Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola163

Młoda mama w potrzebie

Polecane posty

Gość oj naciagaczko
W grudniu nie znała tego gacha co sie chcial z nia zenic a podejrzewala ciaze! Cos szybko jak na 18stke zmieniasz gachow. Klamczucha jestes i kombinatorka!

Ja tylko składałam z tytułu urodzenia się dziecka i rodzinne .. A teraz zbieram dokumenty zęby złożyć o zasiłek dla samotnej matki .. Dobra nie macie ochoty pomoc to nie ...

Gość mnie też rozwala fakt, że
Nie zły kurwiszon z Ciebie! A gdzie ojciec dziecka? Czemu nie myslałaś o zabezpieczeniu tylko poszłaś na całość w wieku 16-17lat?! I w dodatku niczego się nie nauczyłaś i nadal dajesz dupy bez zabezpieczeniao czym świadczy ten test z grudnia! Jetsem w szoku, że są takie laski jak Ty!!!!!!

Gość mama obozowiczów
Jedno wielkie kłamstwo :P i autorka bezczelna :o

Mam kuzynkę w Twoim mieście. Nie miałabyś nic przeciwko,żeby przyjechała do Ciebie osobiście?Ma wózek i dużo ubranek po swojej córci:).

Ja już się pogubiłam kto potrzebuje,a kto oszukuje.Kiedyś wysłałam kasę ....sama marnie przędąc. Okazało się ,że moja kasa poszła na wódę i fajki. Teraz nie daję ....Wpłacam na fundacje od czasu do czasu jakis grosz.

Gość ciara81
Witam, Jestem samotną kobietą w ciąży, dzidziuś ma się urodzić na początku wrzesnia. Zanim zaszłam w ciążę pracowałam na umowę zlecenie.Lecz gdy pracodawca zorientował się, że jestem w ciąży, zwolnił mnie. Jest mi bardzo ciężko, nie otrzymałam prawa do zasiłku. Jak już wspomniałam dzidziuś (chłopiec)ma się pojawić na świecie na poczatku wrzesnia, mam problem ze skompletowaniem wyprawki dla maleństwa. Zwracam się z prośbą o pomoc, każda jej forma będzie dla mnie ogromnym ratunkiem. Jeśli ktoś ma ciuszki, wuzek jakies akcesoria czy cokolwiek co mógłby ofiarować, proszę o informację na adres: ciara81@wp.pl