Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purpura to kolor nicości

musimy uprawiać miłość po cichu u niego

Polecane posty

Ike - porzucam kwestę tupiących dzieci bo podnosi mi to adrenalinę i poziom agresji. Modlę się tyko, żeby na świat nie przyszedł kolejny mały tupacz. o widzisz sama potwierdzasz, że pewne sąsiedzkie zachowania dają w kość :) tak samo może dawać w kość czyjś namiętny seks:)

Gość mniejszość
Może warto przyjąć, że po godz. 22 obowiązuje cisza nocna i zachowywać się w sposób cywilizowany. Swoja drogą starszym sąsiadkom przeszkadza hałas nie dlatego, że to seks ale dlatego, że to seks pozamałżeński :-) Święte oburzenie na szerząca się zgniliznę obyczajową :-P

Gość erkaaaaaaaaa
"Gdyby zajęły się czymś pożytecznym zamiast podsłuchiwać," tak napewno :) siedza sobie ogladaja telewizje albo czytaja ksiazke a ktos sie drze na cały blok :) "A te stare baby sąsiadki to pewnie z zazdrości się czepiają, żal im d**ę ściska że już nie mogą albo nie mają z kim" a skad wiesz ze nie maja z kim? robisz u nich za materac? :wybiegać je na zewnątrz." no...jak z pieskiem na spacerze albo lepiej niech sie nauczą lewitowac :) "porównanie obu sytuacji jest dla mnie dziwaczne" dla mnie tez... argument wyciagniety z dupy i totalnie bez sensu. "Ja tez mieszkam w takim bloku co wszystko slychac, a jednak nie dochodzą do mnie zadne jeki, a tym bardziej wrzaski" bo masz fajnych kulturalnych sąsiadów :) "przeciez mnie nic nie boli" dokładnie :)...raczej miłe pomruki ;) niz wrzaski i darcie mordy. Moze te sasiadki boja sie ze jej krzywde robi ten koles :P W sumie niedawno był slogan "nie przechodz obojetnie, REAGUJ" :P hahhha

Ike ależ ja nie twierdzę, że nie dają w kość. Ale skoro ja mogę ścierpieć tupanie albo inne ekscesy wokalne, to sąsiedzi niestety muszą się liczyć z tym, że ja też cicho nie będę i nie poruszy mego serca ich walenie w drzwi.

Gość erkaaaaaaaaa
"Ale skoro ja mogę ścierpieć tupanie albo inne ekscesy wokalne, to sąsiedzi niestety muszą się liczyć z tym, że ja też cicho nie będę i nie poruszy mego serca ich walenie w drzwi." nie ma to jak asretywnosc :) Rozumiem ze ty nigdy nie biegaełes jako małe dziecko a orazu przeszedłes do lewitacji :)

Erka - argument dobry jak każdy inny i uprasza się o elementarne chociaż zasady ogłady. :)

Gość erkaaaaaaaaa
"Erka - argument dobry jak każdy inny i uprasza się o elementarne chociaż zasady ogłady." czyli dla ciebie zasady ogłady nie obowiazuja w momencie darcia mordy na cały blok gdy ma sie orgazm?? :) To mozna robic ale dzieci juz nie moga biegac tak? :)

Nie muszę robić za materac Wystarczy fakt, że im to tak strasznie przeszkadza, to mówi już samo za siebie.

Gość erkaaaaaaaaa
"Erka - argument dobry jak każdy inny i uprasza się o elementarne chociaż zasady ogłady." czyli dla ciebie zasady ogłady nie obowiazuja w momencie darcia mordy na cały blok gdy ma sie orgazm?? :) To mozna robic ale dzieci juz nie moga biegac tak? :)

Sądzę, że biegałam jako małe dziecko i większe dziecko a nawet osoba dorosła. Nie robię rabanu ani awantur z tego powodu, że dzieci mi nad głową biegają. Ale jest to dla mnie niezbyt komfortowa sytuacja. I tyle.

na zasadzie oko za oko, brum? poza tym nadal nie rozumiesz, że na pewne rzeczy nie masz wpływu a na inne masz kiedy moja córka 3 lata temu miała zapalenie buziaka darła się tydzień czasu od rana do rana i tak było to uciążliwe dla moich sąsiadów ale nie mogłam powiedzieć: słuchaj córko dobrze by było, żebyś po 22giej dała ludziom spać dorosła baba wie, że komuś jej darcie przeszkadza i wciąż pozostaje niezmiennie kwestia tego, że chce drzeć się tylko u kogoś u siebie już niekoniecznie ( więc jednak ma świadomość konsekwencji darcia tylko woli, żeby ponosił te konsekwencje ktoś- nie ona)

Erka - dzięki za rozmowę. Ja jej kontynuować nie będę. :)

Ike ależ ja to rozumiem. Tylko nie znaczy, że mnie nie denerwują odgłosy za ścianą. To tylko tyle.

Gość erkaaaaaaaaa
"Erka - argument dobry jak każdy inny i uprasza się o elementarne chociaż zasady ogłady." kolejny argument z dupy :) "Wystarczy fakt, że im to tak strasznie przeszkadza, to mówi już samo za siebie." a co mówi? ze chca ciszy i spokoju w bloku w którym mieszkaja? :) i asertywnie zwracaja na to uwage czego ty nie jestes wstanie zrobic? a tobie przeciez bieganie dzieci przeszkadza to o czym to świadczy? co mówi samo za siebie bo nie wiem? jest tak jakies drugie dno i nadinterpretacja? wyjasnij? Moze to świadczy ze co? zes pedofil czy jak bo nie kumam :)

Nie muszę robić za materac Wystarczy fakt, że im to tak strasznie przeszkadza, to mówi już samo za siebie. Ja miałam sąsiadkę która głośno krzyczała i jej chłopak także, ale nie latałam do niej za każdym razem upominać żeby się przymknęła. Bez jaj ludziom to ostatnio wszystko przeszkadza, pies na smyczy bez kagańca, kobiety w ciąży, chcące pierwsze być obsłużone i kobieta ktora chce dać upust swoim emocjom. Skoro wam tak każdy inny obywatel przeszkadza bo to bo siamto, to wynieście się na bezludną wyspę albo na pustynie, a nie stęki i jęki bo ktoś coś tam. Zachowujecie się tak jakby nikt oprócz was nie miał racji bytu na tym świecie.

Gość erkaaaaaaaaa
"Erka - dzięki za rozmowę. Ja jej kontynuować nie będę." wiem bo twoje argumenty sa bezsensowne :)

Moje argumenty saątak samo bezsensowne jak Twoje. Przeszkadza mi Twój napastliwy ton. :)

Gość erkaaaaaaaaa
"Zachowujecie się tak jakby nikt oprócz was nie miał racji bytu na tym świecie." ja to widze troche inaczej :) no ale chyba lubisz wmawiac ludzia rózne rzeczy :)

Nie wmawiam Staram się zaakceptować pewne rzeczy i nie robić z igły widły A wy niedługo zaczniecie mieć pretensje, ze ktoś w ogóle śmie oddychać

Gość interesujące
Najlepiej wyjedzcie gdzieś na syberie tam nie ma ludzi i sex z okrzykami orgazmu ma sens.a tu jest dziki kraj w ktorym do pracy ludzi cieżko znaleść a pod sklepem proszą o 2zl i pod blokiem z nudów obgadują co i kto sie nawinie ,a widać nie nawiść i tu w tym topiku nie bede pokazywać palcem kto ale całą ręką,widać nienawiść i upodlenie z ich strony.ende

donkapatke więc może odpowiesz dlaczego sąsiadom faceta ma nic nie przeszkadzać bo ta i już a jej siostrze i sąsiadom to przeszkadzać już może i trzeba to uszanować ? a psy bez smyczy mi przeszkadzają bardzo i nie zdarzyło mi się nie zwrócić uwagi pani, której pies leci na przechodnia a ona w tym czasie ogląda niebo albo plotkuje z drugą mając zachowanie swojego pupila w dupie bo dlaczego to ja mam ponosić konsekwencje posiadania przez nią psa? i odganiać go od moich dzieci? chciała psa niech pilnuje

ike Czytaj dokładniej, napisałam o psach na smyczy a nie bez A autorka nie chce tylko żeby jej siostra ja słyszała, ale dla mnie to zrozumiale bo ja sama bym się krepowała krzyczeć kiedy siostra obok w pokoju.

Gość mniejszość
pies na smyczy bez kagańca Tu akurat obowiązuje prawo, inna kwestia,że nikt go specjalnie nie respektuje. Wielkie larum się podnosi jak zwierzak kogoś ugryzie albo dzieciaki wystraszy. Zdrowy rozsądek i kultura a łamanie prawa to zupełnie co innego.

a to przepraszam :) i pytam dalej dlaczego konsekwencje jej skrępowania przy siostrze ma ponosić jej facet i jego sąsiedzi? a co ze zrozumieniem, że on też ma prawo się krępować właśnie przy tych sąsiadkach?

Gość erkaaaaaaaaa
"u mnie zbytnio nie ma warunków do sexu, mieszkam z młodszą siostrą." "A autorka nie chce tylko żeby jej siostra ja słyszała, ale dla mnie to zrozumiale bo ja sama bym się krepowała krzyczeć kiedy siostra obok w pokoju." dlatego seksi sie u swojego faceta i tam wies robi :)

Nigdzie nie ma powiedziane że każdy nawet najmniejszy pies musi mieć kaganiec. A znasz powiedzenie wolnoć Tomku w swoim domku? Ludzie zbyt często szukają dziury w całym Jak rodzice leją dzieci i wyzywają albo podchmielony mąż tłucze swoją zonę to wszyscy siedzą cicho jak mysz pod miotłą i zong bo nagle sąsiedzi nic nie słyszą.Ale laska trochę głośniej pokrzyczy i już wielka afera, bo jak tak można? A pewnie te sąsiadki to zagorzale fanki Rydzyka, czyli tzw. fanatyczki, więc tym bardziej będą się wpieprzać bo oni bez ślubu itp.

Gość z waszych wypowiedzi wynika
ze nikt bloku nie uprawia seksu :D no nie przesadzajcie... ja mam nad swoim pokojem sypialnie sąsiadów i rowniez wszystko slysze choć babeczka nie wydziera sie wniebogłosy i co? mam do nich pojsc i zakazac im bo slysze nawet sapanie? ;) decydujac sie na zycie w bloku kazdy dokladnie wiedzial ze bedzie slychac sąsiadów. Tak samo jak ja dre morde i sobie spiewam..to pewnie tez to słyszą :P maja mi zakazac?

Gość Fajnie się czyta....
Bo fajny temat. Nie rozumiem faceta, który wstydzi się przed sąsiadami, że tak dobrze "umie zrobić dobrze dziewczynie".

Ike Kto pyta nie błądzi A jej facet jak nie chce się wstydzić za nią to niech sobie inną znajdzie, cichą myszkę, która może w ogóle nie będzie miała orgazmu :-) skoro tak strasznie musi się wstydzić za nią.

tak tylko on będzie znosił szepty sąsiadki ni ona dobrze powiedziane wolność tomku w swoim! domku to niech u siebie się drze