Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnyJestTenSwiat85

Jak i gdzie znaleźć tę jadyną???????

Polecane posty

Gość ginger21
hmm o ile wiem, to tekst Czesia z WM :P z resztą co mi tam... jeśli przekaz trafi do autora to walić formę :)

Gość zwyczajna ona
Ładnie ktoś napisał że te wartościowe osoby mijają się tylko w tłumie, i czasem się do siebie uśmiechną. Wiele w tym prawdy..

Gość medalik 100%
A jak sprawić żeby uśmiechnęły się na dłużej ? ;]

są osoby, które mimo problemów i trudności się uśmiechają... niestety inni dziwnie na takie osoby patrzą... co to się uśmiechają nawet jak leje deszcz... poza tym uśmiech nic nie kosztuje a daje dużo ciepła ;) czasem miłość spotyka się przypadkowo, trzeba wierzyć, że się swoją drugą połówkę spotka, w tym odpowiednim miejscu i czasie... ale jak to mówią szczęściu trzeba pomagać...

Gość carmenelektra125
ja jestem w identycznej sytuacji.. ciężko znależć faceta dla którego liczy się cos więcej niż tylko wygląd...i nie jestem osobą zaszytą w domu..skończyłam kilka kursów językowych na których większość to kobiety obecnie chodzę na kolejny gdzie jestem tylko ja i inna pani:) więc super P.S. Jestem z twoich okolic..jak chcesz możemy pogadać.

Gość aniołmiriam1
Jak ćwiczysz MMA to żadna CI się nie oprze :) ja kocham ten sport!!!!!

Dandys_1984 - Jeszcze nie przeczytałem całego Twojego wątku, ale podobnie jak tutaj - wniosków nie ma... No, może poza rozwijaniem pasji - przecież nic nie przyciąga bardziej niż wspólne zainteresowania:) Co do poznawania w Internecie, sam nie wiem. Może faktycznie to jest też dobry sposób. Myślisz o takich miejscach, jak np. to forum? Czy o czymś innym (chyba nie odloty.pl ;) )? Dziękuję Kolego, również życzę Ci szczęścia! Zwyczajna ona - ja lubię puby, może mniej dyskoteki - dużo gówniarstwa tam, prowokacje pijanych meneli - już nie te lata... Mieć wspólną pasję w związku - to świetna sprawa. Niewielu to się udaje, da się bez tego zbudować związek, ale jeśli znajdzie się taką osobę to może być naprawdę miło:) Powiedz mi, to gdzie spędzasz wolny czas? medalik 100% - Może również poczęstować uśmiechem:) Większość ludzi o pozytywnym nastawieniu do świata, odwzajemni uśmiech:) Jednak nie jest wyznacznikiem sympatii, a często bywa efektem dobrego wychowania. Lubię psychologię społeczną:) Tylko_tu_ - w 100% zgadzam sie z Tobą. Bardzo fajnie napisane. carmenelektra125 - Carmen Electra:) Pseudonim ma być elementem zachęcającym do rozmowy:) ? Czyli na kursach są same Kobiety:)? Jakie kursy skończyłaś? Tak, możemy porozmawiać. Mój mail który przed chwilą założyłem to: tymczasowe_1985@tlen.pl aniołmiriam1 - z ust Miriam nie brzmi to optymistycznie;) Bez obrazy. Abstrahując od forum, coś zaczęło się dziać:)

niestety to tylko słowa, słowa... w życiu za często bywa inaczej... w pewnym wieku trudniej jest poszerzać kręgi znajomych... chociaż nie jest to niemożliwe, aby zdobywać nowe znajomości... z wiekiem zmieniają się priorytety... potrzeby... podróże to świetna sprawa :) tylko np. ja nie lubię samotnych podróży, w samotności nie ma z kim wymienić zdania na temat jakiejś wystawy w muzeum, opinii dotyczących budynku czy innego miejsca...

"Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę? Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań. Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania Miłości. Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie." P. Coelho

Gość jshysu
Na pewno kiedys trafisz na ta jedyna. Moj maz mial 31 lat gdy sie poznalismy (ja 25) i juz prawie tracil nadzieje, ze pozna normalna dziewczyne, z ktora zalozy rodzine. A jednak udalo sie, dzis jestesmy 4 lata po slubie i kochamy sie nawet bardziej niz kiedys. I tez zawsze praca byla dla niego najwazniejsza i nie mial czasu poznawac dziewczyn, gdy mial dwadziescia kilka lat. Dopiero, gdy mial wszystko, zauwazyl, ze czuje sie samotny. Zupelnie jak ty. Powodzenia

do autora: jest masa kobiet które są uczciwe i szukają tego samego co Ty. stabilizacji i uczciwości. niestety ale trafić na fajnego faceta który ma zdrowe podejście do życia też nie jest łatwo

Gość medalik 100%
Na mnie można trafić. :) Mam swoje zasady tylko dziś wyzwolone kobiety ich nie szanują albo nie doceniają. :D

Gość medalik 100%
Wolałbym żeby wiedziały :D

Gość adminii
dziwnyJestTenSwiat85-osób w naszym(ja 86) wieku które ciągle szukają drugiej połówki jest bardzo mało. Na ulicy czy gdziekolwiek nie spojrzeć, widzę same pary, czasami wydaje mi się że na mnie już za późno. Mam znajomych którzy dawno założyli rodziny koleżanki mają po dwoje dzieci...a ja ciągle nic...chociaż nie mam ideału faceta...ta zazwyczaj trafiam fatalnie albo jeszcze gorzej...a z drugiej strony nic na siłę wierze że gdzieś jest ten jeden, jedyny wymarzony:)...Z tego co pobieżnie przejrzałam twoje wpisy, widzę że jesteś w ciągłym ruchu, poznajesz nowych ludzi więc masz wiele szans na poznanie kogoś wartościowego.

wcale tak mało osób samotnych z rocznika 86 nie jest... sama jestem ten rocznik i mam sporo znajomych samotnych... chociaż w moim otoczeniu jest kilka małżeństw +/- w tym wieku, ale na to reguły nie ma, znam osoby które mają blisko 30 lat i są samotne, bo tak im się życie ułożyło...

znajdz sobie moze na sympati, znam duzo ludzi co tam sie poznali i sa juz po slubie, serio, trzeba szczesciu wyjsc na przeciw

Gość zwyczajna ona
Też nie uważam aby osób samotnych w naszym wieku było mało. Tylko niestety trudno je spotkać ;) I też dobrze powiedziane że nie każdemu życie ułożyło się tak że wpadł na swoją drugą połówkę zaraz na studiach. Niektórzy mają inne cele niż zaraz zakładanie rodziny itd. Autorze co do wolnego czasu to spędzam go aktywnie. Basen, tenis, i kolarstwo górskie :) I naprawdę poprzez swoje zainteresowania można poznać wielu ciekawych ludzi, wystarczy tylko ruszyć się z domu :) Ten temat jest dla mnie inspiracją, także cieszę się że na niego trafiłam. A czy u Ciebie coś się zmieniło od założenia tematu ;)

Chyba dyskusja zeszłą na trochę inny temat. Dziękuję Wam, ale nie potrzebuję pocieszenia:) W 100% akceptuję siebie, znam poczucie swojej wartości (oczywiście w granicach rozsądku, wiem co to jest pycha i jak najdalej od niej), nie jestem desperatem który na siłę czegoś szuka, nie przeżywam załamania nerwowego. Również nie mam wygórowanych oczekiwań, jak jakiś ****. Wątek założyłem, żeby poznać nowe możliwości, o których mogłem nie wiedzieć. Znam rzeczywistość, rozumiem relacje jakie występują w społeczeństwie, znam ryzyko, nie raz się przejechałem, potrafię odróżnić dobro od zła. Wierzę w ludzi i wiem, że są też osoby które mają podobne podejście do mnie. Nie potrzebuję szukać dowodów na moją tezę. Nie szukam pomysłów na zmiany w moim życiu, bo tryb życia jaki prowadzę przynosi mi satysfakcję. Każdy ma jakieś cel w życiu. Niektórzy założyli je dawno, inni są w trakcie, jeszcze inni nie potrzebują tego. W moim przypadku nadszedł czas na kolejny etap, powolne poszukiwanie matki moich dzieci. Nie mam zamiaru z miejsca się hajtać, nie jestem kretynem. Nie wiem ile jeszcze kobiet spotkam, 1, 5, 20. Ale dopnę swego. W życiu już się wyszalałem, etap bycia singla powoli nudzi się. Owszem, poznaje nowych ludzi, ale te osoby dotychczas nie były dobrym materiałem na żonę (oczywiście charakter)... Sami rewelacyjnie znacie rzeczywistość, wiecie ile pustaków jest na świecie. Już się powtarzam, ale właśnie dlatego ten wątek... Dzięki Wam poznałem głębiej tę problematykę, sporo dowiedziałem się. Za co każdemu z osobna już teraz mogę podziękować:) ps. Pewnie uważacie mnie za wariata;) Pozdrawiam Wszystkich.

zwyczajna ona - Bardzo cieszy mnie fakt, że trafiła się tutaj taka osoba jak Ty. Czy coś się zmieniło? Pytanie można rozłożyć na dwie sfery. Jeśli chodzi o psychikę i podejście do tej sprawy, to tak. Nie ma co ukrywać, większość osób właśnie dlatego jest na tym forum. Wysłuchanie kogoś o podobnym bądź innym podejściu jest ważne. Może nie każda wypowiedź ma odpowiednia wagę, ale da się wyciągnąć z tego esencję. Dyskusję oceniam pozytywnie. Jeśli chodzi o poznanie nowej osoby, nikogo nowego nie poznałem. Za to jest jedna bardzo wartościowa osoba w moim otoczeniu:) Czas pokarze.

Gość zwyczajna ona
No to trzymam kicuki za Ciebie :) Nie jestem fanką internetu ani różnych chatów jednak trzeba przyznać że taka rozmowa na forum może wielerzeczy uświadomić. Sama widzę po sobie jak wiele rzeczy można się dowiedzieć i wyciągnąć z takiej rozmowy. Inne osoby mogą podsunąć jakieś pomysły na które w życiu by się nie wpadło. Wiele dobrego zrobiłeś tym tematem autorze :)

Dziękuję Wam:) Również każdemu życzę szczęścia, przecież to jest najważniejsze:) Zwyczajna Ona napisała: "Wiele dobrego zrobiłeś tym tematem autorze " Wiele dobrego? Miło słyszeć, ale nie widzę nic dobrego w tym co zrobiłem... Przecież nikomu nie pomogłem, nikogo nie uszczęśliwiłem, tylko sam szukałem porady... Cieszę się, że uważasz inaczej:) Nienawidzę Poniedziałków napisała: "ale od czego jest nadzieja" Nadzieja to czasami coś, co trzyma nie jedną osobę przy życiu, co jest jedyną rzeczą jaką posiada. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy z "wagi" nadziei...

Gość zwyczajna ona
Po prostu powstał fajny temat. Myślę że wiele osób jest w podobnej sytuacji i fajnie jest się przekonać że jednak nie jest się samemu :) Czasem też jest dobrze jak ktoś spojrzy na problem z innej perspektywy. P.S Też nie lubię poniedziałków ;)

każdy doświadcza takiego etapu jakim jest brak tej 2połówki... znajomi, rodzina, fajnie, że są, ale potrzeba bliskości tej drugiej osoby... ale nie ma co się poddawać po kolejnych niepowodzeniach... w życiu spotyka się różne osoby i z każdej znajomości należy wyciągnąć wnioski na przyszłość... nie ma też co się poddawać, widocznie trzeba jeszcze troszkę poczekać na tą swoją 2połówkę... cóż wiele osób patrzy na wszystko przez pryzmat pieniądza i rzeczy materialnych, ale można jeszcze na tym świecie spotkać wartościowe osoby.

Gość zwyczajna ona
A co do nadzieji, to wydaję mi się że bardziej też chodzi o sposób myślenia. Może za bardzo będe filozofowała ale w nadzieji pokładamy wiare a ta wiąże się z tym czego pragniemy i chcemy. Nastawiamy się na coś pozytywnie i wtedy automatycznie to przyciągamy. Nie wiem jak wy ale pomimo wieku ( 26 lat ;) nie czuję się aż tak źle będać bez drugiej połówki. Chodzi bardziej o to że nie ma z kim realizować swoich pasji, czy po prostu spędzić wspólnie czas. Ale grunt że jest optymizm :)

Gość zwyczajna ona
Tylko tu - myślę w ten sam sposób

dziwnyJestTenSwiat85, witaj, wreszcie ktoś kto mieszka blisko:D Ja jestem ze Skierniewic;)