Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ../'[]

1 dziecko --to własnie jest patologia!!!!

Polecane posty

ja bym nie chciala miec tylko jednego dziecka ale zalezy czy warunki mi na to pozwola nie ma co mowic ze to patologia czy tamto to patologia ktos by moze i chcial miec drugie i trzecie dziecko ale jesli nie stac to co wtedy? ja mam siostre blizniaczke i druga siostre ktora jest mlodsza o 8lat nie wyobrazam sobie nie miec siostr, ze swoja blizniaczka sie widuje raz na pol roku ale codZiennie rozmawiamy, mozemy liczyc na siebie, zreszta fajnie jest miec siostry :) jedynak wcale nie musi byc samolubem, zalezy od rodzicow jak wychowaja

Gość #039;[]
rodzina z 1 dzieckiem jest uposedzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość #039;[]
UPOŚLEDZONA!!!!!!!

jaki czuly punkt??? a Czy kazdy musi chciec miec 3 dzieci????wez sie zastanow... a co z kobietami ktore nie moga miec wiecej niz 1 dziecka???(nieplodnosc w wyniku chorob jej lub meza,totalny brak srodkow finansowych,gdy kolejna ciaza zagraza zdrowiu kobiety,gdy na adopcje nie ma szans...??) od kiedy za patologie uwaza sie rodzine w ktorej malzenstwo adoptowalo dziecko(jedno ,bo bardzo chcieli dac mu dom i byc rodzicami).Ich tez uznasz za patologie???

Dajcie spokój, to jakieś prowo, żeby ludzi wkurwić. Nikt nie może być aż tak jebnięty:)

Gość mama jedynakaaa
niestety doszło teraz do tego że rodzeństwo coraz częściej ze sobą rywalizuje a nie wspiera się jak to kiedyś było. Zna mase przykładów z opowieści znajomych. A już nie daj boże jak przyjdzie do podziału "majątku" po rodzicach - wtedy zobaczysz jak bardzo kochają się twoje dzieci... ;)

Gość nie rozumiem drogie panie
gratuluje drogie mamy waszej wesolej trojki, ciesze sie ze rodzicie dzieci i bardzo mi milo to czytac, aktualnie ja mysle tylko o jednym i ani wiecej:P dlaczego? ano polsko-chinska kontrola urodzin,nasze socjale:)

jedno dziecko to nie zawsze jest wybór, czasami po prostu nie składa się, żeby mieć drugie, np. problemy zdrowotne jak u mnie, myślisz, że nie chciałabym? bardzo ale nie udaje się, jak widzę jak ktoś pisze, że to patologia a ja tu od 2 lat nie mogę zajść to mnie cholera bierze.

Gość #039;[]
1 dziecko w rodzinie jest nieszczesliwe i koniec,,,mam stycznosci z takimi dziecmi i widze..jezeli ktos nie moze no to ok,,ale jezeli ktos moze i dupe skrobie to jest wlasnie patologia

Gość nie rozumiem drogie panie
czemu to potepiac, ja wole taka sprana trojke niz wymuskanego jedynaka,co nie zmienia faktu ze sama bede miala tylko i wylacznie jedno

Ale ty pierdolisz:-D Ćpałaś coś dzisiaj??? Bo mówisz jakbyś była po prochach. Ja jako jedynaczka jestem szczęśliwa.

Gość mama jedynakaaa
ciebie chyba autorko d..a dzisiaj swędzi ! w kółko o skrobaniu gadasz !

Gość gtgt56h5
spadaj smieszna kobieto chyba ci ktos nagadal ze twojje dzieci glodne chodza ze probujesz tak udowodnic nam ze nie jestes patologia:D a my mamy to w dupie :)

Gość olenkar1980
haaaa smieszni jestescie

Gość olenkar1980
jakby miały glodne chodzic to by netu nie miala nie??? ruszcie pałami,,duzo dzieci to szczescie tylko trzeba nerwów...nie znosze jedynaków

Gość gtgt56h5
kto ivh tam wie z tym netem :o

Gość olenkar1980
a mam 2 i mysle o 3

Gość mama jedynakaaa
nie zmieniaj nicków i tak wiemy że to ty jesteś ! i idź dziećmi się zajmij matko polko !

3...nie uważasz autorko, że, to za mało??? Najlepiej zrób sobie całą drużynę piłkarską:-D A wtedy będziecie jeszcze bardziej szczęśliwi niż teraz.

Gość yuil;bnm
jeju, jeju, jakie odkrywcze

Gość #039;[]
NIKÓW NIE ZMIENIAM BO DLACZEGO?? A DZIECI SĄ DUZE I SĄ W SZKOLE I NIE MUSZE SIE NIMI WIELE ZAJMOWAC,,,ZAJMUJE SIE OBECNIE SOBĄ

Gość #039;[]
mysle jak mysle,,, tego nie zmienie to jest moje zdanie,,poprostu bardzo mi żal takich dzieci bo rodzice nie wiedza jaką krzywde im robia...

Gość mama jedynakaaa
Idź do dzieci, nie pieprz na kafeterii! sama twierdziłas na wstępie że "wpadłaś 4 lata temu" - bądź konsekwentna !

Gość bzdury gadasz
Nie o ilość idzie tylko o jakość.Dzisiaj chyba bez różnicy czy dzieci jest 2,3 czy też jedno. I tak większość z nich to mali egoiści,bo dajemy im o wiele za dużo.Pozwalamy siedzieć przy komputerach więc czasem i rodzeństwo nawet się nie ma szans spotkać,każde zamknięte w swoim pokoju

Gość teraz ja sie poradzę
wpadła 3 razy i rżnie expertke od ilosci dzieci w rodzinie idealnej:o Kazdy powinien mieć tyle dzieci ile chce i chuj Ci do tego. Ty zakładałaś ze bedziesz mieć 2 dzieci max a już masz 3 i nie wiadomo na ilu sie skończy bo z antykoncepcją i ciebie kiepsko Kupa dzieci to patologia, zdecydowanie wieksza niż jedno...

Gość #039;[]
jakbym nie chciała wiecej dzieci brałabym tabletki,,,a ze wpadłam to znaczy ze nie planowałam dosłownie ale myslałam i nie zalezało mi na zabezpieczaniu sie...czaisz??? czy jeszcze raz przeliterować

Gość przekonałaś mnie !!!!
Przekonałaś mnie lecę zrobić sobie drugie. I dziękuję za uświadomienie że żyłam w patologii :)