Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

falea

Znęcanie się nad dzieckiem - obejrzyjcie...

Polecane posty

Gość kakkaalicjakak
huygtilugukgli takich slow jakos nigdy moja mama nie uzyla. Wierz mi ze moja kolezance ktora miala jakies 17 lat matka mowila zaluje ze ja urodzila i jej kurwa i teraz kolezanka ma na koncie kilka prob samobojczych wlasnie przez swoja "mamusie". A tu matka mowi takie slowa do 5 latka i nic jej nie usprawiedliwa. Co innego dac raz klapsa i odrazu sie opamietac a co innego robic to co ta baba!

Gość ndfhjdud
huygtilugukgli czemu tak brnisz tej kobiety?Przeciez slychac jak jad do niego saczy.Wiesz co ja nigdy nie wywnetrzalam do wroga takiej zlosci,a co dopiero do wlasnego dziecka.Kobiecie pomoc jest potrzebna,bo moze ona sobie po prostu nie radzi.Ale jesli ona tak sie do dziecka zachowuje to opieke powinni ojcu przekazac.Sorki ale normalni ludzie widza tutaj naduzycie wladzy rodzicielskiej.Czy Ciebie szef w pracy wyzywa od kurw itd jesli nie potrafisz sobie z czyms poradzic albo wylejesz kawe na klawiature.Pewne zwroty do ludzi sa niedopuszczalne.Dziecko tez jest czlowiekiem.Nawet za zwierze dzis mozesz pojsc siedziec.Troche wyobrazni i mniej znieczulicy ci zycze w dniu kobiet:)

Gość coreczka tatuniaaa
was chyba juz calkiem pogrzalo ??? To nie jest znęcanie sie ??? No sorry, ale wyzywanie dziecka od skurwysyna i Bog wie czego jeszcze, to nie znęcanie sie ? Nie wierze, ze taka sytuacja zdarzyła się raz jedyny, bo jak ktoś ma takie zapędy i jest agresywny to juz tak ma. Zresztą slychac, ze dziecko sie boi i prosi matke, byle mu tylko krew nie poleciala, wiec widac to nie pierwszy raz. Wspolczuje wam, jezeli to wg was nie jest znęcanie sie, bo wg mnie jest. gdybym kiedykolwiek takimi slowami zwrocila sie do dziecka, nie wspominajac o biciu, nie spojrzalabym w lustro chyba.

Gość kakkaalicjakak
ndfhjdud zgadzam sie z Toba calkowicie. Mnie raz serce az zabolalo jak bylam u znajomych i ich coreczka dostala w dupe bo przez przypadek troche soczku wylala. I tak pomyslalam ze ile razy mi sie zdarzy cos upuscic. Kiedys potuklam ulubiony kufel mojego faceta i jakos mnie za to nie zwyzywal i nie zbil

Gość ndfhjdud
nie mowie juz o karach cielesnych.Slychac,ze ona nie wymierza mu zwyklych klapsow.Kobiete rozsadza gniew.Ona sie miota po mieszkaniu.Sama sie nakreca.Zastrasza to dziecko,bo dziecko nie chce zjesc.I co z tego.Nie chce niech nie je!Nie slyszalam jeszcze o dziecku,ktore zaglodzilo sie na smierc ale o katowanych slychac ciagle...

Gość ndfhjdud
tylko nie wiem jak mozna pomoc temu dziecku.Bo z checia bym pomogla.Tylko co wlasciwie trzeba zrobic?Ok obejrzalam filmik.jestem wstrzasnieta.Tylko,ze nie wiele moge zrobic?W uwadze moze warto te sprawe naglosnic?Bo niestety jestesmy tylko szarawym spoleczenstwem i od nas nie wiele zalezy.Chyba,ze roztrzesiemy to do granic mozliwosci.

Gość huygtilugukgli
ndfhjdud nie bronie, poprostu obiektywnie stram sie spojrzec na to wszystko.a za zyczenia dzieuje i przekaze zonie.

Gość kakkaalicjakak
Nie wyobrazam sobie miec takiej matki. Nigdy tego w dziecinstwie nie uslyszalam i kocham rodzicow nad zycie ze tacy sa. Ojcu kiedys auto rozbilam a on nie byl nawet zly sie tylko pytal czy nic mi nie jest. Boze dlaczego sa tacy ludzie i dlaczego tyle dzieci umiera przez nich, plakac mi sie chce ;/

Gość Żanyt Kalyta
ja tez sobie nie wyobrazam miec takiej matki, dla mnie to patologia totalna i wielka krzywda dla dziecka, to potwor a nie matka !

Gość ndfhjdud
"pralko.. no niestety tak to juz jest... po takim czyms przynajmniej wiesz ze teraz masz byc grzeczna.. kurcze tylko jak skoro jutro np wysmaruje sciany czekolada..." wiesz co?Chcialabym np.zeby cie potracil samochod,a facet z niego wysiadl natychmiast z piana na pysku i skopal ci dupe jeszcze,bo wlazles mu pod kola:) bic dziecko to jak kopac lezacego,jak strzelac komus w tyl glowy.To tchorzostwo,brak komunikacji interpersonalnej,brak wyobrazni,spaczona psychika,porazka wychowawcza.

Gość ndfhjdud
najgorsze jest to,ze wieksza czesc polakow nadal nie wie i nie rozumie,ze bicie jest zle same w sobie:/ To jest druzgocace.Powinno sie ich edukowac.To jest wstyd dla mojego narodu.To tak jakby byli analfabetami.

Gość ndfhjdud
"nie bronie, poprostu obiektywnie stram sie spojrzec na to wszystko" po prostu:P ja patrzac obiektywnie stwierdzam tutaj zastraszanie,bicie,ublizanie,uzywanie wulgaryzmow. Dlaczego dorosly czlowiek ma prawo do normalnego traktowania,a dziecko nie?Dziecko nie jest lalka jesli ktos sie na nie decyduje to niech sie zastanowi czy napewno sie do roli rodzica nadaje. dziwne jest to,ze dorosly mezczyzna tutaj nie widzi,zadnego problemu.Pozostaje mi tylko ci gleboko wspolczuc.

Gość huygtilugukgli
ndfhjdud daruj sobie te zenujace wyrazy współczucia obejdzie sie.... tak jak i te smieszne wytykanie bledu: po prostu zal dziewczyno,zal

Gość ndfhjdud
zal to mi twojej zony:)

Gość onalena
obejrzałam, szlak jasny mnie trafił, ciśnienie skoczyło, łzy popłynęły z oczu i co dalej......jak moge pomóc....

Gość tralalinka
wiecie co..... poryczałam się jak dziecko jak usłyszałam to katowanie Szymonka, qrwa za przeproszeniem co za kraj, jak ktoś nad kotem się znęcał to głośno na całą Polske było i wiedzieli co mają zrobić z oprawcą, a tu jak chodzi o dziecko, to nie nie ma bata na tą chorą psychicznie matke?!!! no ludzie!!!!! też mam synka i nigdy w życiu go nie uderzyłam, nie darłam japy nawet do niego, a tu ewidentnie matka wyżywa się na synku i go katuje, bo to nie są klapy! moge się założyć że bije go non stop, gdzie popadnie i za byle co, aż jestem wściekła na to wszystko i na to też, że tak naprawdę my nie możemy zrobić nic, poza nagłośnieniem tej sprawy, tylko czy to coś da??? W celowniku był ten temat prawie miesiąc temu i jest jakiś skutek?

Gość hfbhejkf
do huygtilugukgli czemu piszesz,ze ja ci najbardziej"pasowalam" do potencjalnej matki bijacej dziecko?I co do calej sprawy ma tutaj wiek? na zdjeciu widzisz ile mam lat?Jakim prawem wogole poslugujesz sie tu moim profilem na tym topicu?Wyciagasz profil obcej osoby i poslugujesz sie nim do swoich chorych rozgrywek na kafe?To jest chore.

Gość tralalinka
* to nie są klapsy mialo być, zamiast klapy

Gość jshkjgdkagdjagdjsakdsdd
bezczelna gowniara jestem sattecznym mezczynzna i mamy troje dzieci wiec pomysl ze sterylizacja beznadziejny :) nie udalo ci sie, o jak mi przykro..

Gość hfbhejkf
tymbardziej,ze nigdzie tutaj na kafeterii nigdy nie podawalam linkow do swojego profilu i nie zycze sobie,zeby go ogladali obcy ludzie.Kultury nie masz za grosz.Ale pamietaj,ze ciebie tez mozna szybciutko znalezc w sieci:)i bede wiedziala kim jestes:)

Gość pfffffffffffffffffffffffffffff
koles jestes zwyklym podszywaczem kafe.jesli jestes ojcem trojki dzieci to ja im wspolczuje odmuzdzonego tatusia:( wsadzic i zalac to kazdy idiota potrafi.

Gość jshkjgdkagdjagdjsakdsdd
podpisalismy z zona petycje

Gość search
hfbhejkf-ten link jest tak podany,ze po kliknieciu wyskoczy ci twoj profil:D Myslalam,ze sie zorientujesz w koncu,ale widze,ze nie. Jak ja klikne,to mi sie pokaze moj profil.Po prostu sobie z ciebie koles zazartowal.

Gość hfbhejkf
No nie zorientowalam sie.Tymbardziej,ze tak sie sklada,ze jestem matka trzylatka i zdjecie mam z nim glowne.Ale to nie zmienia faktu,zeby sobie na tym topiku zarty stroic.Jak chce sobie jaja robic to niech zajrzy tam gdzie o kupach i dupach sie pisze.

Gość search
No to teraz juz wiesz,mam nadzieje,ze cie uspokoilam,nikt nie widzial twojego profilu.

a gdzie macie tą petycję też chce podpisać przed chwilką w uwadze mówili że się zajmą ta sprawą bo ludzie do nich piszą

:-( normalnie brak slow. Chcialabym tylko zlapac Szymka i tulic go tulic go bez konca mowiac mu ze jest cudownym malym chlopcem i ze juz nigdy nie bedzie musial sluchac tych krzykow...Mam nadzieje ze niedlugo ktos bedzie mogl to dla niego zrobic. Nie bede bluzgac tu na matke, zastanawiam sie tylko co u diabla siedzi jej w glowie...