Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Troenna

FANTAZJE, o których NIGDY nikomu byście nie powiedzieli...

Polecane posty

Gość master XXXX
na kolana! Szukam uległej suki, najlepiej z województwa lubuskiego

Jak tam kochani? Nie dajmy umrzeć temu tematowi. :) Piszcie o tym o do czego wstyd byłoby się Wam przyznać.

Gość willow30
Ja fantazjuje o dominujacym facecie. Moze nawet dwoch albo trzech. Im wiecej tym przyjemniej ;) Ostry seks, ostre slowa. Gdybym tylko mogla wprowadzic to w zycie.

Gość to jest bez sensu
ja marzę o seksie z mundurowym, najlepiej policjantem. ostre rżnięcie z kajdankami i dwiema twardymi pałami :classic_cool:

Gość Bijonse.
Moje fantazje : uprawiac sex z gimnazjalistami. Sex z menelem. Sex z psem. Sex w autobusie. Sex z dziadkiem. Molestowanie uposledzonego. Byc zgwalcona przez 15-latka. Sex z 2ma gejami. Podgladanie przez okno uprawiajacych sex sasiadow. Uprowadzenie syna kolezanki,zwiazanie go do lozka i dziki sex. Molestowanie mnie przez ginekologa.

Gość Lolusiek
Up

Gość ola kola
mieć stałych znajomych tzn parę z którą ........ ale wyobrazam to sobie tak znamy sie i lubimy ,kochamy kiedy chcemy i z kim chcemy bez wzgledu na obecność wszystkich zainteresowanych, np mąż wraca z pracy a ja wlasnie dochodzę z jego kolegą/ kolezanką a jego jedyna reakcja to kochanie co dzis na obiad ? otwiera piwko podaje kolesiowi po tym jak jego sperma spływa po moim ciele i np pyta widziałeś ile dziś kosztuje paliwo??? przy czym jesteśmy sobie wierni w obrębie nieformalnego 4 kąta

Gość hasyłu
A ja bym chciał żeby kobieta lizała mi odbyt...chciałbym też ruchać moją dziewczynę z jakimś innym gościem, albo patrzeć jak 2 chłopaków rżnie moją dziewczynę a jej się to podoba, obciąga im liże odbyt, wkłada palec do tyłka i np robi z nimi coś czego ze mną nigdy nie chce robić...

Moją fantazją to duży ganbang. Jedna kobieta i dużo kolesi, którzy razem ze mną wyjeżdżają jej wszystkie dziurki, dochodząc w każdej. Takie totalne zeszmacenie dziewczyny, zrobienie z niej zbiornika na sperme. Co do fantazji kolegi wyżej, tez niesamowicie działa na mnie jak moja laska opowiada jakby ją to kilku brało i by im grzecznie usługiwała, ale tylko w pewnych momentach, bo często podniecenie przeradza się w agresje. Na szczęście wie kiedy przystopować.

Ale jakby miał ta kominiarke założoną tył na przód to nie mógł by trafić do celu i to ty musiałabyś go zgwałcić. A on w panice drapałb y ci plkecy swoimi ostrymi pazurami jak niedźwiedź :P Albo jakby się obślizgnął i trafił w drugą dziurkę niechcący i ostro? :P To już pewnie do oralu by ciebie potem nie zmusił :D

Gość bbhbnuhnujbjkj
matko to z zulem to bardzo dziwne :D ciekawe, skad ci sie to wzielo

Gość master XXXX
Klopf, a ty suczko gdzieś mi uciekła i łasisz się do obcych samców na tym topiku :o Wiem, obiecałem nie pisać na TAMTYM topiku, inne topiki są wolne od tej umowy. Więc tutaj mogę pisać. Pamiętaj, to ja będę Cie p.i.e.pr.z.y.ł Moniczko, i to kuźwa nie jest fantazja! To kuźwa jest twoja najbliższa przyszłość.

Gość Lupencja
Bożeszzzz ale sie uśmiałam :)

Gość Lupencja
Ja marze o porzadnym gagingu

Gość fsdsdsdfsdfdsfdsf
na dwa baty xD

Gość Lupencja
obciag y polykiem

Gość chce mi się teraz
ja bym chciała kochać się z moim wujkioem, jest taki słodki :)

Gość minimninerea
a ja w samolocie

Gość kaszanka z makiem
a mi się marzy sex sado-maso. Chciałabym być bita pejczem i gwałcona oralnie. Ale mój mąż tego nie chce

Gość kaszanka z makiem
i jeszcze pissing

Gość RamboXIV
Lubię gdy kobieta jest mądra, ale im tego nie mówię bo się by bidulki zawstydziły.