Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Masia26

jak długo wypadaja włosy po ciąży?

Polecane posty

Gość gość
widzę, że maja coś nowego, ja znam ich tabletki i u mnie były bardzo dobra inwestycją. O odżywce nie słyszałam ale bardzo chętnie ja wypróbuję.

Gość gość
Niby to wypadanie włosów jest normalne, szczególnie jeśli karmisz piersią. Doskonale wiem, że to wina hormonów. Osobiście wytrzymałam dwa tygodnie i kupiłam tabletki biotebala, żeby stymulować przyrost nowych włosów. Myślę, że każda kobieta bardzo emocjonalnie odczuwa wypadające włosy, szczególnie jeśli jest długowłosą brunetką.

Gość gość
A długo brałaś te tabletki biotebal, żeby było widać efekt? Bo ja jestem załamana tym wypadaniem. Normalnie mam łyse placki na głowie i to, co do tej pory stosowałam to kompletnie się nie sprawdziło

Gość gość
Dwa lub trzy miesiące, jedno opakowanie to moim zdaniem za mało. Możesz robić również kompresy na włosy i co najważniejsze, zwróć uwagę co jesz każdego dnia. Dieta to podstawa. Dobrze zmienić na ten czas szampon i odżywkę, na produkt apteczny, sprawdzony z odpowiednim składem.

Gość gość
ja z wypadaniem poradzilam sobie tak, że pilam przez 1,5 mc butelke soku jedniodniowego z burakow. potem 3 razy w tyg, bo jest tam duze stezenie zelaza i zaczyna sie miec prlblem z bolem brzucha.

Gość gość
Kurcze, ja bym chyba nie mogła codzienni pić buraki.Szczerze.

Gość gość
Mi wypadają już pół roku..do nowego roku to ja łysa będę.

Gość lereska
Kiedyś na pewno przestaną tak samo jak i u mnie :) A do tego czasu możecie tak samo jak ja zastosować kosmetyki do zagęszczania włosów z mikrowłóknami. Ja je stosowałam i wyglądałam na prawdę dobrze. Poczytajcie o tym tutaj http://lucianohair.pl/

Gość Fajnie jest
Na szczęście nie mam takich problemów.Po porodzie włosy mi zgęstniały i rosną baaaardzo.Mam gruby warkocz:D Odżywiam się prawidłowo, jem dużo owoców i używam D3 Karmiłam piersią przez 8 miesięcy.

Gość Piol4
wypadanie włosów po porodzie trwało u mnie dosyć długo bo niczym nie mogłam tego zwalczyć. Dopiero Vitapil pomógł mi doprowadzić moje włosy do normalności.

Gość gość
U mnie trochę to trwało, ale na szczęście pomogły mi tabletki z biotyną biotebal, które regularnie wtedy przyjmowałam. Wypadanie się zahamowało i włosy po jakimś czasie zaczęły odrastać

Gość mikosia33
mi wypadały do trzeciego miesiąca. na szczęście koleżanka poleciła mi szampon i odżywkę firmy Biotebal. Po tej kuracji wszystko się unormowało. Włosy wróciły do swojego pierwotnego stanu i ja mogłam na nowo cieszyć się bujną fryzurą. Teraz też stosuję te produkty

Gość gość
Ja myślałam, że nigdy nie przestaną, leciały garściami. Na szczęście fryzjerka moja mi poleciła tabletki biotebal z biotyną i po parotygodniowej kuracji wypadanie włosów znacznie się zmniejszyło i po jakimś czasie zaczęły pojawiać się baby hair

Gość gość
A co powiecie na to,że jestem 6 miesięcy po karmieniu piersią (karmiłam rok) i włosy jeszcze nie wypadają? Oooby tak zostało

Gość gość
Hej, wpypadaniw włosów po ciąży powstrzymał mi naturalny produkt KEEP Professional przeciw wypadaniu włosów. Po 3 tygodniach były widoczne efekty. pozdrawiam

Gość latolatolato
Widzę, że te wątki stają się popularne:) w moim przypadku pomogły suplementy dla karmiących mam:) nie tylko pobudziły laktację, ale również pomogły mi wyrównać braki witaminowe, co ma duże znaczenie w przypadku kondycji włosów.

Gość gość
Mnie zaczely wypadac dokladnie po 3 miesiacach od porodu,az musialam je skrocic bo byly wszedzie! Wypadaly dokladnie 3 miesiace.Ale teraz mam dosyc geste, gestsze niz przed ciaza.

Gość gość
u mnie to trwało bardzo dlugo i dlatego zaczęłam w końcu brać tabletki z biotyną biotebal. Konsekwencja się opłaciła, bo w końcu włosy przestały wypadać i są teraz mocniejsze i zdrowsze

Gość gość
chyba też zacznę ten biotebal brać, bo już nie mogę sobie poradzić z wypadaniem. Próbowałam wcierek i suplementów na włosy, ale nie zadziałały :(