Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Troenna

FANTAZJE, o których NIGDY nikomu byście nie powiedzieli...

Polecane posty

Chciałabym, nawet bardzo :D żeby jakaś znana szycha mnie przeleciała ostro :P oczywiście facet... Często sobie o tym marzę albo seks z obcokrajowcem... mmm :) Mam mnóstwo takich niewinnych fantazji :D Szczerze to często sobie o tym marzę, np. gdy wstaję rano albo kładę się spać... Normalnie zajebiste scenariusze sobie wymyślam. Może kiedyś napiszę książkę albo film nakręcę w mojej własnej osobie? :D haha {cool}

Gość jestem dziewicą ale mimo to
ja mam bujna wyobraźnię i zastanawiałam się kiedyś nad pisaniem,bo dzień w dzień wymyślam mnóstwo historii,oczywiście erotycznych tylko część ale i tak spora:) Fajne fantazję miałam o Malaszyńskim który przyjeżdża do mnie do miasta do teatru, i dziki seks w różnych zakamarkach teatru(znam od zewnątrz teatr) i nie tylko. Jadąc tramwajem zobaczyłam wielki bilbord z jego ślicznym zdjęciem to aż się zaśmiałam na głos jak sobie przypomniałam co robiłam i o czym myślałam ostatniej nocy:D

Gość jestem dziewicą ale mimo to
*znam teatr od wewnątrz miało być:D

Gość sylwiasakjkldj
ale jaka przeszlosc? aa ze spotykalabym sie z facetem ktory kiedys byl kobieta?? nie wiem...raczej nie. ale gdybym zdazyla sie zakochac zanim bym dowiedziaal sie o "nim" prawdy to moze i bym zaakceptowala. ja pisalam kiedys opowiadania erotyczne hehe ,nawet mam gdzies

Gość i like
troena, ile ja bym dal zeby miec taka kobiete z takimi fantazjami... spelnil bym wszystkie skrupulatnie i dokladnie

Gość fantazja0000
chciałabym aby dziewczyna lizała mi c*pkę a w tym samym czasie facet by ją rżnął od tyłu. i ja też bym chciała ją zerznąć fiutem na pasku nie wiem jak brzmi fachowa nazwa tego gadżetu:D

Gość Krystek W
Marze że masturbuje się przy małych nagich kilkuletnich dziewczynkach. Podniecają mnie takie jeszcze bez piersi i z golutkimi cipulkami

Gość oniejateżmarzeo...
a ja marze o grubiutkim facecie po czterdziestce, zebyśmy pieścili sie w łóżku,a ja karmiłabym go smakołykami...

Gość Krystek W
Wkładam penisa w dupcie ośmiolatki delikatnie samą główke i ruszam delikatnie biodrami !

Gość karolllllllll
Chcilbym mojej 10 letniej martynce c**ke wylizac

Gość karolllllllll
Martynka to moja somsiadka mam jej noszone majtki kilka razy widzalem ja ja golasa

Gość gość
A ja marzę o 15 latce silnej fizycznie co mnie ponosi na barana. A potem sexik.