Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dobrze

rozmowy po 21:)

Polecane posty

Gość o rety tey
"do miesiaca nie wyszly z inicjatywa , a po miesiacu odmowily mi seksu " no i nie wiem co moze być fajnego w zadawaniu się z kobietą, której ani troche nie pociągasz :P

Gość o rety tey
ale z drugiej co zlego w ujawnianiu zainteresowania facetem :P

Gość dziewczyny z kafe to my
Wiesz , sa kobiety ktore swego pozadanie nie ujawniaja , a moze byc spore. takie kobiety nazywamy zimnymi sukami:D

Nie no nic ,bo to ze sie mna interesuje to ja wiem , skoro sie ze mna spotyka to musi je wykazywac :P

Gość o rety tey
a to akurat typowo męska logika :D także nie byłabym tego taka pewna..

Albo kobietami ktore znaja swa wartosc i tak latwo nie oddaja sie , ale kiedy juz je zdobedziemy to sa wulklanami milosci i wtedy pokazuja na co je stac :D:P

Gość o rety tey
jasne, tak jakby te ktore lubią seks i to okazują były słabe w łózku i w ogole nie byly pewne swej wartosci i w seksie jedynie leczyły kompleksy :o

No ja sie jeszcze nie spotkalem , aby dziewczyna sie ze mna spotykala z braku zainteresowania moja osoba , umiem wyczuc czy dziewczyna jest wartosciowa , czy leci na samochod , kase lub cokolwiek innego.Takie sa najgorsze jak wiadomo.

Gość o rety tey
ja tak nie uważam. dla mnie akurat ważne jest to czy facet w odpowiednim wieku jest zaradny, a nie np nadal na utrzymaniu rodziców :o i tak dalej..

Pewnie , cechy charakteru sa tak samo bardzo wazne , ja tylko wyrazilem swoje zdanie , kazdy moze miec inne przeciez ;)

Gość o rety tey
nie no jasne, ja twojego nie negeuje przeciez. po prostu rozmawiamy ;)

Gość o rety tey
ale i tak uważam, ze jak kobieta jest np samotna i ma ochotę na seks, to ma takie samo prawo do seksualnosci jak mezczyzna i jak spotka odpowiadającego jej mężczyzne to pójscie z nim do łóżka np na drugim spotkaniu nie czyni jej kobiety "gorszej katoegorii" bądz jakiejs niewartościowej :P

Ale przepraszam bardzo , ja na wczesniejszej stronie na samej gorze napisalem , ze takiego zachowania nie krytykuje :)Kazdy ma prawo do wlasnych decyzji i ja bron Boze nie uwazam takich dziewczyn za zle czy cos w tym stylu , zeby ktos tak czasem nie pomyslal :) Tylko wyrazilem swoje skromne zdanie ;)

Gość o rety tey
ale ty np nie lubisz po prostu "łatwych" dziewczyn czy chodzi o sam fakt przedłużania tego momentu pojscia do lozka. bo nie chce nic mowic, ale kobiety mogą byc rozne. jedna uzna cie za interesujacego i tez "wyczuje" ze nie lubisz "łatwych" i będzie dla ciebie niedostępna.. ty się ucieszysz, a ona de facto ma za sobą kilka przygód takich jednonocnych gdzie do łozka szła od razu.. :D

A odnosnie pytania , nie lubie bardzo latwych lasek , lub takich ktore sa gotowe sie "bzykac" mowiac delikatnie za drina. :o

Gość o rety tey
pewnie, albo jesli nawet nie.. to tak po prostu moze uznac, ze jestes wart poczekania. ja tak np mam.. jak jestem samotna i chce mi sie po prostu seksu i nie chce mi sie bawic w zadne związki itp to jestem zdolna spotykać się z kimś tylko na bara bara bez ceregieli. a jak mi sie jakis facet spodoba i uznam, ze jest wart czegos wiecej to wtedy nie ide z nim od razu do łożka. nie po to zeby zrobić na nim "Wrażenie" tylko dlatego, ze takie przedluzanie tego momentu jest bardzo ekscytujące.. to narastające z kazdym dniem pożądanie ;) pytam sie tylko z ciekawosci jak to jest u ciebie.. czy jest to nielubienie szybko chodzić do łóżka czy jesto nielubienie łątwych dziewczyn

Gość o rety tey
mowisz o seksie tak jakby to był składany w ofierze prezent mężczyznie przez kobietę.. :o nie lubie takiego podejsca. kobieta ma takie samo prawo do seksualnosci jak facet przecież. ma ochote na seks taka sama jak facet i idzie sie pieprzyć bo ma ochotę, a nie dlatego bo dostała drinka to w zamian za to idzie oddac sie w ofierze.. bleh

Na te pytanie odpowieddzialem wyzej ;) A powiedz mi tak , spotykasz sie z gosciem , pociaga Cie fizycznie i bach z nim do lozka.Idziesz z nim tylko ze wzgledu na pociag fizyczny , co robisz jak po tym razie wpadasz z nim ? Bo wiadomo ze sa zabezpieczenia , ale one nigdy nie sa 100 procentowe , no chyba ze nie mozesz miec dzieci .Po czym koles sie dowiaduje o tym i daje w dluga ....?

Dla Ciebie to jest "pieprzenie sie" , a dla mnie cos wiecej.....A poza tym ona tak samo czeka jak i ja :P

Gość o rety tey
oj nie lubie takich dywagacji.. nie daje 100% biore tabletki plus uzywam gumek. dla mnie to 100% :P no ale jak juz mowilam.. tak jak ja. czasami czekam z seksem, a czasami nie. seks owszem moze byc czyms wiecej, ale czasami jest po prostu seksem. co jak jestes sam to sie nie masturbujesz? masturbujesz się pewnie i co odczuwasz przy masturbacji jakieś wyższe lawirujące dogłębne uczucia, czy po prostu ochote na seks..

Masturbacja , a "pieprzenie sie" jak to nazwalas z pierwszym lepszym to roznica....

Gość o rety tey
nie napisalam z pierwszym lepszym :P a pisząc o masturbacji chcialam ci uzmyslowic, ze nie zawsze się to wiązać z miloscią... ty dopuszczasz tylko masturbacje.. a inni dopuszczają bardziej zaawansowaną masturbacje - czyli seks :D no i jak juz pisalam kilka razy.. mozesz trafic na kobietę ktora raz czeka, a raz nie :P

Nie z pierwszym lepszym ? No tak , tylko z takim ktory jest przystojny tzn. Tobie sie podoba takich jest pewnie troche ....A to jak on prykladowo obracal pol miasta przed Toba , a Ty o tym nie wiesz nie razi Cie ..Albo co moze miec w sobie za chorobsko ?

Gość o rety tey
ty tez przecież możesz na taką trafić, co albo nieforunnie sie przespala moze i tylko raz z kims i ma choróbsko, albo na taka co tez ja mialo kilku facetow... w koncu jak chodzi po miesiacu do lozka to teoretycznie moze ich miec conajmniej kilku w jednym roku, nie? :P albo na taka co sie puszcza, a przy tobie zgrywa niewiniątko. ja akurat taka nie jestem, bo sama nie robie z seksu bóg wie czego jak i takich samych szukam sobie partnerów, ale znam osobiscie mase takich dziewczyn co jak sie zakochają to zgrywają niemal dziewice, bo to chyba jasne jak slonce, ze jak na coś więcej to facet patrzy na to jak szybko ulegnie.

Ale po jednym dniu znajomosci to gosc jest jedna wielka niewiadoma , a jak chodzisz z kims kilka tygodni to widzisz ta osobe , jej zachowanie idzie poznac , jak sie jest troche inteligentnym to mozna to zauwazyc , a to ze ona moze miec jakies chorobsko ok , ale nie ide na zywiol z byle pierwsza lepsza..... Milo mi sie z Toba rozmawia , ale ja spadam juz spac , bo juz prawie 7 , tak mnie zagadalas :P;) Aha i jeszcze jedno naprawde nie mysle o Tobie , ani o jakiejkolwiek innej dziewczynie zle jak idzie wczesniej do lozka to sa Wasze prywatne sprawy i mi nic do tego ;) Dzieki za rozmowe milo bylo poznac i moze do kiedys do uslyszenia ;) ,a raczej zobaczenia :P ps 7 rano i vodki sie nie doczekalem :P...dobrano....tzn. dzien dobry :D:P

Gość o rety tey
heh spoko. do sklikania moze kiedyś tam ;) 🖐️ milego dnia

Gość o rety tey
i nie jest do konca tak, ze od razu sie chodzi puszczac ze wszystkimi co sie spodobaja itp. owszem wielu facetow mi sie podoba, ale nie z kazdym chodzę do lozka. w sumie to nigdy mi sie nie zdazylo, zeby pojsc do lozka z facetem ktorego drugi raz w zyciu widze na oczy. nie wszystko jest czarne albo biale. owszem dla mnie jest cos takiego jak seks dla samego seksu bez zadnego uczucia...ale tak sie sklada, ze znalam juz tych mezczyzn. wiedziałam o nich włąsnie te to i owo. z jednym pracowałam dobre pół roku, a drugi był moim przyjacielem od 3 lat. znalam ich podejrzewam lepiej niż ty te swoje, z ktorymi idziesz do lozka po miesiacy, a mimo to nie łączyło nas więcej niż tylko seks.