Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...oszukana...

czy wybaczyć zdradę??

Polecane posty

Gość ...oszukana...
CZEGO SIĘ DOWIEDZIAŁAM JUŻ MÓWIE. MOZE ZACZNE OD TEGO, ZE ON ODPOWIADAL NA KAZDE MOJE PYTANIE. MIALAM WRAZENIE ZE BOI SIE, ZE WSTANE I WYJDE. SPOTKANIE BYLO W RESTAURACJI. BARDZO BARDZO NALEGAL WIEC SIE ZGODZIŁAM. CIAGLE MOWIL ZE MUSIMY SOBIE POROZMAWIAC. WIEC TAK KIEDY GO UPILAM (ALE BYL W STANIE WYJSC Z TAMTĄD NA SWOICH NOGACH) ZACZELAM PYTAC GO JAK TO SIE STALO CZYJA INICJATYWA I CZY UTRZYMUJE Z NIA KONTAKT. I DOWIEDZIALAM SIE ZE: - INICJATYWA BYLA TEJ DZIEWCZYNY BO CHŁOPAK JĄ ZOSTAWIL DLA INNEJ WIEC NIE MIALA Z KIM POGADAC I SPOTKALA SIE Z MIOM CHŁOPAKIEM (JA O TYM WIEDZIALAM ZE ON SIE CZASAMI Z NIA SPOTYKA(1 NA POŁ ROKU) BO TO BYLA JEGO DOBRA KOLEZANKA ZE SZKOLY I UFALAM SWOJEMU FACETOWI A POZA TYM ROZMAWIALAM Z NIA NIE RAZ) - PO TYM JAK MNIE Z NIA ZDRADZIL TA DZIEWCZYNA WYPISYWALA DO NIEGO SMS-Y NA GG ZE CIAGLE O NIM MYSLI ZE GO KOCHA (WIDZIALAM TO NA WŁASNE OCZY, ZNACZY TE SMS-Y I WIADOMOSCI NA GG) - CHCIALA SIE Z NIM SPOTKAC NA WALENTYNKI ALE ON POWIEDZIAL ZE MA DZIEWCZYNE KTORA KOCHA - I TO CHYBA TYLE A I JESZCZE COS!!!! TYDZIEN TEMU SPOTKAŁAM SIE Z TA DZIEWCZYNA DOSŁOWNIE PRZYPADKOWO!!!! MIALA TAKI TUPET ZE PODESZLA DO MNIE KIEDY STAŁAM Z KOLEZANKAMI I POPROSILA MNIE NA ROZMOWE W 4 OCZY. POWIEDZIALA ZE ZALUJE TEGON CO SIE STALO ZE TO WSZYSTKO JEJ WINA I BARDZO CHCIALA BY ZEBYSMY DO SIEBIE WRUCILI. JA TYLKO POWIEDZIALAM ZE Z KURWAMI NIE ROZMAWIAM I MOZE SOBIE GO WZIAC JAK TAK BARDZO ZA NIM TESKNI..... I TO TAK W SKRÓCIE;) WIEM ZE TE ARGUMENTY NIE SA JAKIES KONKRETNE ALE KIEDY TO WSZYSTKO USŁYSZALAM TO ... SAMA NIE WIEM STRASZNIE MIESZANE UCZUCIA MIAŁAM

Gość SXDCFYUBHNJMKXDCFGVHJBNM
wydaje mi sie ze jeszcze szczerze nie porozmawialiscie....

Gość niemasz honoru niestety
ja nawet bym nie rozwazala czy byc z kims takim,jakas dziwka pyta sie czy zrobic mu loda a on sie zgadza. powodzenia,dobrze ze jestes taka tolerancyjna,to bardzo przydatna cecha w naszych kurewskich czasach.lec do swojego pysiaczka co nie wiedzial,ze ma dziewczyne,gdy byle suka mu obciagala.super.

Gość zxsrdcvtfygbnhjmk,
ja bylam w podobnej sytuacji co ty oszukana i pwoem ci ze wybaczylam i nie zaluje mimo ze czasami mysle o tym i mam ochote zostawic go ale wiem ze bardzo sie kochamy i planujemy slub. wy byliscie 5 lat i ja mysle ze nie watro przekryslac wszystkiego od razu

Gość truskawkowapolewa
Niestety bardzo ciężko jest wybaczyć zdradę. Jeśli raz straci się zaufanie do ukochanej osoby to później ciężko jest je odbudować. Czasami trwa to całymi latami. Niedawno trafiłam na ciekawe wydawnictwo alehistorie.pl jest tam książka Jego zdrada, która bardzo mnie zainteresowała. Można tam bowiem poczytać o konsekwencjach zdrady dla związku.