Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

falea

Znęcanie się nad dzieckiem - obejrzyjcie...

Polecane posty

Gość oj tam ojtaaammm
jak dla mnie ta sprawa śmierdzi...Ojciec powiedział że prze 5 miesięcy nie mógł tam pójść zabrać dziecka bo od tego sa odpowiednie instytucje żeby tam z nim pójść....oj niepodoba mi się ta sprawa co raz bardziej...

no własnie też tak pomyślałam kurcze będę dziś oglądać tomaka lisa może u niego coś więcej powiedzą

Gość oj tam ojtaaammm
to nie zmienia faktu że kobieta nie jest normalna...ale ojciec widac że tez równo pod sufitem nie ma skoro posługuje sie dzieckiem żeby cos tam wskórać pewnie chodzi o kasę!!

za pewne chodzi o kasę i to chyba nie małą bo dom niczego sobie miała ale mały widać było był szczęśliwy

Jestem, widziałam i też mi się to nie podoba, ojciec wygląda jak menel, matka znerwicowana z chorą tarczycą, co pewnie jeszcze pogłębia jej nerwy. Szkoda mi jej i chłopca. Chyba zbyt szybko została osądzona.

Gość oj tam ojtaaammm
ale powiem Wam że jak to się okaże nie prawdą to ojciec powinien mieć naprawdę przeje ba n e!!!

Gość oglądaliscie?
i co wy na to

Gość Znęcanie się nad dzieckiem
zal mi tego dziecka zal mi naprawde

Gość oglądaliscie?
no żal bardzo

Gość Danielkkkkk
Witam na mnie mama wyzywa mnie od Chujow zjebow debili skurwysynow i żałuje ze mnie urodzila jak czegoś nie zrobię od razu wrzeszczy kiedyś jak byłem mniejszy i zgubilem dlugopis to na mnie mówiła ty chujua dzisiaj prawie codziennie mnie wyzywa co mam zrobić pomóżcie płacze.

Gość a ile masz lat ?
i skąd jesteś ? myślę ,że nie robisz sobie żartów!?

Gość gość
Oprócz fizycznych obrażeń ciała, są też te niewidoczne na pierwszy rzut oka rany psychiczne, z którymi często człowiek nie potrafi sobie poradzić do końca życia. Wskutek zespołu bitego dziecka pojawiają się: drżenia, bóle głowy i brzucha, zaburzenia gastryczne, choroby psychosomatyczne, arytmia serca, nietrzymanie moczu. Do trudności psychologicznych zalicza się m.in.: problemy w nauce, trudności w koncentracji uwagi, zaburzenia pamięci, obniżoną samoocenę, lęki, fobie, nerwice, zaburzenia snu, koszmary senne, poczucie winy i wstydu, perfekcjonizm, alienację, unikanie kontaktów społecznych, izolację, depresję, myśli samobójcze, psychologiczne uzależnienie od rodziców, zaburzenia tożsamości, ucieczki z domu, agresję, autoagresję, nietrzymanie afektu, wybuchy złości, zachowania przestępcze, uzależnienie od narkotyków lub alkoholu, stosowanie przemocy w życiu dorosłym, zachowania regresyjne – cofnięcie do wcześniejszych faz rozwoju, np. ssanie kciuka, moczenie się. Oczywiście, powyższa lista nie ma charakteru zamkniętego. Każde dziecko inaczej reaguje na traumę krzywdzenia