX
klopf klopf klopf znalazłem Cię! powiem jedno - JESTEŚ ZBOCZONA :D

Gość jesteście niewinne baranki
Chciałam napisać tu moją fantazję, ale teraz mi głupio, bo jeszcze zadzwonicie na policję, a ja nic złego nie zrobiłam - fantazje to nie przestępstwo.

Gość master XXXX
pisz złotko ta fantazję, nie lękaj się

jakjfalkf;a - dlaczego tak pesymistycznie? Nie martw się na sex zawsze kogoś znajdziesz, gorzej ze znalezieniem prawdziwej miłości. Meyve- pomysł z gondolą ciekawy, warty zrealizowania