Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purpura to kolor nicości

musimy uprawiać miłość po cichu u niego

Polecane posty

Gość erkaaaaaaaaa
"z waszych wypowiedzi wynika ze nikt bloku nie uprawia seksu" naprawde? tak wynika? ale gdzie dokładnie? zacytuj :)

a po co ma zmieniać?:) wystarczy jak będzie darła się u siebie skoro już musi, nie?:) i wilk będzie syty i owca cała ona się będzie darła bo lubi jemu nie będzie głupio przed jego sąsiadami:) ot kompromis:P

Może jej jakiś tłumik na usta założyć. :D

Gość potwierdzam fakt takowy
to prawda, ze jak sasiad alkoholik agresywny robi wojne w chacie to cisza w bloku , nikt nie reaguje ale za to jak ktos troche pozniej oglada tv albo slychac muzyke to natychmiast wala po rurach co

Gość erkaaaaaaaaa
"dobrze powiedziane wolność tomku w swoim! domku to niech u siebie się drze" dkoładnie skoro taka cwana ....ale nie no jak...przeciez ona sie siostry krepuje :) a wymaga od swojego faceta by sie sasiadów nie krepował :) niech idzie sie drzec przy siostrze (albo lepiej niech on sie przy niej drze) wtedy go zrozumie lepiej :)

Gość Fachowiec.....
"musimy uprawiać miłość po cichu" Uprawiajcie tak jak chcecie. Wystarczy wyciszenie mieszkania.

Gość lakier granatowy
"Zachowujecie się tak jakby nikt oprócz was nie miał racji bytu na tym świecie." Donkapatke sama swoimi slowami zaprzeczasz temu o co sie spierasz...wlasnie takie darcia podczas seksu sa oznaka tego, ze sie nei mysli o innych, jeden lubi glosny seks a drugi muzyke na caly regulator i czy to oznacza, ze ma sobie jej tak sluchac? no chyba nie, ty mieszkasz w domku to sie drzyj ile wlezie a niestety mieszkanei w bloku wymaga pewnych zasad kultury...a odnosnie "starych bab" to pomyslcie jedna z druga, ze te stare baby to tez wasze matki i babcie i czy nie bylo by wam glupio glosno uprawiac seks wiedzac, ze siedza za sciana? Ike ma racje, skoro ma pretensje, ze nie mozna sie glosno kochac w domu u chlopaka to niech go zaprosi do siebie, siostre mozna ewakuowac na wieczor i wtedy autorka moze sie wydzierac do woli

to prawda, ze jak sasiad alkoholik agresywny robi wojne w chacie to cisza w bloku , nikt nie reaguje Nie potwierdzam. Reaguję sama albo wzywam Policję. I na dodatek nie robię tego anonimowo.

o przepraszam ja reaguję:) :P

Gość erkaaaaaaaaa
"Uprawiajcie tak jak chcecie. Wystarczy wyciszenie mieszkania." zajebisty pomysł :0 jak chce sie drzec to niech facetowi fundnie wyciszenie mieszkania :)

Gość ja mam takich sąsiadów
to jak jestem w ubikacji albo w łazience a oni bara bara to u mnie wszystko słychać:D ostatnio wzieliśmy sobie piwko z mężem do kąpieli bo ostro na dole się działo:D a sąsiad jak dochodzi to krzyczy cyt: "o kurwa mój czerwony kapturku" :D no i mój m ostatnio do sąsiada ale pan to głośno o tym kapturku bajki czyta;):D ale czerwony się gość zrobił:P

Gość Fachowiec.....
Uprawianie miłości czyli pierdolenie. Zamiast pierdolić głupoty, wezwijcie fachowca.

Gość erkaaaaaaaaa
to pewnie teraz bedzie ciszej czytał :P ;)

Gość Fachowiec.....
Można taniej. Zatyczki do uszu i knebel w usta.

Gość z waszych wypowiedzi wynika
ok pojdzie do domu :D pozbedzie sie siostry i jej sąsiadki przyjdą i bedą narzekac :D to gdzie sie mają kochac? najlepiej w ogole :P erkaaaaa a ty jak uprawiasz seks ze cie nie slychac? facet zaslania ci usta poduszka? bo ja nawet oddechy sąsiadów slysze :P takze nie da sie po cichu :P

Powinien zafundować sąsiadkom gustowne zatyczki do uszu i wręczyć je szarmancko. :D

Gość dove4455
to doradzcie co ja mam zrobic mieszkam w wiezowcu pode mną mieszka pewna emerytka wali w rury CO np po pólnocy bo ktos tam ma wlaczony zbyt glosno telewizor ja ten odglos tez slysze , ale nie jest to uciażliwe tak , zeby nie mozna bylo spac, natomiast to jej walenie w rury powoduje , że budze sie w nocy , potem nie moge spac / wali tak po kilka razy/ no i w efekcie jestem kompletnie nie wyspana , albo zasypiam i sie spozniam do pracy co zrobic z taka osobą ?????

Gość ja mam takich sąsiadów
pewnie tak;)

o masz chce się drze to niech potem i chce wysłuchać co na ten temat mają do powiedzenia jej sąsiedzi

Gość Fachowiec.....
"to doradzcie co ja mam zrobic" Zatyczki i knebel.

No i widzicie to jest kolejny przykład polskiej mentalności, zawsze się znajdzie coś do czego można się przyczepić. tak jak już pisałam wcześniej, jak chłopakowi nie podoba się to, że ona krzyczy , to niech sobie inną znajdzie i tyle, koniec pieśni a i sąsiadki będą w niebo wzięte ;-) A propos nie szanowania tego, że sąsiedzi są obok.Inni słuchają głośniej telewizję albo muzykę a inni przeżywają orgazm, niestety taka karma mieszkania w blokowiskach, nie zmienicie tego ewentualnie pozostaje wyprowadzenie się gdzieś gdzie nikt wam nie będzie przeszkadzał.

Gość peel here
Temat adekwatny do dzisiejszego poranka u mnie w domu. Moja sasiadka z dolu, ktora jest w dosc zaawansowanej ciazy zaczela sie niemilosiernie wydzierac tak o 6 rano i slysze tylko o fuck, o chuj, kurwa..odrazu pomyslalam, ze pewnei rodzic zaczela, ale za chwile koeljne odglosy tym razem jej faceta, o kurwa o kurwa....i ostre trzeszczenie lozka a na koniec to zawyla jakby ja na pol przecieli! dodam, ze juz po takiej akcji nie usnelam wcale bo sie na dobre rozbudzilam a planowalam wstac o 10 bo dzis w olne w pracy mam eh...wogole zastanwiala mnie tez czemu ludzie starsznie klna podczas eksu, mi sie to nigdy nie zdarzylo ani mojemu facetowi

Gość Sąsiad.....
Odwalcie się ode mnie.

Gość erkaaaaaaaaa
"a ty jak uprawiasz seks ze cie nie slychac? facet zaslania ci usta poduszka? bo ja nawet oddechy sąsiadów slysze takze nie da sie po cichu" ja mam sasiadów tylko na dole. Boczne sciany mam ocieplone i od srodka wyciszone :) Ja sie nie dre bo mnie nic nie boli :) raczej jest mi przyjemnie i bardziej "mrucze" no i moze troche postekam czasem :) ale nie dre sie na cały blok jak zazynana świnia tylko po to by wszyscy na około wiedzieli ze sex uprawiam :) "bo ja nawet oddechy sąsiadów slysze takze nie da sie po cichu"" kurcze współczuje :/ ciekawe czy o tym wiedza? :P Po za tym z tego co pisałas oni sie nie dra tylko sapią :) to jest róznica :)

Gość erkaaaaaaaaa
"Temat adekwatny do dzisiejszego poranka u mnie w domu. Moja sasiadka z dolu, ktora jest w dosc zaawansowanej ciazy zaczela sie niemilosiernie wydzierac tak o 6 rano i slysze tylko o fuck, o ch*j, k**wa..odrazu pomyslalam, ze pewnei rodzic zaczela, ale za chwile koeljne odglosy tym razem jej faceta, o k**wa o k**wa....i ostre trzeszczenie lozka a na koniec to zawyla jakby ja na pol przecieli! dodam, ze juz po takiej akcji nie usnelam wcale bo sie na dobre rozbudzilam a planowalam wstac o 10 bo dzis w olne w pracy mam eh...wogole zastanwiala mnie tez czemu ludzie starsznie klna podczas eksu, mi sie to nigdy nie zdarzylo ani mojemu facetowi" zajebista pobudka :P nie ma co :) Dobrze ze nie mam takich sąsiadów :)

Gość z waszych wypowiedzi wynika
no ale wlasnie ;p niektorym tu sapanie tez przeszkadza bo jednak slychac :P i ja dodatkowo strasznie slysze jak im ptrzeszczy lozko ale mi to nie przeszkadza. tak samo twoi sąsiedzi moga sie wkurzac o to ze mruczysz czy nie :P?

donkapatke to inaczej skoro jej się nie podoba że chłopak nie życzy sobie u niego wrzasków to niech ona sobie znajdzie innego:)

Gość Uczuciowa12345
Forum - strona główna Życie uczuciowe Ale trafiony temat. Współżycie. Z sąsiadami. Może przenieście się na erotyczny.