Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolllka:)

dziś wizyta - ciekawe czy dowiem się jakiej płci jest maluszek

Polecane posty

Gość Przyszła * mama
To fajnie że się dopatrzyłyście. Mój maluch jest taki słodki :) http://i52.tinypic.com/2iu6bmf.jpg W całej okazałości :) Główka, rączki do góry i na lewo nóżka - widać jej spód i paluszki. Przy oczkach pępowina. Musiałam się pochwalić ;)

Gość ja chcialam ci tylko napisac
przyszla mamo - ale sliczne cudo, az serce skacze do gory widzac takie male slicznosci :D Od razu przypomina mi sie 3D moje skrzacika, ktory ma juz 19 miesiecy :)

Gość Przyszła * mama
Dziękuję!!! Ja na tą fotkę patrzę codziennie i już się nie doczekam jak maluszek pojawi się na świecie, ale to pod koniec maja dopiero. Piękny jest, przyznaję sama, choć nie zwykłam się chwalić ;) A jaki ruchliwy w brzuszku :D

Gość piękne zdjęcie
ale w życiu bym nie pomyślała że to nóżka

Gość Przyszła * mama
ja chcialam ci tylko napisac - zapomniałam pogratulować Ci dzidziusia!!!

Gość Przyszła * mama
Wiadomo, obraz jest zniekształcony - idealny nie będzie. Pewne rzeczy są wyostrzone, to kolejne na tym tracą. Tak, to stópka od spodu :)

no i juz wszysko wiadomo lekarz pokazała ci na d3 cipcioszke - bedzie dziewuszka :)

no oczywista sprawa ciesze sie strasznie, od poczatku czułam ze bedzie dziewczynka, ale jak mąz powiedział ze napweno chłopiec i ze z racji tego ze w domu same baby, mamy trzy psy suczki, to przydałby sie facet, ktory go zrozumie.:) potem moje odczucia zmieniły sie ze to napewno facet, i szłam z takim przekonaniem ze to synuś, a lekarz mówi - prosze sobie poszukac płci na monitorze ja patrze o piekne jajeczka.......tylko zapomniałam ze jajeczka mają kiełbaske, o ktorej zapomniałam....powiedziałam ze chłopczyk a lekarz- a gdzie tam, a ja dziewczynka ? no to malutka zrobiła nam wielka niespodziankę - moja ukochana córeczka !!!!!!!!!

Gość Przyszła * mama
Gratuluję córci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To u mnie kochana właśnie też same babki w rodzinie, chłopców jak na lekarstwo i z tego powodu myślałam że nasza rodzinka jest po prostu "skazana" ;) na dziewczynki. Byłam przekonana że nie może być to chłopiec, choć wszyscy mi mówili że ja akurat będę miała synka, tak mi nagadali, że aż w to uwierzyłam, ale jednak w głębi myślałam że w takiej babskiej rodzinie to niemożliwe, a okazał się to być synek :) Ale z córci cieszyłabym się równie mocno!!! Jeszcze raz gratuluję!

Gość Wyjdz i wroc
JA mam dwie dziewuszki i jest super 🌼 Gratulacje !

Gość hahahhahahh:D
cipciosze :D he he, gratuluję dziewczyny :*

Gość Przyszła * mama
He he, no Królewicz jak się patrzy! Tutaj widzę już dokładnie gdzie co jest :) Nie ma co - słodziaczek!

Gość Przyszła * mama
:D :D :D Teraz dopiero zauważyłam tą "cipcioszkę" :) Hahaha, nieźle się uśmiałam, eh my mamy to mamy swoje nazwy :D