Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margarynka 18. 19999999999.

O której godz. wasi faceci zaczynają się odzywac smsami i tel. do was????

Polecane posty

O której godz. wasi faceci zaczynają się odzywac smsami i tel. do was???? z samego rana czy po pracy? jak to u was jest?????:(

????:(:(

hmm mój pisze, że dojechał do pracy, że jest wyspany, za jakiś czas, że jest na obiedzie, czasem smsowe buziaczki mi przysyła, a po obiedzie dzwoni ;)

Sms na dzień dobry nie zaszkodzi jezeli oczywiscie nie mieszkacie ze sobą :)

mój się dziś nic nie odzywa!!!!! :( a wczoraj były kwiatki, czekoladki i inne miłe rzeczy. a dziś nic:(

nikt mi nie odpowie jak to u WAS jest? czemu się do mnie nieodzywa?:( bede płakac!!!!!!! ;(

gupio mi troche:( co mam napisac? to jest skomplikowane , bo ja nie chce się narzucac:(

Gość bazienka (mam zły dzień)
Ojjj tam, czym się przejmujesz ? :) Ja tam zawsze z rana dzwonię i go budzę, bo ja szybciej wstaję :) a ogólnie i tak zawsze ja dzwonię, bo mam darmowy nr do niego :) Nie panikuj i sama zadzwoń kochanie ;**

Co jest skomplikowane odywanie się? mhhh... Zapytaj jak w pracy, jak sie czuje, jak mu minął dzien albo cos w tym stylu

Napisz np. , że znajomi Cię zapraszają na dzisiaj ale nie wiesz co odpisać, bo nie wiesz, czy chce się widzieć dzisiaj :) Albo po prostu zadzwoń i podziękuj za wczorajszy wieczór i spytaj co u niego :)

ale to jest tak,że my zaczynamy wszystko od nowa. Tzn. nasz związek:( bo ja go zostawiłam jakiś czas temu. Teraz się zeszliśmy i chce żeby się o mnie starał:( no i niby się stara tylko ,że dziś milczy:(

To jest TWÓJ facet, a Ty panikujesz i nie wiesz co mu napisać? Litości. Zadzwoń do niego i powiedz po prostu "cześć Kotek, co tam? czemu cały dzień milczysz?" to takie dziwne, że się martwisz dlaczego się nie odzywa? Ja już dawno bym tak zrobiła. A co do pytania w temacie to ja dzwonie pierwsza rano do mojego chłopaka, jeszcze przed 7 żeby go obudzić. Nigdy nie słyszy budzika :) A jeśli nie ma potrzeby budzenia to piszę mi smsa zaraz po przebudzeniu. I to już 7 miesięcy tak.

A czyli to taki test dla niego... Hmmm... Moze on tez potrzebuje poczuc ze Tobie na nim zalezy... Oni pomimo wszystko tez mają uczucia :)

Gość dzwoni co dzień o 8 rano
gdy sobie robi przerwę na śnidanie w pracy do pracy chodzi na 7

Gość nie lubie dyrektore
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie lubie cie dyrektore:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

M.A.J.K.A-------------> nie chcę mu robic testu, tylko nie chce się narzucac. To ja go zostawiłam i zwodziłam trochę:( teraz tego żaluje. Ale zawsze byłam dla niego dobra i on wie co ja do niego czuje. Tylko ja się boje ze może on już czuje mniejsze uczucie...:( i dlatego milczy.

mój zaczyna dzień od sygnałka do mnie 5.20 hehe mimo, że ja jeszcze o tej porze śpie, później jakiś sms- w pracy czasami kilka zależy od tego czy może akurat napisać czy niekoniecznie i w ciągu dnia jeszcze 3-4 sygnały żebym przypadkiem o nim nie zapomniała, po pracy sms-y rozmowa na gadu jak akurat tego dnia się nie widzimy chyba że akurat ma coś do zrobienie w domu to odzywa się jak ma czas najczęściej przed snem

No właśnie to tym bardziej jak go zostawiłas i zwodziłas to powinnas mu pokazac ze Ci zalezy... Moze on właśnie na to czeka skoro sie wczoraj starał... A jak TY sie codziennie nie odzywasz pierwsza tlyko czekasz az on sie dezwie to troche nie farir i niezbyt dobrze, wiem z łasnego doswiadczenia. W ziązku sie musza strac 2 osoby a nie tylko jedna!

Gość a moj to zachowuje sie tak
rano buziak na dzien dobry w smsie i informacja ze wychodzi...pozniej informacja ze dojechal do pracy...pozniej podczas pracy roznie czasami cos pisze czasami cos nie...ale przewaznie psize ze idzie cos zjesc itp. mowi jak wychodzi z pracy i kiedy jest w domu a potem to juz sie widzimy:)

Staram się... ale nie wiem czy się odezwac czy nie! :( poczekam do godz. 20:00. Jak nie zadzwoni to ja to zrobię. Nie chce jednak żeby miał mnie podaną na tacy. Chce zeby troszke pozabiegał.

Myśle ze troche przesadzasz. A o 20 dopiero zobaczysz jak Ci sie będzie głupio odezwac.

To jak tak bardzo nie chcesz pierwsza zadzezadzwonić, to spróbuj przetrzymać, zajmij się czymś, umów się z koleżanką np. to nie bedzie Cię tak korciło, żeby zadzwonić:)

mam silny charakter... jak sie bym uwzięła to bym i mogła się do weekendu nie odzywac. ale mi zależy teraz na nim. :(

Tez tak miałam :) I teraz wiem ze to był błąd, bo to nie o to w tym wszystkim chodzi

wem,ze on nie lubi pisac, bo mi o tym mówił pare razy już. Była taka sytuacja że napisałam a on nie odpisał... tylko zadzwonił po jakimś czasie...

mój pisze do mnie cały czas. raniutko pierwszy sms że już wstaje do pracy zawsze konczy slowami kocham, tęsknie lub całuje. albo jeszcze coś innego miłego. później że własnie je śniadanie, no i pozniej już ciągle coś piszemy. jak coś ważnego to dzwonimy

:D zadzwonił!!! i zaraz ma u mnie byc ❤️ 😘, hihihi:)