Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka sobie mala kasia

Zdeperowana Zona Domowa - nie lubie cie.

Polecane posty

Gość zdesperowana mysli ze jest
ZDZ nie denerwuj sie bo ci paseczek krzywo wyjdzie......

A nie lubie cie Zdesperowana, bo jakas taka pyskata jestes. Dziecko ma, a valium bierze na imprezach...no sorry, ale troche powagi. Matka ktora nie moze doczekac sie kiedy dziecko zasnie, zeby sie napic... Poza tym, po pijaku wychodzi jaka jestes naprawde: wulgarna i bez klasy. I to takie kreowanie sie na taka co to wie najwiecej. No, ale jest druga strona. Kobiety takie jak ty duzo w zyciu osiagna, bo nie daja soba pomiatac, wiec za to cie szanuje. Tak mnie jakos naszlo, zeby zalozyc ten topik, bo chcialam zobaczyc co inni napisza. Jestes po prostu taka osoba, ktora sie albo lubi, albo nienawidzi. Moge wiedziec w jakim miescie mieszkasz?:)

ZDZ, a bylam w Walii pod koniec lutego. Jechalismy z moim J. do Irlandii to w Walii tez bylismy. Pieknie tam. Az zatesknilam. A jakie nazwy dziwne i literki. Jak czytalam wyraz to odnosilam wrazenie, ze napisany jest po szwedzku. :D Dobrze Wam sie tam zyje?

Gość zdesprowana mysli ze jest
ZDZ-mieszka na wsi pod cardiff.

Gość zdesprowana mysli ze jest
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4703093 05.01.2011] 13:42 [zgłoś do usunięcia] Zdesperowana Domowa Żona ja mieszkam na "wsi" pod cardiff. domy wygladaja jak te w miescie, mamy wielkie centrum handlowe, tzn taki shopping centre, z next, marks and spencer, wielkie tesco, boots, river island, mc donalds, matalan i jeszcze wiele innych duzych sklepow. klinika w poblizu, autobusy, szkoly, zlobki, nie widze zadnej roznicy moze oprocz wielkosci i braku firm. takie sypialno-konsumpcyjnie miejsce raczej, do pracy trzeba dojezdzac zazwyczaj do miasta. http://img269.imageshack.us/i/dsc00208zv.jpg/ http://domowazona.powiedz.to/

Gość justyna aa
Mayor masz klawego synka ;) wygląda jak Denis rozrabiaka:D podobny do mojego :D tylko mój teraz 190 cm wzrostu ma:P ;)

Gość justyna aa
Mayor masz klawego synka :Pwygląda jak Denis rozrabiaka :D podobny do mojego tylko mój teraz 190 cm wzrostu ma i sika mi na glowe :P :)

Gość dfkslfdfjkl
a co zlego w mieszkaniu na wsi??? w dodatku w poblizu misata?? ja mysle ze same plusy ale dla ludzi ktorzy lubia cisze i spokoj ..

Gość justyna aa
:D

hehe, mam sie czegos wstydzic? o tej wsi pisalam dawno temu a tu prosze.. wszystko wiadomo i nic sie nie ukryje, ktos mial racje, ze w tym internecie to nic nie znika. mieszkam na "wsi" pod cardiff wiec mozecie mnie szukac. zreszta - zapraszam, bo robie dobra kawe i moze jakies ciasto upieke - jak na dobra pania domu przystalo :). jezeli chodzi o valium to nie mialam wtedy dziecka. takie czasy, ze trzeba bylo troche zycia posmakowac. i bardzo dobrze, bo teraz to nie ma kiedy no i nie wypada. zreszta smieszna historia z tym valium bo jezeli sie orientujecie to sa silne proszki nasenne, pol godziny i mnie nie bylo :) kasia --> zobaczymy jak bedziesz sie zachowywac jak bedziesz miala dziecko, rozumiem, ze odstawisz alkohol az do wyprowadzki dziecka z twojego domu. smieszne sa oczekiwania ludzi bezdzietnych wobec matek. swoje za uszami maja a matek sie zawsze uczepia. a jeszcze cie moze zszokuje, ze w sobote szykuje sie calonocne wyjscie! tego twoje delikatne serce juz chyba nie zniesie :) wulgarna tez jestem na rowni bez alkoholu. nie zmienie zdania co do calowania mnie w sam srodek mojego dupska jak macie na to ochote :) i nie musze sie na nikogo i nic kreowac - taka wlasnie jestem. nie chce mi sie udawac przede wszystkim dlatego ze nie zalezy mi kompletnie na tym co o mnie myslicie. mayor --> dobrze nam sie zyje, jest spokoj, a do cardiff 15 min autostrada, wiec w sam raz. nie planuje przeprowadzek. ale dzisiaj trafiliscie akurat ma moj dobry humor, nawet mi sie nie chce za bardzo przeklnac. szykuje sie fajny dzien. jestem na wakacjach, pisze z hotelowego pokoju. no i pozdrawiam tych ktorzy mnie lubia, albo tych ktorym jestem obojetna, no i tych ktorzy mnie nie lubia tez moge, a co mi tam :)

Gość no ladnie zona..
a placka to tez w hotelowym pokoje bedziesz piekla?????????

Gość ano ciekawe ciekawe
Zona - milego wypoczynku!! :D

ZDZ fakt ze jest zalozony post na twoj temat znaczy ze jestes kims kto zwraca na siebie uwage na forum, wiec wez to jako komplement, naogol nie lubi sie ludzi ktorym sie zazdrosci :)

Gość jednak pustak z niej
:O

Gość zdecyduj sie czy pieczesz
ciasto do tej dzisiejszej kawy czy jestes na wakacjach :o.swoja droga, jesli jestes na wakacjach i wlazisz na kafe to ci wspolczuje :o. niezle sie nudzisz i musisz byc nudna

Gość w zyciu bym sobie nie
a co was obchodzi co ona robi jak jest na wakacjach??

Gość zdecyduj sie czy pieczesz
skoro tu pisze to mam prawo komentowac jak mam ochote. proste normalni ludzie na wakacjach korzystaja z uroku wyjazdu i tyle. widocznie "zona" (w koncu po slubie nie jets) jest uzalezniona od kafe i tyle.

a gdzie jest napisane, ze ma odpoczywac na wakacjach tak jak wy sobie tego zyczycie??

Nie wiem czego zazdroscicie, ale widocznie macie swoje powody , zdjecie zony widzialam (zanim je zlikwidowala) ladna dziewczyna , o Polkach mowi sie ze sa ladne ale wiecej w tym przesady niz prawdy, a juz te wszystkie "mamuski" ktore tu z Polski przyjechaly to pozal sie boze, a zona jest wlasnie ladna, ale zazdrosnice beda pisaly ze brzydka, nie rozumiem czemu tyle w ludziach jadu . Zona mam nadzieje ze smiejesz sie z tych wszystkich wpisow lol

Gość ja mam to co ty
ja nie jestem zazdrosna mam to gdzies szczerze, ale zdesperowana mi sie nie podoba jako kobieta, jej styl i sposob bycia.To jest moje szczere zdanie,a że jej się wiedzie poza naszym chorym krajem to dobrze.Podziwiam

tak naprawde to znacie jak tylko z kafe, bo jej nikt na zywo nie widzial, wiec co mozecie powiedziec o tym jaka ona jest??

Gość awf we wro
Jasne Zona, chlej po nocach i zostawiaj dziecko ocym ludziom, pewnie.

Nie , niech siedzi w domu przy garach , matko zacofanie ludzkie nie zna granic, ja mam 2 dzieci , 35 lat i zostawiam czasem dzieci z moja mama zeby isc sie ze znajomymi zabawic, ostanio zrobilismy z domu impreze ktora trwala do 5 rano (dzieci u mojej mamy) , czy matkom i zonom nic sie juiz od zycia nie nalezy , jak tak lubisz to se sama siedz w domu calymi dniami i nocami , ale nie krytykuj tych ktorzy czerpia wiecej od zycia .

Gość awf we wro
a potem nachlana jeszcze albo na kacu sie dzieckiem zajmuje

kuzwa, no zniose wszystko, ale nie wmawianie mi, ze jestem nieodpowiedzialna matka, wiec moze sprostuje: nie zajmuje sie dzieckiem nachlana albo na kacu! - dziecko ma tez ojca zeby sie nim zajac! nikt obcy nigdy z nim nie zostal! myslenie nie boli ludzie!

Gość zdesperowana mysli ze jest
ZDZ- chyba ci sie bardzo nudzi na tym urlopie skoro masz czas na pisanie na kafe z ''hotelowego pokoiku'' :O