Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glosnodajka

GDYBYM MOGLA WYBIERAC KLIENTOW TO ZOSTALABYM Z CHECIA DZIWKA

Polecane posty

Gość basiikk33
ama przyznalas juz ze jestes opisana przeze mnie panna inteligencją też nie grzeszysz ;)

Gość merykala
Autorko! Jestem dokładnie taka jak Ty. Czasem mi z tym źle, ale ta adrenalina jest silniejsza.

Gość basiikk33
sygnałki? proszę cię, nie mam 16tu lat :D natomiast wnioskuję ,że masz niewiele więcej ;)

Gość Duchovwny
natura człowika zawsze zwyciąży z narzuconymi przez ślepy ogół normami.... ale mam wrażenie że większosć upiera się że tak nie jest

Gość basiikk33
ślepe normy ? :D dobre, naprawdę dobre! :D zdrada jest ok ,to ślepe normy narzuciły na nią czarne światło, racja ;) haha dawno się tak z ludzkiej głupoty nie uśmiałam :D

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jak to jest: masz kolezanek od h*ja czy jedna zaufana przyjaciolke a reszte znajomych to faceci?

Gość basiikk33
dokładnie ,ale niech się usprawiedliwiają :P

Gość glosnodajka
ja uwazam ze nigdy nie powinno sie tracic szacunku do drugiego czlowieka, zwlaszcza jesli kogos nie znasz nie wiesz czym sie kieruje i co czuje...ja wole siedziec cicho niz krytykowac inne kobiety bo przeciez nigdy nie wiesz ile przezyly, czy spotkalo je cos w zyciu bardzo zlego nie chodzi tylko o seks i zdrade o wszystko, nawet kpienie z czyjegos wygladu...nie trawie takich osob jak bassik...zero szacunku do ludzi jesli ktos jest inny niz ty to juz trzeba go niszczyc i obrazac cale szczescie ze sposob w jaki to robisz raczej slabo dziala, wrecz przeciwnie zal mi ciebie...a tak wogole wogole to liczy si etylko opinia najblizszych ludzi ktorzy znaja cie z wielu sytuacji i waloruja cie jako czlowieka na podstawie lat i przezytych z toba chwil reszta opini ni mnie ziebi ni grzeje

Gość basiikk33
po co założyłaś ten temat? żeby inni tobie tylko przytakiwali, tak ? :O

Gość glosnodajka
tak basssik tak zwierzeca natura? a jesli mam wielki apetyt na seks to dlaczego mam go hamowac, wbrew sobie ?moze dla ciebie to niezrozumiale tak jak takie postacie jak ty dla mnie uszanuj to

ja pierdole ..rzadko przeklinam, ale ty jesteś naprawdę aż tak denna ? :D mam wielką ochotę na seks i faceta którego niby kocham, ale idę się pobzykać na boku i wszystko wg ciebie jest ok ? :D niee, to musi być zmyślone, nie ma aż tak głupich ludzi, nie wierzę :D naprawdę nie pojmujesz co jest nie tak??

Gość basiikk33
ja to pozostawię bez komentarza :P :O

Gość glosnodajka
no a ty nie pojmujesz ze wiekszosc tak mysli a nie wiele ma odwage powiedziec to na glos? ja przynajmniej poddalam sie publicznemu zlinczowaniu i z checia wyslucham waszych opini ktore zreszta szanuje w przeciwienstwie do was, ale te opinie raczej sa malo obiektywne bo wy wyobrazacie sobie mnie jako ta trzecia ktora pojawia sie i niszczy wam zycie....

Gość glosnodajka
dobrze drogie lejdis zostawiam was...jak widzicie swiat ma przed wami jeszcze wiele tajemnic niekoniecznie ladnych tak jakbyscie chcialy...niestety takie zycie moze kiedys na waszej drodze stanie sie cos podobnego obojetne w jakim ukladzie to sie odbedzie i wtedy sie przekonacie

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jakbys naprawde kochala to bys nie zdradzila

Gość Tomaszekk
Zawsze mozesz zostać tancerką: www.poszukujetancerki.republika.pl