Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssam

komisja lekarska z zusu-PILNE!!!

Polecane posty

Gość asssam

JUTRO MAM KOMISJĘ LEKARSKĄ W ZUSIE NA WEZWANIU JEST NAPISANE ZE ZUS KIERUJE MNIE NA BADANIA, KTORE PRZEPROWADZI LEKARZ ORZECZNIK ZUS. MAM ZABRAĆ ZE SOBĄ DOWÓD OSOBISTY I DOKUMENTACJĘ MEDYCZNĄ, JEŚLI ZNAJDUJE SIĘ ONA W MOIM POSIADNIU. PROBLEM W TYM ŻE JA NIE MAM W DOMU ŻADNEJ DOKUMENTACJI MEDYCZNEJ OD LEKARZA. DODAM ZE MAM ZWOLNIENIE OD PSYCHIATRY NA MIESIĄC. CZY POWINNAM IŚĆ DO PRZYCHODNI I POPROSIĆ O KSERO KARTY? CZY MAM IĆ BEZ NICZEGO? DODAM ZE U PSYCHIATRY BYŁAM PIERWSZY RAZ I DOSTAŁAM ZWOLNIENIE NA MIESIĄC. POWIEDZIAŁAM LEKARZOWI ZE ZOSTAŁM ZWOLNIONA NAGLE Z PRACY I JESTEM NERWOWO ZAŁAMANA. CZY TO SAMO MAM POWIEDZIEĆ LEKARZOWI W ZUSIE? O CO MOŻE MNIE PYTAĆ TEN LEKARZ? CZY MUSZE MIEC TA DOKUMENTACJE MEDYCZNA CZY NIE? PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ I Z GORY DZIEKUJE

Gość wtrące 3 grosze
Wez to wezwanie z zus i idz do przychodni.Wydadza ci dokumenty albo xero zrobia.Niech potwierdza za zgodnosc z oryginalem.Z tym idz do zus i mow to co lekarzowi psychiatrze a najlepiej badz na komisji apatyczna i nie do zycia.Nie chce ci sie nic i zycie nie ma sensu itp.Mozesz lyknac prochy na uspokojenie zeby byc apatyczna

Gość asssam
ALE CZY MOGE POWIEDZIEĆ LEKARZOWI Z ZUS ZE ZOSTAŁM NAGLE ZWOLNIONA Z PRACY? BO PSYCHIATRZE TAK POWIEDZIAŁM ZNAJOMA MI MOWIŁA ZEYM NIE MOWILA LEKARZOWI Z ZUS ZE ZOSTAŁAM ZWOLNIONA Z PRACY NIEWIEM ZUPEŁNIE CO MAM POWIEDZIEC TEMU LEKARZOWI

Gość Drewiniany Waldek
nic nie mów, rób młynek palcami i piana z ust.

Gość Gruby_Luk
może dostaniesz rentę.