Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z_pieprzykiem_nad_ustami

czy pieprzyk nad ustami jest ohydny?

Polecane posty

Czy uważacie, że pieprzyk nad ustami jest obrzydliwy? Nigdy o tym nie myślałam, ale jakiś czas temu przeczytałam u Kominka, że dla niego całowanie się z dziewczyną, która ma pieprzyk nad wargą, byłoby rzygliwe. Co o tym sądzicie?

Gość wewfw
Kwestia gustu. Kiedyś byla moda nawet na naklejanie sobie sztucznych pieprzyków. Uważano je za oznakę urody.

Ja jestem zwolenniczką pieprzyków. Sprawiają, ze ludzie są niepowtarzalni. Osobiście uwielbiam całować pieprzyk na policzku swojego chłopaka :)

Gość jarkoss
nie jest..Ohydny jedt rudy kolor wlosow i piegi

Mam pieprzyk nad ustami, jakoś nigdy nie uważałam,że jest ohydny. Każdy mi zawsze powtarzał, że taki sam ma Cindy Crawford:-)

Gość sbs
przestan czytac tego kretyna kominka :o

Gość maliboo.
zalezy u kogo Cindy Crawford (i jej synowi) raczej dodaje uroku..

Gość maliboo.
aaa i rudy kolor nie jest ohydny widzialam mnostwo pieknych rudych a piegi sa urocze

Gość jhdglu
a ja jeszcze nie poznałam rudej piegowatej laski która byłaby nie-wredna, nie-zlośliwa i nie-zawistna. Widocznie ten typ tak ma.

Ja mam jeden koło zewnętrznego kącika oka, jest czarny nieduży i bardzo mi się podoba

ja też mam, zawsze myślałam, że jest ok (cała estetyka baroku, Marylin Monroe, przywołana Cindy...) i naprawdę, nigdy nie przyszło mi na myśl, że on może kogoś obrzydzać. Człowiek się uczy całe życie.

Ten tekst mnie natchnął: "Poza sześcioma przypadkami najgorszych moich pocałunków, które zresztą pochodzą z lat przedszkola i wczesnej podstawówki, nie mam traumatycznych wspomnień z całowaniem kobiet. Z podziwem patrzę na całujące się pary, gdzie jedna ze stron ma ubytki lub po prostu zaniedbane zęby. Albo pieprzyk nad wargą. Oni muszą się bardzo kochać, jeśli im to nie przeszkadza. Ja bym nie potrafił. Trafiałem na takie, które bardzo jasno stawiały sprawę - mężczyzna musi umieć całować. Pewność siebie traciły dopiero w łóżku. Bo dla kobiet ważny jest pocałunek, dla mężczyzn jeszcze ważniejszy jest połyk". źródło: http://www.kominek.in/kominek.in.swietnie.calujesz,artykuly,432.htm