Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partnerka29

Czy wasii faceci też nie mają żadnych łóżkowych fantazji?

Polecane posty

Gość partnerka29

tylko są nudni i przewidywalni?? nawet jak coś podpowiem to wychodzi drętwo, tak jakby może i chciał ,ale nie potrafił :O a np. przywiązywanie do łóżka do wg niego zboczenie albo coś na miarę sado maso .. jedyne urozmaicenie to lodzik i oral w moją stronę..

Gość partnerka29
no i nie wspominając o tym ,że seks jest zawsze na łóżku. ..

nie raz roamawialam z moim na takie tematy ze moze kajdanki i te sprawy a on dobrze kotku sprobujemy ale jakos do tej pory nic. Moj to by naj chetniej bez rozgrzewki zawsze to robil. Jedynie gdzie to robilismy to na biurku w lesie i w aucie

Gość partnerka29
hmm co do rozgrzewki też zawsze jest standard, trochę pocałunków,macanki, oral i zaraz przechodzi do sedna sprawy.. wiele razy próbuję go czymś zaskoczyć, przyjmuje to tak neutralnie.. a mi się marzy żeby nieraz był bardziej brutalny, ostry czy coś w tym stylu,ale to chyba do niego nie pasuje.. w łóżku z niego cholera jest taki trochę maślak, zupełnie odwrotnie niż w życiu..

Gość Przywiąż go i koniec.
Na mojego rozmowy też nie działają, ale jak wyciągnęłam sznur i go przywiązałam to nie miał nic przeciwko.

Gość partnerka29
taa tylko wtedy by wybuchł śmiechem tak jak wtedy kiedy zaproponowałam

Gość DinVieSel
Hmnn u mnie jest podobnie,tylko że tutaj to ja chcę coś urozmaicić,a partnerka lubi cały czas tak samo...

Gość andrrrr
jakie ? ;)

ja tez bym chciala czasem troche ostrzej moze raz mu sie tak zdarzyło a tak to nic. Masakra z tymi chlopami:)

Gość DinVieSel
Co ja bym dał żeby moja tak chciała pofantazjować ... Cieżko się dograć,zawsze ktoś jest niezadowolony do końca.

Gość czesc daj psu jesc
ciota nie facet :O wymień go

Gość partnerka29
e tam zaraz wymieniać :P a jak większość jest taka i wcale lepiej nie trafię ? ;)

Gość efdefde
to już jakieś zboczone :O

Gość btonowe klocki
myślę ,że większość kobiet ma takich facetów

Gość betonowe buty...
ale wy macie problemy.

Gość problem jest bo
seks jest ważny

to witam w klubie :) może i ma jakieś fantazje ,ale po co ...Oni znielubią się przemęczać , rutyna ostatnio troszkę bardziej się postarał i zaskoczył mnie ;-) ale to tylko chyba dla tego że mu wygarnęłam to i tamto

Gość odkopałam ten temat
bo miałam napisać ,ale zapomniałam , a raczej wyżalić się :P mój nie ma i praktycznie to chyba bym nie zauważyła gdyby zamiast niego leżał manekin :P

Gość net-ka
widze że nie jestem sama , mój też nie chce , a może nie umie wprowadzać fantazji do łóżka , jest dobrze jak jest no chyba, że ja coś zaproponuje

Gość no to macie jedno wyjście
dobry kochanek ;) a jak nie to frustrujcie się dalej wylewając żale na forum hahahhaa

Gość bo nie czaję
nie jesteście w tym osamotnione ;) pewnie jakieś 90% facetów jest właśnie takich :O

U mnie jest całkowicie odwrotnie;) facet ma fantazje, Ona jakby mniej;):D

Gość glovetom
Ja osobiście uwielbiam jak w czasie kochania kobieta dusi mnie rączkami w cieniutkich idealnie dopasowanych skórzanych rękawiczkach. Może to być również szczelne zamykanie ust, ręczne robótki lub duszenie i masaż prostaty jednocześnie. Dla mnie są to doznania, których nie da się opisać. Mam na tym punkcie bzika. Uwielbiam jak siedzi na mnie laska w skórzanych spodniach (oczywiście na ekspresik w kroku) i ujeżdża mnie dusząc mnie szerokim skórzanym pasem trzymanym rączkami w skórzanych rękawiczkach jak cugle konia i owiniętym dokoła mojej szyi. Ciekawy jestem ile pań pociągają takie klimaty? Piszcie kobietki co myślicie o takich klimatach.