Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona izka markizka

FB, NK, FOTKA...itd jest ktoś kto niema portalu

Polecane posty

Nie mam nigdzie konta a mam 21 lat czy to wstyd że niema mnie w necie? powiedzcie szczerze, bo gdy ktoś słyszy ze niema mnie na zadnym portalu to mi nie wierzy..czy to prawda ze jesli nie masz Facebooka to nie istniejesz? jest ktoś jeszcze kto niema FB

boze nikt nie pomoże

Gość a daaj spokoj
to zaden wstyd 🖐️

Gość zalamana..200011
ja tez nie mam nigdzie konta.

Gość Kamila... *
ja miałam n-k, ale skasowałam. Nie lubię takich portali.

Gość madziamadziamadzia
Nie mam żadnego konta na portalach społecznościowych i jest mi z tym dobrze... I feel free :D

a ja mam na n-k, i FB i bardzo sobię chwalę, np mogę napisać co sądzę o moim ulubionym programie na superstacji Gilotyna i porozmawiać z Panią Elizą, o ile jest akurat na czacie, albo z Hołdysem....

Gość mechanik zwd
sama nie jestes Ja nie mam konta na NK FB i innych ale w internecie jestem bo sa wspolne fotki itp Znam tes kilkanascie osob które tez nie posiadaja kont na w/w portalach przedział wieku to 18-33 L i jakos wszyscy zyja. A to ze jak nie ma cie na FB to nie istniejesz to jest smieszne .

Gość ja tez nie mam
i nie mam poczucia wstydu, chora jestes chyba żeby tak mysleć

Gość rgeytee
Twoja ortografia to jest wstyd...

Ja też nie mam, po prostu tego nie potrzebuje, sa tel. gg, maile, mam kontakt z tymi z ktorymi chce go miec, nk, czy inne portale spol. nie sa mi do niczego potrzebne🖐️

np nasza klasa, bardzo dobra sprawa, dowiedziałem się co się działo z kolegami i koleżankami z klasy. Okazało się, że rozlecieli się po całym świecie, i moja miłość pierwsza , zbrzydła i fajnie się stało, że dała mi kosza. Są tez dobre strony.

Gość nooo coooośśś tyyyyyyyy ?????
nie masz konta na przenajświętszej NK????????!!!!!!!!!!!!! JESTEŚ DNOOO! jak śmiesz nie mieś konta i 500 zdjęć i 3000 znajomych idz z tąd bo cie tu nikt nie lubi !!!

Gość ona_zadowolona
mnie też nie ma na żadnym z tych portali ;p i jest mi z tym dobrze :D

ja miałam na FB krótko i na Nk trochę dłużej, ale od roku nie mam w ogóle, skasowałam na fotce i na innych nigdy nie miałam, żyję i mam się dobrze

Gość a ja kiedys miałam na NK ale
usunęłam po roku ...:) załozenia były całkiem fajne i miło było odnowić stare znajomości ,zobaczyć co sie stało z przyjaciółmi z klasy itd Ale dodam ,ze ja mam 40 lat i w moim przypadku to jest normalne . Natomiast normalne nie jest zakładanie kont przez dzieciaki ,nastolatki tylko po to aby sie pokazac na jakimś zdjęciu w klocecie ... Nie juz mnie to przestało bawić więc juz nie mam .Byłam dowiedziałam sie co i jak i ...dość .🖐️

Gość sdsdfsdf
ja tez nie mam , niedawno nawet gg nie mialam ale czasem sie przydaje

Gość plotka2345678
ja mam 24 lata Nie mam zadneg konta na portalach spolecznosciowych ani nawet GG. kontaktuje sie ze znajomymi przez maile i telefon. NIE ISTNIEJE W PRZESZTRENI INTERNETOWEJ I DOBRZE MI Z TYM:)